ErvaringenSite

  Ervaringen Doublepoint

  Bent u op zoek naar hoogwaardig audioapparatuur? Of vraagt u zich af of het mogelijk is om eerst de audioapparatuur te testen voordat u het koopt? Dan is misschien de Doublepoint de winkel voor u, een online winkel voor de nieuwste audioapparatuur en waar u advies kunt krijgen over alles wat te maken heeft met geluid. Als u nog niet bekend was met Doublepoint, kunt u alvast op de ErvaringenSite, de reviews lezen van onze andere bezoekers over Doublepoint. Dus als u meer wilt weten over Doublepoint, lees dan snel verder om erachter te komen of ze het juiste bedrijf voor u zijn.

  Over Doublepoint
  Op haar website, beweert Doublepoint dat zij een ware passie hebben voor audio en geluid wil aanbieden waar u kippenvel van krijgt, waar u zich helemaal in verliest. Doublepoint was ontstaan uit een liefde voor 2 dingen, namelijk internet en audio. Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke online winkel met een rijk assortiment aan audioapparatuur. Het assortiment van Doublepoint bestaat uit hoogwaardige apparatuur waar u nog vele jaren van kunt genieten. Aangezien Doublepoint was opgericht als een passieproject, is haar slagzin “van ons mag u meer verwachten”. Hiermee willen Doublepoint laten zien dat ze altijd voor u klaar staan bij alles wat te maken heeft met audio. Naast haar online winkel, heeft Doublepoint een showroom en luisterruimte in de Zuid-Hollandse stad Voorhout.

  Diensten van Doublepoint
  Bij Doublepoint kunt u alles vinden dat te maken met geluid en audioapparatuur. Op haar website kunt u kiezen uit 6 verschillende categorieën die allemaal te maken hebben met audioapparatuur zoals audio met hifi, speakers, draadloze speakers, koptelefoons en accessoires (kabels, audiotafels, adapters). Als u niet zeker weet wat u precies moet kopen, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice of een luisterafspraak inplannen om de audioapparatuur te testen.

  Luisterafspraak
  In haar showroom in Voorhout, heeft Doublepoint een speciale ruimte om audioapparatuur te testen. In de luisterruimte kunt u onder andere versterkers, luidsprekers en koptelefoons testen. De producten kunt u bekijken, raken en vergelijken. Hiervoor kunt u uw eigen films en muziek voor meenemen, zodat u zelf kunt ervaren hoe het geluid en nuances door elke audio-setup klinken. Op doublepoint.nl kunt u direct een afspraak inplannen.

  Klantenservice
  Als u vragen of klachten heeft over de diensten van Doublepoint, kunt u terecht bij de klantenservice. Deze is elke werkdag te bereiken tijdens de gebruikelijke werkuren via e-mail, WhatsApp en telefoon.

  Uw mening over Doublepoint
  Bij de ErvaringenSite is het onze taak om iedereen op onze website te informeren, als ze op het punt staan om gebruik te maken van een nieuwe dienst. Maar om dit waar te maken is uw toevoeging van cruciaal belang. Daarom willen we u zo vriendelijk mogelijk vragen om uw ervaringen te delen op deze pagina, als u recent een aankoop heeft gedaan bij Doublepoint, of als u weleens audioapparatuur heeft getest in de showroom in Voorhout. Hiermee kunt u onze bezoekers helpen met wat ze kunnen verwachten bij de diensten van Doublepoint.

  E-Commerce Tipps: Die TOP 12 Erfolgsfaktoren für deinen Onlineshop

  Doublepoint
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Doublepoint

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Doublepoint een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Doublepoint. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Doublepoint actief?

  Doublepoint is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Doublepoint gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.