Dessus Dessous

Alle reviews

Dessus Dessous

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

Manfield merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Manfield
4 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Manfield? U kunt online kleding en schoenen kopen bij Manfield.  Manfield richt zich hierbij voora...

Sarenza merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Sarenza
7 reviews

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten van Sarenza? Lees dan gauw verder. Sarenza is een webshop waar je online schoenen kan kopen. Met een u...

Dessus Dessous

Niet iedereen vindt dezelfde ondermode even mooi. En dat is maar goed ook want iedereen heeft recht op zijn of haar eigen mening, toch? Waar we als klanten ook recht op hebben is om te weten hoe online shops die ondermode verkopen echt gewaardeerd worden door andere consumenten. Om dat te bereiken bieden wij je de reviews van die consumenten op onze website. Door de meningen en commentaren van anderen te lezen krijg je een goed beeld over wat de diverse webshops te bieden hebben en welke er als betrouwbaar bestempeld worden. Zo voorkom je dat je bij een slecht gewaardeerde shop terechtkomt waardoor je jezelf bijna zeker een miskoop bespaart. Je hebt er tenslotte niets aan om onaangenaam verrast te worden op het moment dat je een bestelling thuis ontvangt.

Over Dessus Dessous
Dessus Dessous werd oorspronkelijk opgericht in 1989 toen Christine Stessels in de Franse plaats Lunel een boetiek in dameslingerie begon. Tien jaar later besloot zij een website te lanceren. Die beslissing legde haar bedrijf geen windeieren en inmiddels behoord Dessus Dessous tot de European Lingerie Group. De website biedt dames die willen shoppen een aantal gemakken zoals de bereikbaarheid van de klantenservice op werkdagen tijdens kantooruren, de 30 dagen bedenktijd op producten die je besteld hebt en onder meer de gratis verzending van bestellingen boven de €129. Bovendien zijn er bij Dessus Dessous gift-cards te koop die je aan een vriendin of familielid cadeau kunt doen. Je hoeft niet bang te zijn dat er tijdens het betalen iets fout gaat, Dessus Dessous biedt veilige betaalmethodes zoals creditcard en PayPal.

De producten van Dessus Dessous
Deze online shop verkoopt producten van vele merken waaronder Cherry Beach, Lascana, Sloggi en Felina. In het assortiment vind je een grote diversiteit aan verschillende bh's, slips, tanga's en andere soorten ondergoed. Verder is er lingerie verkrijgbaar zoals kousen met jarretels en bodystockings. Ook verkoopt Dessus Dessous nachtmode zoals pyjama's en babydolls. Op de homepagina van deze aanbieder staan de diverse categorieën ondermode en bh's duidelijk vermeld en elk artikel beschikt over een duidelijk en unieke omschrijving. In totaal zijn er meer dan 150.000 artikelen te vinden in deze online shop. Als je vaker producten bij Dessus Dessous koopt kun je sparen voor kortingen en extra voordeel.

Reviews over Dessus Dessous
Deel jouw ervaring als klant met deze online shop door jouw review op onze website te plaatsen. Je krijgt van ons alle ruimte op gedetailleerd en eerlijk te beschrijven wat jouw ervaring is met Dessus Dessous. En dat hoeft echt niet alleen maar positief te zijn. We willen namelijk een realistisch beeld van de waarheid laten zien en daar horen negatieve commentaren ook bij. Beschrijf daarom in jouw beoordeling wat jij de voor- en nadelen vindt van het winkelen bij deze webshop, alleen zo kunnen we samen dat doel bereiken. Door eerlijk te omschrijven wat jouw ervaring is weten andere klanten direct wat hun te wachten staat. Zo maak je het voor hen makkelijker om een keuze te maken of zij ook bij Dessus Dessous willen shoppen. Jouw mening wordt nu al op prijs gesteld.