EasySleep

Alle reviews

EasySleep

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

EasySleep

Een goed slaapcomfort is niet altijd even gemakkelijk. Daarom kun je liever op zoek naar de beste en juiste die je nodig hebt. EasySleep is hiervoor een oplossing. Op onze website ErvaringenSite kun je tal van reviews vinden die jou kunnen helpen om de juiste keuze te maken. Klanten hebben ervaringen en beoordelingen achtergelaten die jou kunnen helpen bij de juiste keuze.

Over EasySleep
EasySleep is opgericht op 9 januari 2008. Het bedrijf heeft in verschillende vestigingen zoals in de Noordbargerstraat en de Tamboerpassage. De laatste jaren heeft het bedrijf zich verder uitgebreid in verschillende provincies. In geheel België heeft het bedrijf ervoor gezorgd dat kwaliteitsmatrassen worden geleverd. Het bedrijf geeft aan elke klant de mogelijkheid om de website te bekijken, voor een gemakkelijkere afhandeling van zaken.

Producten en diensten van EasySleep
De matrassen van EasySleep hebben een Belgische kwaliteit met geavanceerde goed geventileerde opbouw. EasySleep biedt verschillende unieke ontwerpen die een stevige en zachte zijde hebben in eenzelfde matras. Het bedrijf zorgt ervoor dat er geen extra matrassen gekocht hoeven te worden. Zo staat het bedrijf garant voor een goede en optimale ligcomfort voor een ieder. Op de website staat de breedte en lengte aangegeven. Ook kan de prijs direct worden berekend. EasySleep biedt matrassen in verschillende breedten zoals; 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200. De lengtes zijn allemaal 200 en de hoogte 20cm. EasySleep combineert steeds twee stevige matrassen in een. Op zo een manier kun je het zelf draaien op welke wijze je ook dan wilt. Zo heb je dan een slaapcomfort zonder enige moeite. De matrassen van EasySleep zijn gemakkelijk om te draaien, dit geeft een medium of firm liggevoel.

De opbouw van de matrassen zijn allemaal geavanceerd en goed geventileerd. Elke koper kan heel de nacht genieten van een optimale ondersteuning, dankzij het stevige schuim van de matrassen die EasySleep biedt. Het klimaat rond je slaapkamer wordt in orde gemaakt door de unieke ventilerende eigenschappen van de hoes die de matrassen van EasySleep bieden. Bij interesse in een van de matrassen van EasySleep, kunnen, bestellingen online geplaatst worden of in de winkel. Bij vragen kan er telefonische contact worden opgenomen met het bedrijf of via email; info@easysleep.be. Het bedrijf zorgt ervoor dat er op kort termijn contact met jou wordt opgenomen. Zo werkt het bedrijf naar haar visie van klanttevredenheid toe.

Complimenten, klachten en tips voor EasySleep
Heb je complimenten, klachten of tips voor EasySleep? Dan kan er gerust contact worden opgenomen met het bedrijf, via het contactformulier op de website. Heb je daarnaast wel eens een matras aangeschaft bij EasySleep? Wat is je ervaring met de klantenservice? Dan zouden wij het heel erg op prijs stellen die informatie kunt delen op onze website ErvaringenSite. Je kunt alleen zo de toekomstige klanten die jouw review lezen, helpen om de juiste matras te kiezen. Jouw beoordelingen, review of ervaring kan iemand helpen die al een tijdje op zoek is naar de juiste matras voor zijn of haar slaap ruimte.