ErvaringenSite

  Ervaringen EasySleep

  Een goed slaapcomfort is niet altijd even gemakkelijk. Daarom kun je liever op zoek naar de beste en juiste die je nodig hebt. EasySleep is hiervoor een oplossing. Op onze website Ervaringensite.be kun je tal van reviews vinden die jou kunnen helpen om de juiste keuze te maken. Klanten hebben ervaringen en beoordelingen achtergelaten die jou kunnen helpen bij de juiste keuze.

  Over EasySleep

  EasySleep is opgericht op 9 januari 2008. Het bedrijf heeft in verschillende vestigingen zoals in de Noordbargerstraat en de Tamboerpassage. De laatste jaren heeft het bedrijf zich verder uitgebreid in verschillende provincies. In geheel België heeft het bedrijf ervoor gezorgd dat kwaliteitsmatrassen worden geleverd. Het bedrijf geeft aan elke klant de mogelijkheid om de website te bekijken, voor een gemakkelijkere afhandeling van zaken.

  HOW TO START AN ONLINE STORE + how i started a business at 22

  Producten en diensten van EasySleep

  De matrassen van EasySleep hebben een Belgische kwaliteit met geavanceerde goed geventileerde opbouw. EasySleep biedt verschillende unieke ontwerpen die een stevige en zachte zijde hebben in eenzelfde matras. Het bedrijf zorgt ervoor dat er geen extra matrassen gekocht hoeven te worden. Zo staat het bedrijf garant voor een goede en optimale ligcomfort voor een ieder. Op de website staat de breedte en lengte aangegeven. Ook kan de prijs direct worden berekend. EasySleep biedt matrassen in verschillende breedten zoals; 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200. De lengtes zijn allemaal 200 en de hoogte 20cm. EasySleep combineert steeds twee stevige matrassen in een. Op zo een manier kun je het zelf draaien op welke wijze je ook dan wilt. Zo heb je dan een slaapcomfort zonder enige moeite. De matrassen van EasySleep zijn gemakkelijk om te draaien, dit geeft een medium of firm liggevoel.

  De opbouw van de matrassen zijn allemaal geavanceerd en goed geventileerd. Elke koper kan heel de nacht genieten van een optimale ondersteuning, dankzij het stevige schuim van de matrassen die EasySleep biedt. Het klimaat rond je slaapkamer wordt in orde gemaakt door de unieke ventilerende eigenschappen van de hoes die de matrassen van EasySleep bieden. Bij interesse in een van de matrassen van EasySleep, kunnen, bestellingen online geplaatst worden of in de winkel. Bij vragen kan er telefonische contact worden opgenomen met het bedrijf of via email; info@easysleep.be. Het bedrijf zorgt ervoor dat er op kort termijn contact met jou wordt opgenomen. Zo werkt het bedrijf naar haar visie van klanttevredenheid toe.

  Complimenten, klachten en tips voor EasySleep

  Heb je complimenten, klachten of tips voor EasySleep? Dan kan er gerust contact worden opgenomen met het bedrijf, via het contactformulier op de website. Heb je daarnaast wel eens een matras aangeschaft bij EasySleep? Wat is je ervaring met de klantenservice? Dan zouden wij het heel erg op prijs stellen die informatie kunt delen op onze website Ervaringensite.be. Je kunt alleen zo de toekomstige klanten die jouw review lezen, helpen om de juiste matras te kiezen. Jouw beoordelingen, review of ervaring kan iemand helpen die al een tijdje op zoek is naar de juiste matras voor zijn of haar slaap ruimte.

  EasySleep
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EasySleep

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is EasySleep een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over EasySleep. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is EasySleep actief?

  EasySleep is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EasySleep gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.