ErvaringenSite

  Ervaringen EMP

  Vandaag de dag hebben we meer dan ooit de mogelijkheid om onze persoonlijkheid te verwerken in onze klederdracht, denk bijvoorbeeld aan het dragen van merchandise van je favoriete superheld of rockband. Bij EMP kun je die dingen online aankopen, en dan gewoon aan je deur laten afleveren. Wil je weten wat klanten van dit bedrijf te zeggen hebben, dan zit je hier bij Ervaringensite goed. Lees verder en ontdek hun ervaringen en meningen!

  Over EMP
  EMP is een internationaal bedrijf dat zich vooral richt op de Europese markt. EMP staat in Nederland en België vooral bekend als Large Popmerchandising en kan bereikt worden van 09:00 uur tot 17:00 uur doorheen de week, per telefoon. Het is ook mogelijk om een contactformulier in te vullen of een e-mail te verzenden, dat kan natuurlijk op elk moment. Large Popmerchandising is een Besloten Vennootschap dat is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg. Hierdoor verplichten ze zichzelf om aan algemene voorwaarden te houden die door de Consumentenbond zijn opgesteld.

  Producten en diensten van EMP
  Bij EMP zit je goed voor het online aanschaffen van allerlei merchandise van muziek, televisie, film en gaming. Hierbij moet je dan denken aan T-shirts, jacks, broeken, hoodies, rokken, schoenen, zwemkleding, jurken, enzovoort. Zowel voor vrouwen, mannen als kinderen. Het is mogelijk om volledig te selecteren op een muziekgenre en dan een heleboel muziekgroepen te vinden waarvan je merchandise kan kopen, zoals Metallica, Guns N’ Roses en The Offspring. Bij Films & Series gaat het dan om zaken zoals Harry Potter, The Walking Dead, Disney, Marvel, Anime, Dc Comics, enzovoort. Voor Gaming zijn er vaste waarden zoals World of Warcraft, Zelda en Pokémon te vinden. Naast kledij is er ook een sectie voor accessoires (sieraden, horloges, sleutelhangers, riemen, kettingen, ...) en wonen (decoratie, deurmatten, kantoorartikelen, speelgoed en sportkleding).

  Voor al deze zaken kun je online betalen met PayPal, iDeal, Visa, Mastercard of achteraf betalen met Klarna. Vooruitbetalen is natuurlijk ook een optie. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief van EMP, waarmee je dan ook een code ontvangt voor 10% korting. Let op dat deze slechts 4 weken geldig is en niet gecombineerd kan worden met andere promoties. Hiernaast kun je ook een catalogus aanvragen, die bij je deur zal worden afgeleverd. EMP beschikt over een app die je gratis kan downloaden om online mee te shoppen en direct toegang te krijgen tot alle functies en voordelen. Dit kan via de Apple App Store en Google Play.

  Klachten, complimenten en tips voor EMP
  Ben je niet tevreden over je bestellingen bij EMP? Dan is het altijd mogelijk om je geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, of als dat niet baat kan het ook via het online platform van de Europese Commissie voor buitengerechtelijke geschillenbeslechting op contractuele verplichtingen uit online verkoop. Het is natuurlijk ook altijd mooi meegenomen voor bezoekers van Ervaringensite dat ze kunnen lezen over jouw ervaringen en waarom jij precies niet tevreden was. Of als je daarentegen wel super blij was met, pakweg, je T-Shirt van Super Mario of je broek van Sum 41, dan kun je ook een complimentje achterlaten. Wat je mening over EMP ook is, schrijf zeker een review!

  running an online shop & opening a patreon - VLOG_020

  EMP
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EMP

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is EMP een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over EMP. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is EMP actief?

  EMP is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EMP gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.