ErvaringenSite

  Ervaringen DUSK

  Ben je op zoek naar luxe bedlinnen voor in je bad-, woon- of slaapkamer? Dan zou het aanbod van Dusk misschien iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze online winkel? In dat geval zouden we het enorm waarderen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte review over Dusk te schrijven. De door jou geleverde informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen een geïnformeerde beslissing te nemen om al dan niet een bestelling bij deze onderneming te plaatsen. Graag geven we hierbij ook mee dat het helemaal niet uitmaakt of jouw ervaring positief of negatief was, want elke review wordt hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Dusk

  Dusk is een Brits bedrijf dat is gevestigd in Nottinghamshire in de regio East Midlands. Bij deze onderneming zou je kwalitatief bedlinnen kunnen kopen, met de hand uitgekozen door het team van Dusk en met een mix van moderne en tijdloze ontwerpen. Volgens dit bedrijf zelf zijn hun lakens, kussenslopen en dekbedovertrekken opvallend zacht en ademend, waardoor je zou kunnen rekenen op een rustgevende nachtrust. In de collectie van Dusk heb je de keuze uit een brede waaier van stijlen, zoals 'hotel chique' en 'Franse, landelijke stijl' met hagelwit beddengoed gemaakt van 100% superieur katoen. De producten van deze onderneming werden de afgelopen jaren in verschillende media vermeld, waaronder Elle Decoration, CountryLiving, GoodHomes Magazine, GQ, The Sunday Times, 25 Beautiful Homes, Country Homes & Interiors, Homes & Gardens, HouseBeautiful en IdealHome.

  Running my Online ART STORE - Shipping, Pins, Prints, etc

  Producten en diensten van Dusk

  Op de website van dit bedrijf kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën. Deze zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je sneller door het menu navigeert en makkelijker datgene vindt waarnaar je op zoek bent. Weet je wel artikel je graag zou willen kopen? Dan kun je een bepaalde term in het zoekvenster ingeven. Verder kun je op de homepage ook de nieuwste collecties van Dusk en een uitgebreide verzameling met fotomateriaal bekijken, en jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief om in de toekomst op de hoogte te blijven van exclusieve aanbiedingen en prijzen. Volgens de informatie op deze site kun je bij Dusk rekenen op de kwaliteit van een gewaardeerd Brits merk dat in 2016 werd opgericht en op exclusieve ontwerpen die enkel en alleen bij deze onderneming te vinden zijn. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen of de klantenservice telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Dusk

  Heb je ooit al één of meerdere items van Dusk gekocht? Grijp dan de kans om op deze een eerlijke review over deze onderneming te schrijven. Zo help je andere potentiële klanten van dit bedrijf beslissen of de producten en diensten aansluiten bij hun eigen wensen en behoeften. Ben je tevreden over de kwaliteit? Is de klantenservice makkelijk te bereiken? En hoe vlot verloopt de online bestelprocedure? Laat het ons zeker weten! Klik hier als je graag wilt weten wat onze bezoekers zoal over andere bedrijven schrijven.

  DUSK
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DUSK

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is DUSK een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over DUSK. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DUSK actief?

  DUSK is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DUSK gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.