Ervaringen Decathlon

Lees hier, wat anderen over dit bedrijf zeggen! Het idee van de site ErvaringenSite.be is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees snel meer over dit bedrijf op deze pagina.

Over Decathlon
Dit bedrijf is de grootste sportwinkel van België. Ze hebben een ruim assortiment met scherp geprijsde sportschoenen, voetbalschoenen, sportkleding en hardloopschoenen. Ook zijn er tal van andere sportartikelen welke geschikt zijn voor iedereen. De producten worden allemaal in house ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om de prijs laag te houden. Natuurlijk zonder een compromis te sluiten als het om kwaliteit gaat.
In België zijn er acht fysieke vestigingen in Amsterdam, Best, Kerkrade, Leeuwarden, Apeldoorn, Rotterdam, Breda en Arnhem. De verwachting is dat er snel nog veel meer bijkomen.

Er zijn op dit moment voor 65 verschillende sporten sportartikelen te verkrijgen. Het maakt niet uit of je naar de webshop gaat of een winkel: Alle producten zijn per sport ingedeeld. Het is ook opgesplitst naar beginners en gevorderden.

Los daarvan kun je ook spullen kopen voor het kamperen. Er is een volwaardige outdoorwinkel bij hun. Het is goed om te zien, dat er een compleet assortiment is binnen dit deel.


Denk jij erover om te gaan kamperen? Wees voorbereid en haal de juiste spullen in huis!

Producten van Decathlon
Het aanbod van producten is zeer divers. Er zijn maar liefst 65 verschillende sporten vertegenwoordigt in het assortiment van sportkleding. Ook zijn er fietsen en is er een complete outdoor sectie.

Klachten, tips en complimenten over Decathlon
Een klacht kun je bij de winkel zelf indienen, via de telefoon, per post en natuurlijk ook per mail. Het bedrijf is niet zo groot geworden door haar klanten niet optimaal te helpen. Het is dan ook niet vreemd, dat er een professionele klantenservice is bij dit bedrijf.

Heb jij ervaring met Decathlon?
ErvaringenSite.be maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over Decathlon. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

Hoe beoordelen klanten Decathlon? Hoe zijn hun sportartikelen, zoals sportschoenen, sportkleding en wintersportartikelen? En: snelle, gratis verzending en goede service?

Decathlon
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

4
0% Zou hier weer kopen!

Bestellen

4

Service

4

Prijs

4

Leveren

4

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Decathlon manipuleert hun ervaringen forum

Bij decathlon een binnenband voor een fiets gekocht. type: stadsfiets band City 5 Protect 650x35A / ETRTO 37 - 590 B'TWIN. Krijg is achteraf een vraag om een beoordeling te schrijven. De binnenband is niet bruikbaar omdat er een behoorlijk dik ventiel op zit. Dat ventiel gaat niet door het gat in een standaard velg. Ik schrijf dit in mijn beoordeling. Denk dat het toch relevante informatie is voor iemand die een binnenband koopt. Decathlon houd echter de publicatie tegen. Ze beroepen zich op het feit als zou ik de binnenband niet gebruikt hebben.
Op dergelijke manier manipuleren ze wel hun forum, door enkel eenzijdige informatie te verspreiden.

Door: wim17-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Schrijf zelf een review over Decathlon

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)