Drop

Alle reviews

Drop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Drop

Zoek je duidelijke informatie over een webshop die je nog niet kent? Wil je weten wat klanten vinden van een online shop waar je nog niet eerder van gehoord hebt? Dan hebben wij een goede tip voor je. Lees de reviews die klanten en consumenten op onze website plaatsen. Hier beschrijven ze alles wat jij moet weten om ervan overtuigd te raken dat een online shop betrouwbaar is. Er wordt onder andere vermeld hoe het met de kwaliteit van producten en levering gesteld is en hoe je wordt behandeld als je contact opneemt met een klantenservice. Door alle reviews aandachtig te bekijken kom je er vanzelf achter of de shop die je interesse heeft je kan bieden wat je zoekt.

Over Drop
Drop is een online shop die producten ontwerpt en verkoopt die ontwikkeld zijn voor en door gebruikers. Het bedrijf achter de webshop is gevestigd in San Francisco. Er wordt bij het ontwerp van nieuw materiaal gebruik gemaakt van data en inzichten die klanten hebben. De onderneming is in 2012 opgericht en heeft ook een eigen app voor de iPhone. Drop heeft een belangrijke groep Amerikaanse investeerders achter zich staan waar August Capital en Mayfield deel van uitmaken. Om klanten van nieuws en updates te voorzien maakt het bedrijf zoals tegenwoordig bijna iedereen gebruik van sociale media en nieuwsbrieven. Behalve nieuwe producten worden er door Drop ook refurbished producten te koop aangeboden.

De producten van Drop
De producten die Drop verkoopt zijn te verdelen in twee categorieën. Zo is er diverse audioapparatuur te koop zoals exclusieve koptelefoons, oordopjes, versterkers en verschillende accessoires. Je vindt er onder andere hoofdtelefoons voor muziek en games van merken zoals Sennheiser en JVC. De tweede categorie producten die Drop verkoopt zijn de toetsenborden met gepersonaliseerde cijfer- en lettertoetsen. Behalve compleet uitgeruste toetsenborden zijn de toetsen ook los en in sets verkrijgbaar. Gebruikers die hun eigen computer hebben gebouwd en mensen die graag uniek zijn kunnen zich met deze producten onderscheiden van anderen. Om producten te kunnen bestellen zul je een account op de site van Drop moeten maken. Zodra je dat account hebt geactiveerd kun je gebruik maken van kortingscodes en je ziet bij het uitchecken hoeveel je aan verzendkosten moet betalen. Je betaalt overigens eenvoudig met bijvoorbeeld je creditcard of PayPal account.

Reviews over Drop
Heb jij als audio- of computerliefhebber al kennis gemaakt met de producten van Drop? Dan nodigen wij je als klant van deze online shop uit om jouw beoordeling over de producten en service van Drop op onze website te delen. Je kunt een review schrijven over wat jij van de kwaliteit vindt, hoe je de klantenservice ervaren hebt en wat je vindt van de klantvriendelijkheid van de klantenservice. Nieuwe klanten zijn altijd op zoek naar informatie om meer te weten te komen over wat hen te wachten staat bij een online shop zoals deze en jouw ervaring zal veel twijfel bij hen wegnemen. Door uitgebreid de plus- en minpunten in jouw review te bespreken draag je bij aan het totale beeld over hoe goed klanten de webshop van Drop eigenlijk echt waarderen.