ErvaringenSite

  Ervaringen Disney Store

  Is het vanzelfsprekend dat grote en bekende merken met hun online shops en websites kwaliteit bieden? Of schiet dat er soms nog wel eens bij in? Om te weten te komen hoe deze merken met hun klanten omgaan zul je het aan die klanten zelf moeten vragen. Gelukkig plaatsen zij reviews over hun ervaringen op onze website zodat je op die manier al deze vragen beantwoord krijgt. Door aandachtig hun reviews te lezen zul je erachter komen welke grote merken echt het beste met kun klanten voor hebben. In het bijzonder kun je informatie lezen over levertijden, klachtenprocedures en productkwaliteit. Op die manier weet je zeker dat de online shop van een bekend merk ook echt gewaardeerd wordt door consumenten.

  Over de Disney Store

  De Disney Store is natuurlijk dé winkel waar je terecht kunt voor alles wat van Disney is. Om het je makkelijk te maken hoef je niet meer op zoek naar een winkel maar vind je alle producten die er van het overbekende merk te vinden zijn gewoon in een online shop. De store is natuurlijk ontstaan door het succes van de Walt Disney Studios die in 1923 werden opgericht en vele succesvolle tekenfilms en karakters tot leven hebben gebracht. Inmiddels werkt de Disney Store op de website samen met vele andere merken zoals Lego, Funko en Swarovski. Op de site vind je een uitgebreid hulpcentrum waar je terecht kunt als je vragen over bestellingen of retourzendingen hebt. Er is zelfs een speciaal retourportaal in de Disney Store te vinden als je vanuit België of Nederland je bestelling terug wilt sturen.

  ONLINE SHOP FAILS! | DEEL 2

  De producten van de Disney Store

  Jong en oud kennen Disney, vooral bekend van de muis met de grote oren en die sullige eend met zijn neefjes. Inmiddels zijn we vele films en nieuwe tekenfilmkarakters verder en die zijn ook allemaal te vinden in de Disney Store. Je vindt hier behalve speelgoed van je favoriete personage ook schrijfgerei voor thuis of op kantoor naast superhelden- en prinsessenkostuums voor verkleedpartijtjes. Er is zelfs kleding voor dames, heren en kinderen verkrijgbaar zoals pyjama's, T-shirts en kinderschoenen. Pixar, Marvel en Star Wars behoren inmiddels ook tot het Disney imperium dus ook van die films vind je van alles in de Disney Store. Als je eenmaal gaat bestellen zul je merken dat je met je creditcard of PayPal account kunt betalen. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen? Dan kun je de nieuwsbrief aanvragen of de sociale media pagina's van het merk volgen.

  Reviews over de Disney Store

  Natuurlijk zijn al die Disney spullen hartstikke leuk, maar zijn de kwaliteit en service die de store nastreeft ook leuk en goed? Jij als klant kunt ons daar meer over vertellen. Hoe je dat doet? Door eenvoudig een beoordeling over jouw ervaring met de Disney Store op onze website te publiceren. Het maakt niet uit of jouw ervaring positief of negatief geweest is, het gaat erom dat wij een zo duidelijk mogelijk beeld van deze online shop willen laten zien. Ook negatieve reviews over verkeerd geleverde producten of problemen bij retourzendingen horen daarbij. Twijfel dus niet en deel jouw reactie zodat andere consumenten op voorhand weten wat hen te wachten staat.

  Disney Store
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Disney Store

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Disney Store een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Disney Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Disney Store actief?

  Disney Store is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Disney Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.