ErvaringenSite

  Ervaringen Entertainment Earth

  Vandaag de dag zijn er een heleboel fantasiewerelden, “universes”, waar fans helemaal in op kunnen gaan. Er worden films uitgebracht, conventies georganiseerd, en vooral: heel wat merchandise gemaakt en verkocht. Ben jij fan van “media franchises” zoals Marvel, Star Wars of Disney, dan heb je hier ongetwijfeld al over gehoord. Bij Entertainment Earth kun je terecht voor een heleboel soorten producten van allerlei bekende (en soms minder bekende) “merken” en franchises. Je kunt die online kopen en naar je huis laten versturen. Natuurlijk moet je eerst het bedrijf Entertainment Earth eens goed nakijken, lees hier op Ervaringensite wat andere mensen ervan denken. Zijn ze tevreden, of net niet? Uit hun reviews en ervaringen kom je dat te weten.

  Over Entertainment Earth
  Entertainment Earth is een Amerikaans speelgoed/entertainment merchandise bedrijf, en is gevestigd in de Verenigde Staten, meer specifiek in Californië. Entertainment Earth is bereikbaar per e-mail, en je kunt hen ook telefoneren van maandag tot vrijdag van 7:00 uur tot 18:00 uur. Het bedrijf is ook actief op social media, waaronder Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Het bedrijf levert doorheen bijna de hele wereld, behalve Rusland.

  Producten en diensten van Entertainment Earth
  Entertainment Earth is een online webwinkel waar je terecht kan voor allerlei actie figuren, verzamelobjecten, speelgoed en andere zaken van bekende franchises. De producten worden opgedeeld zowel in thema (denk aan Star Wars, Marvel, Transformers, Turtles, LEGO, Harry Potter, Naturo, Spider-Man, Power Rangers, en nog veel meer), als in type product (action figures, prop replicas, plush, poppen, kopjes, boeken, mini-figuurtjes, juwelen, enzovoort). Je kunt ook gewoon op “Bedrijf” sorteren, en dan zie je bijvoorbeeld Disney, LEGO, Hasbro, Mattel).

  Er is ook een categorie “Really cool expensive stuff” waar je, zoals verwacht, leuke en dure dingen kan kopen. Dit zijn deluxe edities, standbeelden, enzovoort. Verder kun je nog filteren op Deals & Sales (artikelen in afslag), Newly Added (nieuwe producten) en Just 1 Left (producten waar er nog maar 1 van over blijft). Op de site is ook een blog, vol posts over deze onderwerpen. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief om gepersonaliseerde aanbiedingen te ontvangen. Entertainment Earth biedt klanten een laagsteprijsgarantie, wat betekent dat ze je 110% van het prijsverschil terugbetalen. Let op dat je met dit bedrijf altijd zal moeten betalen voor levering, afhankelijk van het totaal van je bestelling.

  Klachten, complimenten en tips voor Entertainment Earth
  Heb je een aankoop gedaan bij Entertainment Earth maar je bent er niet tevreden over? Dan heb je 90 dagen de tijd om dit product terug te sturen, zonder opgave van redenen. Wat ook belangrijk kan zijn hierbij is dat je een review schrijft op Ervaringensite. Andere mensen zijn immers gretig op zoek naar jouw mening, want zo kunnen ze zich een beeld vormen van Entertainment Earth. Jouw beoordeling van dit bedrijf is dus van groot belang, want je kunt potentiële klanten vertellen over jouw ervaringen, of die nu positief of negatief waren, en hen hierbij verder helpen. Heb je een klacht of complimentje voor Entertainment Earth, schrijf dan een review.

  ONLINE SHOP FAILS! | DEEL 2

  Entertainment Earth
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Entertainment Earth

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Entertainment Earth een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Entertainment Earth. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Entertainment Earth actief?

  Entertainment Earth is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Entertainment Earth gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.