ErvaringenSite

  Ervaringen Decathlon

  Lees hier, wat anderen over dit bedrijf zeggen! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees snel meer over dit bedrijf op deze pagina.

  Over Decathlon
  Dit bedrijf is de grootste sportwinkel van België. Ze hebben een ruim assortiment met scherp geprijsde sportschoenen, voetbalschoenen, sportkleding en hardloopschoenen. Ook zijn er tal van andere sportartikelen welke geschikt zijn voor iedereen. De producten worden allemaal in house ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om de prijs laag te houden. Natuurlijk zonder een compromis te sluiten als het om kwaliteit gaat.
  In België zijn er acht fysieke vestigingen in Amsterdam, Best, Kerkrade, Leeuwarden, Apeldoorn, Rotterdam, Breda en Arnhem. De verwachting is dat er snel nog veel meer bijkomen.

  Er zijn op dit moment voor 65 verschillende sporten sportartikelen te verkrijgen. Het maakt niet uit of je naar de webshop gaat of een winkel: Alle producten zijn per sport ingedeeld. Het is ook opgesplitst naar beginners en gevorderden.

  Los daarvan kun je ook spullen kopen voor het kamperen. Er is een volwaardige outdoorwinkel bij hun. Het is goed om te zien, dat er een compleet assortiment is binnen dit deel.


  Producten van Decathlon
  Het aanbod van producten is zeer divers. Er zijn maar liefst 65 verschillende sporten vertegenwoordigt in het assortiment van sportkleding. Ook zijn er fietsen en is er een complete outdoor sectie.

  Klachten, tips en complimenten over Decathlon
  Een klacht kun je bij de winkel zelf indienen, via de telefoon, per post en natuurlijk ook per mail. Het bedrijf is niet zo groot geworden door haar klanten niet optimaal te helpen. Het is dan ook niet vreemd, dat er een professionele klantenservice is bij dit bedrijf.

  Heb jij ervaring met Decathlon?
  ErvaringenSite maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over Decathlon. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

  Hoe beoordelen klanten Decathlon? Hoe zijn hun sportartikelen, zoals sportschoenen, sportkleding en wintersportartikelen? En: snelle, gratis verzending en goede service?

  Denk jij erover om te gaan kamperen? Wees voorbereid en haal de juiste spullen in huis!

  Decathlon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  3.2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2.8
  Service
  rating
  2.8
  Prijs
  rating
  4.4
  Leveren
  rating
  2.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Ra cket

  Na enke!e spellen brak racket. Klacht via testaankoop. Resultaat valse belofte belofte van terugbetaling. Willen op geen enkele wijze garantie geven !!!!! Onbetrouwbare firma !

  Door: Rddy10-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kinderfiets

  Prijsaanduidingen niet correct met artikel. Prijs kwaliteit artikel stemmen niet ok. Geen correcte info en medewerkers niet vriendelijk!!!!!!!

  Door: Evelien25-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Verschillende sport artikelen

  Op 20/03 verschillende fitness artikels gekocht op hun website.
  Ondertussen 6 contact formulieren ingevuld, zonder enige antwoord wanneer mijn bestelling verstuurd zal worden.
  Geen enkele van de medewerkers kunnen mij een datum geven, deze bestelling werd bijna één maand geleden geplaatst.
  Absoluut slechtste dienstverlening ooit.
  Tot op heden nog geen nieuws of antwoord

  Door: VPB17-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  2 fietsen

  15 dagen geleden 2 dezelfde fietsen besteld en nog geen fiets te zien
  en bestellen ging ook slecht.je moet fiets per fiets bestellen waardoor 2 orders wat betekent 2 verschillende leverdatums een ramp

  Door: marc15-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Decathlon manipuleert hun ervaringen forum

  Bij decathlon een binnenband voor een fiets gekocht. type: stadsfiets band City 5 Protect 650x35A / ETRTO 37 - 590 B'TWIN. Krijg is achteraf een vraag om een beoordeling te schrijven. De binnenband is niet bruikbaar omdat er een behoorlijk dik ventiel op zit. Dat ventiel gaat niet door het gat in een standaard velg. Ik schrijf dit in mijn beoordeling. Denk dat het toch relevante informatie is voor iemand die een binnenband koopt. Decathlon houd echter de publicatie tegen. Ze beroepen zich op het feit als zou ik de binnenband niet gebruikt hebben.
  Op dergelijke manier manipuleren ze wel hun forum, door enkel eenzijdige informatie te verspreiden.

  Door: wim17-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Decathlon

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Decathlon een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Decathlon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Decathlon actief?

  Decathlon is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Decathlon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.