ErvaringenSite

  Ervaringen DustDeal

  Om te weten te komen of een online shop betrouwbaar is hoef je niet urenlang op het internet te zoeken naar de juiste informatie. In plaats daarvan kun je de reviews op onze website lezen. In deze reviews beschrijven andere klanten hoe zij behandeld zijn en wat zij vinden van de kwaliteit en service van webshops. Na het lezen van enkele recensies heb je al direct een duidelijk beeld over wat je te wachten staat. Op die manier bespaar je jezelf een hoop tijd en je voorkomt dat je een miskoop zult doen. Omdat de reviews per categorie vermeld staan krijg je ook inzicht in welke online shops als meest betrouwbaar uit de bus komen en welke je beter niet kunt gebruiken om de spullen te bestellen die je nodig hebt.

  Over DustDeal

  DustDeal is een online shop die benodigdheden voor stofzuigers verkoopt. Deze site bestaat sinds 2013 en is eigendom van BraunOni BV uit Eindhoven in Nederland. Wil je producten bij DustDeal bestellen maar heb je hulp nodig? Dan kun je gebruik maken van de lijst met veelgestelde vragen óf je vraag voorleggen aan de klantenservice van het bedrijf. Zoals gebruikelijk is voor de meeste online shops biedt ook deze webwinkel veilige betaalmethodes zoals PayPal en creditcard om bestellingen af te kunnen rekenen. De producten die je bij deze aanbieder koopt hebben een garantietermijn van een jaar en je krijgt 60 dagen de tijd om artikelen terug te sturen mocht je na ontvangst van jouw order niet tevreden zijn.

  Online-shop until you drop! • Z zoekt uit

  De producten van DustDeal

  Er is in de online shop van DustDeal een ruim assortiment aan stofzuigeronderdelen en accessoires verkrijgbaar. De site biedt producten voor meer dan 35.000 apparaten. De aangeboden artikelen zijn geschikt voor stofzuigers van merken zoals Siemens, Dyson en Nilfisk. Bij deze aanbieder zijn er niet alleen filters, buizen, slangen en borstels te bestellen, ook zakken voor stofzuigers zijn er in veel verschillende maten en uitvoeringen te bestellen. Om het bestellen zo eenvoudig mogelijk te maken kun je gebruik maken van het zoekfilter om bijvoorbeeld op onderdeelnummer te zoeken. DustDeal heeft twee Europese magazijnen, het verzenden van artikelen naar Nederland of België neemt daardoor 4 tot 10 werkdagen in beslag.

  Reviews over DustDeal

  De meningen en ervaringen van klanten maken het voor ons mogelijk om iedereen te laten zien hoe een online shop gewaardeerd wordt. Daarom bieden wij klanten van DustDeal de mogelijkheid hun review met ons te delen. Dus, ben jij klant van deze online winkel? Dan hopen we dat je jouw ervaring met DustDeal wilt beschrijven in een unieke beoordeling. Je kunt onder andere ingaan op de betrouwbaarheid van de winkel, de kwaliteit van de producten, de bezorgsnelheid, de vriendelijkheid van de medewerkers en meer van dat soort onderwerpen. Hoe gedetailleerder jij beschrijft wat de voor- en nadelen van DustDeal zijn hoe beter we met elkaar nieuwe klanten kunnen informeren. Op deze manier zul je de onzekerheid bij vele anderen wegnemen omdat ze vooraf al weten wat hen te wachten zal staan.

  DustDeal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DustDeal

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is DustDeal een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over DustDeal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DustDeal actief?

  DustDeal is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DustDeal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.