Large

Alle reviews

Large

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Kinguin merklogo voor beoordelingen van Multimedia & Bladen
Kinguin
1 reviews

Niemand betaalt graag de hoofdprijs natuurlijk, en tegenwoordig zijn er vele platforms waarop je allerlei spellen kunt doen. Deze zijn echter wel d...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Large

Dare to be different! Dat is de slogan van Large. De webshop voor merchandise voor popculture gelooft dat iedereen anders is en dat dit de wereld juist zo interessant maakt. Iedereen die zich anders voelt en hun eigenzinnigheid wil vieren, is daarom welkom in de webshop. Wat hun klanten van de webshop vinden, lees je hier op ErvaringenSite. Wat vinden zij namelijk van de kwaliteit van de kleding en fanware? Is de webshop betrouwbaar? En is de merchandise eerlijk geprijsd? Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de webshop, zodat jij je winkelmandje helemaal vol kunt gooien. Dan kun jij vol zelfvertrouwen de deur uit gaan in de merchandise van je favoriete popculture film, game, tv-serie of band.

Over Large
Het woord popculture, of popular culture, wordt steeds vaker gebruikt. De films van Marvel en DC blijven steeds meer kijkers trekken, Game of Thrones wordt door iedereen gekeken en ook de gamewereld blijft steeds meer groeien. Al deze vormen van popculture brengen ook allemaal hun eigen merchandise uit. Bij Large hebben ze alles voor de echte fans, van kleding tot Funko pops en van tassen tot parfum. De webshop heeft echter nog veel meer dan alleen popmerchandise. Ze zijn ook dé shop voor fans van Heavy Metal, Hard Rock, Hardcore, Punk, Emo en Alternative Rock. Of je nu op zoek bent naar kleding van al je favoriete bands of hun vinyl album zoekt, bij Large kun je het vinden.


Diensten Large
De webshop heeft een uniek assortiment met alle merchandise van jouw favoriete band of popcutlure. Je kunt alles vinden van Metalicca, Motörhead, ACDC, Volbeat, Rammsten, maar ook van Harry Potter, Star Wars, Suicide Squad, the Walking Dead en Call of Duty. Large heeft ook altijd de nieuwste merchandise en fanware. Je kunt in de webshop overigens altijd kortingen vinden. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste merchandise in de webshop, volg Large dan op Facebook, Instagram of Twitter. Je betaalt bij Large altijd veilig met PayPal, Klarna, Visa, MasterCard, iDeal en vooruitbetalen.

Klachten Large
Heb je jouw bestelling nog altijd niet ontvangen? Of heb je de verkeerde bestelling gekregen? Neem dan altijd eerst contact op met de klantenservice van Large, voordat je een review schrijft. Op de website kun je al contactgegevens vinden van de webshop. Je een mail sturen naar het e-mailadres of bellen op het telefoonnummer. Kijk echter wel altijd even wanneer de klantenservice telefonisch bereikbaar is. De klantenservice kan je klacht waarschijnlijk oplossen en naar tevredenheid afhandelen. Je kunt daarna altijd nog een review schrijven over jouw ervaringen met de klantenservice.

Wat vind jij van Large?
Koop jij al je popmerchandise bij Large? Of heeft de webshop altijd als eerste de nieuwe merchandise van jouw favoriete bands? Schrijf dan een review en vertel andere klanten over de webshop. Is de levering altijd betrouwbaar? Wat vind je van de kwaliteit van de kleding? Hebben ze altijd de nieuwste fanware? Geef jouw beoordeling en laat weten of jij vaker gaat bestellen bij Large!

De nieuwste merchandise van popculture vind je bij Large, maar is de webshop betrouwbaar? Verkopen ze de beste kwaliteit? Lees reviews en ervaringen.