ErvaringenSite

  Ervaringen Ethletic

  Vandaag de dag een hippe sneaker uit zoeken is niet zo maar even gedaan. Naast verschillende merken, vormen en materialen. Moet je tegenwoordig ook nog eens te weten komen waar en hoe de sneakers gemaakt zijn. Je wil bijvoorbeeld niet dat jouw sneakers ergens door middel kinderarbeid gemaakt wordt of met milieu en natuur belastende materialen. Sneakers zijn steeds meer gebruikelijk om te dragen en er ontstaan meer en meer bedrijven, die zich richten op het ontwerpen en verkopen van Sneakers. Zo ook het Duitse bedrijf Ethletic. Voor jou als consument is het wel zo fijn voordat je een paar sneakers van ze koopt om te weten wat anderen van dit bedrijf vinden. Hier lees je ervaringen en meningen van consumenten die je voor zijn gegaan en geven door middel van hun reviews een glashelder beeld van het bedrijf en haar producten. Lees hier op Ervaringensite.be dat wat je nodig hebt om een keuze te maken voor jouw volgende adres voor je nieuwe sneakers.

  Over Ethletic

  Ethletic is een Duits bedrijf dat in eigen beheer sneakers ontwerpt, produceert en verkoopt. Het bedrijf is opgericht in 1998 door James Lloyd en Martin Kunz, maar had in eerste instantie nog niets met sneakers te maken. Ethletic is begonnen met het produceren van voetballen en dan op een zo’n eerlijk mogelijke manier. In Pakistan werd deze voetbal met duurzaam rubber geproduceerd in een productiehal met voor de werkers zo mensvriendelijk mogelijke omstandigheden. Er werd de Talon Fairtrade Workers Welfare Society opgericht voor hun werkers en een percentage van de omzet gaat rechtstreeks naar de werkers. Ze beslissen op hun beurt weer wat ze met dit geld doen ten gunste van hun gemeenschap. Vanuit deze samenwerking rolde men als het waren samen richting het ontwikkelen en produceren van sneakers. Vanuit Duitsland worden de ontwerpen aangeleverd, die in Pakistan geproduceerd worden en beide partijen zorgen voor strikte kwaliteitscontrole zowel voor product als het gehele proces.

  How to Make an Online Store - eCom Tutorial

  Producten & diensten Ethletic

  De sneakers van Ethletic zijn zoals ze het zelf zeggen, eerlijk, vegan en duurzaam. Het rubber dat ze gebruiken voor de zolen draagt het FSC-keurmerk en het katoen dat voor de sneakers gebruikt wordt is Fairtrade gecertificeerd. Hiervoor ontvingen ze zelfs in 2016 een award. De sneakers worden gemaakt zonder dierproducten en is door PETA goedgekeurd aangezien het compleet veganistisch is. Op hun website hebben ze verschillende vormen en kleuren in de verkoop. Van hoge tot lage modellen zijn er te vinden, maar ook met verschillende printen en diverse zolen. Ieder type heeft naam meegekregen, zo heb je bijvoorbeeld de Hiro, Root, Carlos, Kole en de Randall. Samen met een andere Duitse start-up Sneaker Rescue bieden ze tevens de mogelijkheid om sneakers die kapot zijn te laten repareren en om zo nog beter voor het milieu te zijn.

  Complimenten, tips, beoordeling Ethletic

  Heb je sneakers van Ethletic in de kast staan? Of misschien draag je ze iedere dag? Heb je ooit via hun site naar sneakers gezocht, maar heb je om een bepaalde reden besloten om toch niet bij ze te bestellen. Dan horen we in alle gevallen graag van je. Eigenlijk iedereen die in aanraking is gekomen met het bedrijf Ethletic willen we vragen om hier op onze site een review achter te laten. Door je ervaring en mening te delen over het bedrijf help je anderen een goed beeld te krijgen van Ethletic. We zijn jou bij voorbaat erg dankbaar.

  Ethletic
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ethletic

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ethletic een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ethletic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ethletic actief?

  Ethletic is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ethletic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.