Fanssite

Alle reviews

Fanssite

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Fanssite

Welkom op de reviewpagina van de webwinkel voor fantasy en sci-fi liefhebbers, FANSSITE. Je kunt hier niet alleen terecht voor reviews en de ervaring van anderen. We willen jou ook om je hulp vragen. Als je wel eens iets bij deze webwinkel hebt besteld zijn we heel benieuwd naar jouw ervaring. Die ervaring is voor anderen namelijk heel nuttig.

FANSSITE is een online winkel voor liefhebbers van sci-fi, fantasy, Harry Potter en andere alternatieve genres. Naast de fysieke winkel, Fans, in Antwerpen is er de online shop. 

We zijn heel benieuwd of jij bij deze winkel hebt weten te vinden wat je zocht, en of je tevreden bent over de service, de afhandeling, en de kwaliteit van het gekochte product. Deel jouw ervaring met ons zodat anderen een goed beeld krijgen van deze fantasy-winkel. 

Over FANSSITE
FANSSITE is de online webwinkel van de fysieke fantasy en sci-fi winkel FANS in Antwerpen. In deze winkel kun je sinds jaar en dag terecht voor alles op het gebied van sci-fi, fantasy, Harry Potter en alternatieve producten. Denk hierbij aan producten van DC Comics, Marvel, The Avengers, en DragonMeat, zelf noemen ze dit de ‘Geek Community’. 

FANS is al jaren gevestigd in het modehart van Antwerpen. In deze winkel is een jong team altijd op zoek naar verzamel-toys die hun klanten aanspreken. Je kunt zowel online als fysiek bij ze terecht voor collectors-items, maar ook mensen die minder fanatiek fan zijn en vooral nieuwsgierig zijn, kunnen hier terecht voor advies en informatie over comics, merchandise, en films.

Daarbij roepen ze graag de hulp in van anderen. Ben je een fanatieke Lord of The Rings fan, lees je elke DC-comic, of ben je een echte treckie, en wil je jouw hobby graag delen met anderen. Dan kun je jezelf aanmelden bij het affiliate programma van FANS. Als je FANSSITE op jouw pagina promoot en iemand iets besteld via die link ontvang je daar een commissie over. 

Producten en diensten van FANSSITE
Biij FANSSITE kun je terecht voor producten van onder andere je favoriete comics, tv-series, films en anime. Of je nu op zoek bent naar een FUNKO pop van de Simpsons, een bidon met het Friends logo, of een mok van The walking dead. Ze hebben het allemaal.

En dan hebben we het alleen nog maar gehad over televisieseries. Wat dacht je van een beeld van baby groot uit Gardians of the Galaxy, de hamer van Thor, of een Jurrasic Park schaakspel. Ja echt, ook dat hebben ze. 

Bij FANSSITE kun je ook pre-orders plaatsen voor echte collectables zoals levensgrote beelden van Deadpool, Superman, of Batman. Maar ook voor zeldzame ‘armours’ die je ook echt kunt dragen naar bijvoorbeeld een fan-event of anime-conventie.

Ervaringen, klachten en tips over FANSSITE
Vertel ons welke ervaring je hebt met FANSSITE en help anderen om een goed idee te krijgen van deze webwinkel. Het is namelijk lastig om op een website alleen af te gaan. Echte ervaringen van mensen geven een veel beter beeld van een bedrijf, en helpen potentiële klanten om een keuze te maken voor de juiste winkel.