ErvaringenSite

    Ervaringen Decathlon

    Lees hier, wat anderen over dit bedrijf zeggen! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees snel meer over dit bedrijf op deze pagina.

    Over Decathlon
    Dit bedrijf is de grootste sportwinkel van België. Ze hebben een ruim assortiment met scherp geprijsde sportschoenen, voetbalschoenen, sportkleding en hardloopschoenen. Ook zijn er tal van andere sportartikelen welke geschikt zijn voor iedereen. De producten worden allemaal in house ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om de prijs laag te houden. Natuurlijk zonder een compromis te sluiten als het om kwaliteit gaat.
    In België zijn er acht fysieke vestigingen in Amsterdam, Best, Kerkrade, Leeuwarden, Apeldoorn, Rotterdam, Breda en Arnhem. De verwachting is dat er snel nog veel meer bijkomen.

    Er zijn op dit moment voor 65 verschillende sporten sportartikelen te verkrijgen. Het maakt niet uit of je naar de webshop gaat of een winkel: Alle producten zijn per sport ingedeeld. Het is ook opgesplitst naar beginners en gevorderden.

    Los daarvan kun je ook spullen kopen voor het kamperen. Er is een volwaardige outdoorwinkel bij hun. Het is goed om te zien, dat er een compleet assortiment is binnen dit deel.


    Producten van Decathlon
    Het aanbod van producten is zeer divers. Er zijn maar liefst 65 verschillende sporten vertegenwoordigt in het assortiment van sportkleding. Ook zijn er fietsen en is er een complete outdoor sectie.

    Klachten, tips en complimenten over Decathlon
    Een klacht kun je bij de winkel zelf indienen, via de telefoon, per post en natuurlijk ook per mail. Het bedrijf is niet zo groot geworden door haar klanten niet optimaal te helpen. Het is dan ook niet vreemd, dat er een professionele klantenservice is bij dit bedrijf.

    Heb jij ervaring met Decathlon?
    ErvaringenSite maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over Decathlon. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

    Hoe beoordelen klanten Decathlon? Hoe zijn hun sportartikelen, zoals sportschoenen, sportkleding en wintersportartikelen? En: snelle, gratis verzending en goede service?

    Denk jij erover om te gaan kamperen? Wees voorbereid en haal de juiste spullen in huis!

    Decathlon
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    3.6
    20% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    2.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    sportschoenen adidas

    Gekocht bij decathlon webshop, maar waren te klein. Ik kan deze niet wisselen in de winkel maar moet het product op mijn kosten terug naar frankrijk sturen waar "hun partner" gevestigd is.... Ik heb gekozen om bij decathlon te bestellen, niet ergens anders.........
    Deel 2 van de online aankoop is na 14 nog steeds niet aangekomen, alhoewel er een datum van levering weergegeven staat op mijn bestelling.......

    Door: wim sterckx19-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    3 jacht/ trekking blouses

    Prima blouses, maar niet netjes verzonden. In plaats van opgevouwen gewoon in de doos gepropt. Een gebroken hanger, het getuigd van onzorgvuldige medewerkers en geen respect voor het product en de klant.

    Door: Bart Schoneveld 10-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Halterstang

    Er is geen enkel pluspunt!

    2weken geleden halterstang online besteld, nu hoor k dat het niet in voorraad zou zijn. Maar het wordt wel nog steeds online verkocht. Misleiden vd klant! Uit op puur geldgewin! Triestige medewerkers die onbekwaam zijn, onbeschoft en helpen als het hen past. Mails worden niet beantwoord.

    Door: Tolunay03-02-2021
    Niki en Nicole Stevens-Dyck10-04-2021

    Paar maanden geleden een zogenaamde "waterdichte" Forclass anorak gekocht. Paar keer gedragen en is van de eerste keer zo lek als een mandje. Waardeloos spul dus...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Fitbit Ace


    Op 13 november bestelde ik een Fitbit Ace als sintcadeau voor mijn zoon. (verwachte levertermijn: 1-3 dagen) Op 25 november had ik nog steeds niets ontvangen. Omdat de fysieke winkels op dat moment gesloten waren nav de corona-maatregelen en er heel veel online werd gekocht, kon ik hier nog begrip voor opbrengen, maar 12 dagen was nu toch al lang. Dus mailtje naar Decathlon: geen antwoord.
    Omdat 6 december stilaan dichtbij kwam, besloot ik de Fitbit ergens anders te bestellen en stuurde ik nogmaals een mail naar Decathlon.
    Op 7 december kreeg ik dan plots toch een bericht dat het pakketje van Decathlon was gearriveerd in mijn afhaalpunt. Ik antwoord onmiddellijk dat het niet meer nodig was en dat ze het pakketje retour mochten ophalen en mij mochten terugbetalen. Geen reactie.
    Nog eens een ander emailadres geprobeerd en uiteindelijk op 14 december bericht gekregen dat ze het pakje retour zullen halen en mij dan zullen betalen.
    Vandaag is het 14 januari en nog steeds geen bericht en geen betaling...

    Door: Kirsten Helsen14-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Zwakste webwinkel die ik ken

    Geen pluspunten te vinden.
    Als je een bestelling niet kan leveren binnen de 2 weken, dan ben je niet waard een halve ster te krijgen!

    Door: Tom De Clercq22-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Ra cket

    Na enke!e spellen brak racket. Klacht via testaankoop. Resultaat valse belofte belofte van terugbetaling. Willen op geen enkele wijze garantie geven !!!!! Onbetrouwbare firma !

    Door: Rddy10-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kinderfiets

    Prijsaanduidingen niet correct met artikel. Prijs kwaliteit artikel stemmen niet ok. Geen correcte info en medewerkers niet vriendelijk!!!!!!!

    Door: Evelien25-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Verschillende sport artikelen

    Op 20/03 verschillende fitness artikels gekocht op hun website.
    Ondertussen 6 contact formulieren ingevuld, zonder enige antwoord wanneer mijn bestelling verstuurd zal worden.
    Geen enkele van de medewerkers kunnen mij een datum geven, deze bestelling werd bijna één maand geleden geplaatst.
    Absoluut slechtste dienstverlening ooit.
    Tot op heden nog geen nieuws of antwoord

    Door: VPB17-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    2 fietsen

    15 dagen geleden 2 dezelfde fietsen besteld en nog geen fiets te zien
    en bestellen ging ook slecht.je moet fiets per fiets bestellen waardoor 2 orders wat betekent 2 verschillende leverdatums een ramp

    Door: marc15-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Decathlon manipuleert hun ervaringen forum

    Bij decathlon een binnenband voor een fiets gekocht. type: stadsfiets band City 5 Protect 650x35A / ETRTO 37 - 590 B'TWIN. Krijg is achteraf een vraag om een beoordeling te schrijven. De binnenband is niet bruikbaar omdat er een behoorlijk dik ventiel op zit. Dat ventiel gaat niet door het gat in een standaard velg. Ik schrijf dit in mijn beoordeling. Denk dat het toch relevante informatie is voor iemand die een binnenband koopt. Decathlon houd echter de publicatie tegen. Ze beroepen zich op het feit als zou ik de binnenband niet gebruikt hebben.
    Op dergelijke manier manipuleren ze wel hun forum, door enkel eenzijdige informatie te verspreiden.

    Door: wim17-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Decathlon

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Decathlon een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Decathlon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Decathlon actief?

    Decathlon is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Decathlon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.