ErvaringenSite

  Ervaringen Droomidee

  Bent u van plan om een nieuwe matras te kopen en vraagt u zich waar u de beste matrassen kunt bestellen? Of bent u benieuwd welke online winkel de beste garantie biedt voor matrassen? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres. Op onze website vindt u alle belangrijke informatie over diverse winkels die matrassen verkopen in de Benelux, verder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen en kunt u reviews lezen die zijn geplaatst door onze andere bezoekers. Deze pagina gaat over Droomidee, een online winkel voor pocketvering matrassen. Als u op het punt staat om een nieuwe matras te kopen en u bent nog niet bekend met pocketvering matrassen. Dan raden we u aan om snel verder te lezen, want misschien is Droomidee wel de winkel voor u.

  Over Droomidee
  Droomidee is een online winkel voor pocketvering matrassen, dit zijn matrassen met zogenaamde “pockets” ofwel stalen ton-vormige veren die afzonderlijk verpakt zijn in zakjes. Aangezien alle veertjes los verpakt zijn in het matras, kunnen alle veertjes onafhankelijk van elkaar bewegen wanneer er druk op staat. Hierdoor is er meer gelijke verdeling van de druk en kunt u slapen met hoge conformiteit. De visie van Droomidee is om een hoogwaardig matras aan te bieden voor een schappelijke prijs. Om u de laagste prijs te garanderen, investeren ze niet in naamsbekendheid in de vorm van marketing en fysieke winkels. Maar investeert Droomidee voornamelijk in de productie van matrassen en het creëren van een geautomatiseerde lijn tussen de fabriek en haar klanten. Alle matrassen die door Droomidee worden aangeboden zijn duurzaam en 100% recyclebaar.

  Diensten van Droomidee
  Droomidee is een online winkel waar u pocketvering matrassen kunt bestellen en laten bezorgen. Het assortiment van Droomidee bestaat uit 24 verschillen maten matrassen, alles tussen een eenpersoonsbed, een twijfelaar en een kingsize bed.

  Garantie
  Droomidee heeft een gunstige garantie voor haar matrassen. Ten eerste is het mogelijk om uw aankoop kosteloos uit te proberen voor de eerste 100 dagen. Als de matras u niet bevalt, kunt u het gratis terugsturen en wordt de volledige aankoopsom teruggestort. Verder krijgt u 10 jaar garantie bij alle matrassen van Droomidee. Als uw matras bij normaal gebruik stuk gaat binnen 10 jaar, wordt het kosteloos vervangen.

  Bezorging
  Al uw aankopen bij Droomidee worden gratis bezorgd in Nederland en voor een tarief van € 19,00 bezorgd in België. Het is ook mogelijk om uw matras gratis op op te halen bij XXL-pakket. Tenslotte als u vandaag uw matras bestelt, heeft u het morgen in huis.

  Uw mening over Droomidee
  Heeft u weleens een matras gekocht bij Droomidee? Of heeft u weleens contact gehad met de klantenservice? Dan willen we u zo vriendelijk mogelijk vragen om uw ervaring te delen op deze pagina. Bij de ErvaringenSite is het onze taak om iedereen voor te lichten, als ze op het punt staan om gebruik te maken van een nieuwe dienst. Hierbij is uw aanvulling van groot belang, met uw review kunt u onze andere bezoekers informeren met wat ze kunnen verwachten bij deze online winkel.

  PRODUCTS YOU NEED TO START AN ONLINE STORE!

  Droomidee
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Droomidee

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Droomidee een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Droomidee. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Droomidee actief?

  Droomidee is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Droomidee gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.