ErvaringenSite

  Ervaringen Drop

  Zoek je duidelijke informatie over een webshop die je nog niet kent? Wil je weten wat klanten vinden van een online shop waar je nog niet eerder van gehoord hebt? Dan hebben wij een goede tip voor je. Lees de reviews die klanten en consumenten op onze website plaatsen. Hier beschrijven ze alles wat jij moet weten om ervan overtuigd te raken dat een online shop betrouwbaar is. Er wordt onder andere vermeld hoe het met de kwaliteit van producten en levering gesteld is en hoe je wordt behandeld als je contact opneemt met een klantenservice. Door alle reviews aandachtig te bekijken kom je er vanzelf achter of de shop die je interesse heeft je kan bieden wat je zoekt.

  Over Drop

  Drop is een online shop die producten ontwerpt en verkoopt die ontwikkeld zijn voor en door gebruikers. Het bedrijf achter de webshop is gevestigd in San Francisco. Er wordt bij het ontwerp van nieuw materiaal gebruik gemaakt van data en inzichten die klanten hebben. De onderneming is in 2012 opgericht en heeft ook een eigen app voor de iPhone. Drop heeft een belangrijke groep Amerikaanse investeerders achter zich staan waar August Capital en Mayfield deel van uitmaken. Om klanten van nieuws en updates te voorzien maakt het bedrijf zoals tegenwoordig bijna iedereen gebruik van sociale media en nieuwsbrieven. Behalve nieuwe producten worden er door Drop ook refurbished producten te koop aangeboden.

  buying my DREAM wardrobe at 2AM (online shop with me!)

  De producten van Drop

  De producten die Drop verkoopt zijn te verdelen in twee categorieën. Zo is er diverse audioapparatuur te koop zoals exclusieve koptelefoons, oordopjes, versterkers en verschillende accessoires. Je vindt er onder andere hoofdtelefoons voor muziek en games van merken zoals Sennheiser en JVC. De tweede categorie producten die Drop verkoopt zijn de toetsenborden met gepersonaliseerde cijfer- en lettertoetsen. Behalve compleet uitgeruste toetsenborden zijn de toetsen ook los en in sets verkrijgbaar. Gebruikers die hun eigen computer hebben gebouwd en mensen die graag uniek zijn kunnen zich met deze producten onderscheiden van anderen. Om producten te kunnen bestellen zul je een account op de site van Drop moeten maken. Zodra je dat account hebt geactiveerd kun je gebruik maken van kortingscodes en je ziet bij het uitchecken hoeveel je aan verzendkosten moet betalen. Je betaalt overigens eenvoudig met bijvoorbeeld je creditcard of PayPal account.

  Reviews over Drop

  Heb jij als audio- of computerliefhebber al kennis gemaakt met de producten van Drop? Dan nodigen wij je als klant van deze online shop uit om jouw beoordeling over de producten en service van Drop op onze website te delen. Je kunt een review schrijven over wat jij van de kwaliteit vindt, hoe je de klantenservice ervaren hebt en wat je vindt van de klantvriendelijkheid van de klantenservice. Nieuwe klanten zijn altijd op zoek naar informatie om meer te weten te komen over wat hen te wachten staat bij een online shop zoals deze en jouw ervaring zal veel twijfel bij hen wegnemen. Door uitgebreid de plus- en minpunten in jouw review te bespreken draag je bij aan het totale beeld over hoe goed klanten de webshop van Drop eigenlijk echt waarderen.

  Drop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Drop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Drop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Drop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Drop actief?

  Drop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Drop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.