Electronic Star

Alle reviews

Electronic Star

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Electronic Star

Bent u als DJ op zoek naar een nieuw mengpaneel? Weet u precies wat u nodig heeft, maar is tot nu toe alles wat u gezien hebt veel te duur? Dan wellicht heeft het bedrijf Electronic Star de juiste apparatuur voor u. Al u het bedrijf zelf mag geloven hebben ze als online shop door hun jarenlange ervaring en lage kosten precies wat u zoekt op het gebied van elektronische apparatuur. Dit klinkt erg mooi voor iedere consument, maar tegenwoordig op internet is het lastig bepalen welke bedrijven te vertrouwen zijn en welke niet. Hier op ErvaringenSite leest u reviews van mensen die u voor zijn gegaan en delen met u hun ervaringen en mening. Door eerstehands informatie te lezen bent u in staat om een helder beeld van het bedrijf en haar producten te krijgen, zonder daar eerst daadwerkelijk uw portemonnee voor te hoeven trekken.

Over Electronic Star
Het bedrijf Electronic Star is opgericht in 2005 in Duitsland en heeft haar hoofdkantoor in het centrum van Berlijn. De oprichters vroeger zich toentertijd af waarom DJ-equipment zo duur moest zijn. Electronic Star is dan ook opgericht met als doel een online winkel te beginnen en ervoor te zorgen dat iedereen creatief kan zijn. Daarmee bedoelen ze dat elektronicaniet altijd duur hoeft te zijn en men daardoor geremd hoef te worden. Door de jaren heen is het bedrijf een bekende naam in Duitsland geworden en groeien ze gestaag de rest van de wereld. Producten van Electronic Star gaan de gehele wereld over, zo ook Nederland en België, daarnaast blijft het assortiment voortdurend groeien. Doordat men zich enkel richt op de online verkoopvervallen veel marketing- en verkoopkosten, zodat er bespaard wordt op de totale kosten en dit is wat ze doortrekken naar de klanten. Snelle bezorgtijd en veiligheid van het winkelen staan hoog in het vaandel bij het Electronic Star, daarnaast vindt men klantenservice belangrijk en hebben ze volkomen tevreden klanten als doel. Na levering van uw bestelde producten heeft u veertien dagen de tijd om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Producten en diensten Electronic Star
Het complete aanbod elektronica en aanverwante produicten van Electronic Star is in haar online shop verdeeld in vijf thema’s, te weten; Home & Living, Tuin & Camping, Sound & Light, Hifi & TV en Sport & Fitness. Onder het thema Home & Living vindt u producten als keukenapparatuur, huishoudelijke apparaten, kachels, openhaarden, grill-apparaten, maar ook beddengoed, apparaten voor in de badkamer, meubels en accessoires. Onder de noemer Tuin & Camping vindt u producten als tuinmeubilair, tuinverlichting, tuingereedschap, trampolines, maar ook tenten en kampeerspullen. Zo hebben ze in de productgroep Sound & Light de apparatuur een DJ nodig heeft en allerlei verlichting- en toneelapparatuur. Daarnaast muziekinstrumenten, microfoons en diverse accessoires voor geluidssystemen. Kijkend naar de productgroep Hifi & Tv dan ziet u met name apparatuur voor gericht op multimedia, audio en TV, maar tevens ziet u beamers, projectoren en apparatuur om een home cinema op te zetten. De laatste productgroep Sport & Fitness bevat apparatuur voor diverse fitnesstrainingen en -accessoires. Daarnaast vindt u er sportkleding, loopbanden, actiecamera’s, speeltafels en producten voor buitenspelen.

Ervaringen, mening, review Electronic Star
Bent u bekend met het bedrijf Electronic Star? Heeft u weleens producten via haar webwinkel gekocht? Bent u misschien geregeld op de site te vinden of heeft u het hele huis voorzien van producten van Electronic Star? In alle gevallen dat u een mening kunt vormen over het bedrijf horen wij het graag. We willen u vragen om hier op onze site een review achter te laten met niet alleen uw ervaringen, maar ook uw mening te geven over Electronic Star. Wellicht heeft u klachten en suggesties, ook dan horen wij het graag. Uw informatie gaat erg nuttig zijn om te lezen voor mensen die op het punt staan een beslissing te nemen om al dan niet zaken te gaan doen met Electronic Star. Op voorhand dank voor de genomen moeite.