Expondo

Alle reviews

Expondo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Autovendi

2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Subside Sports

1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Expondo

Bent u opzoek naar een leverancier van professionele apparatuur voor uw nieuw te beginnen marktkraam? Dan zou Expondo wellicht voor u een interessante partij kunnen zijn. Althans als u het bedrijf zelf mag geloven. Ze bieden in hun webwinkel producten aan voor horeca, industrie & gezondheid en zoals ze zelf zeggen, bieden ze aan tegen eerlijke prijzen. Om er achter te komen wat anderen van dit bedrijf en haar producten vinden, kunt u hier op ErvaringenSite meningen en ervaringen van mensen lezen die u voor zijn gegaan. Ze zijn daadwerkelijk bekend met Expondo en stellen u zo in staat om een eerlijk en betrouwbaar beeld van het bedrijf te krijgen zonder daarvoor eerst uw portemonnee te hoeven trekken.

Over Expondo
Het bedrijf Expondo is opgericht in 2007 door Waldemar Moss & Piotr Stach vanuit een appartement in Duitsland. Expondo is gespecialiseerd in onlinehandel tussen bedrijven en bieden zo toegang tot professionele apparatuur tegen een eerlijke prijs. Waar het bedrijf in 2007 begon met een startkapitaal van tienduizend euro groeide het gestaag en heeft vandaag de dag een omzet van meer dan veertig miljoen euro en meer dan 300 mensen in dienst. Als slogan heeft het bedrijf “Get it done” en dit resoneert in de gehele bedrijfsmentaliteit. Ze bieden meer dan drieduizend verschillende eigen producten aan op het gebied van horeca, gereedschap, Industrie en Sport & Gezondheid. Ze hebben sommige producten in eigen beheer ontwikkeld, opnieuw uitgevonden en/ of geproduceerd, maar de meeste producten zijn zogeheten White Label producten waarop ze een eigen logo hebben gehangen. Het centrale magazijn van Expondo ligt twee uur rijden bij Berlijn vandaan en men heeft eigen productielocaties in Polen. De website van Expondo is in meer dan 20 landen beschikbaar en daarnaast worden de verschillende producten tevens via de verschillende online marktplaatsen verkocht.

Producten en diensten Expondo
Het complete aanbod professionele apparatuur van Expondo verdelen ze in hun webwinkel in vier categorieën, te weten Horeca, Gereedschap, Industrie en Sport & Gezondheid. Daarnaast hebben ze nog een uitverkoop- en een tweedehands pagina. In de productgroep Horeca vindt u producten voor hotels, keukenapparatuur, keukengerei, koelapparatuur, kookapparatuur, producten voor marktkramen en roestvrij stalen meubelen. Daarnaast vindt u producten voor slagerijen, snackbars en om producten om diverse waren in warm te houden. Onder de noemer Gereedschap verkopen ze niet alleen hand- en elektrisch gereedschap, maar ook producten voor werkplaatsinrichting, de tuin en bijvoorbeeld voor uw auto. Kijkend naar de productgroep Industrie, dan vindt u zowel producten voor kantoor, laboratorium als ook voor op de boerderij. U moet dan denken aan broedmachines, weegschalen en boekenkasten. Tevens verschillende meetinstrumenten, waterontharders en reinigingsmaterieel. De productgroep Sport & Gezondheid biedt producten voor gezondheid & beauty, sport en telescopen, verrekijkers & optiek. Wanneer u iets via de website van Expondo besteld en dit gebeurt voor twee uur ’s middags dan worden deze producten de dag ernaar verstuurd. Expondo rekent voor Nederland en Duitsland geen verzendkosten, wanneer u in België uw producten geleverd wilt hebben dient u eerst contact met de klantenservice op te nemen. Bestelde producten kunnen binnen dertig dagen geretourneerd worden. Het bedrijf biedt tevens op veel van hun producten een laagste prijsgarantie, waarmee ze u het prijsverschil teruggeven indien u na 7 dagen van aankoop elders een soortgelijk product tegenkomt voor een lagere prijs.

Ervaringen, mening en reviews Expondo
Bent u reeds bekend met het bedrijf Expondo? Dan willen we u vragen om hier op onze site een review achter te laten en met ons uw ervaringen en mening te delen. Wellicht heeft u suggesties voor het bedrijf of misschien zelfs wel klachten? Ook dan horen wij het graag! Uw informatie die u hier achterlaat is erg nuttig in het verkrijgen van een reëel beeld van Expondo en gaan anderen u daarom erg dankbaar voor zijn.