ErvaringenSite

  Ervaringen Feenstra

  Feenstra
  Wilt u weten hoe Feenstra het doet met haar energieservice? Moet u een nieuwe aankoop doen of juist wat opknappen of servicen? Dan bent u op onze ErvaringenSite op het juiste adres voor meer informatie over Feenstra. U leest reviews en op- en aanmerkingen van eerdere klanten van Feenstra, die al ervaringen hebben met bedrijf en haar diensten. Ze delen hier op ErvaringenSite hun ervaringen met u, zodat u de gelegenheid krijgt om te kiezen als u met Feenstra een samenwerking wilt aangaan of met andere energiebedrijven.

  Over Feenstra
  Feenstra is een grote energie servicebedrijf dat gespecialiseerdis in beveiliging, energie en ventilatie. Er is speciaal gedacht aan een veilige, gezonde en duurzame woonomgeving voor eenieder. Ze ontstond toen kachels nog op steenkool werden gedraaid. De vondst van een gasbel in de omgeving van Slochteren gaf een stoot aan het werk van Feenstra. Feenstra bestaat al ruim 100 jaar en is uitgegroeid tot een specialist duurzaam energie met ruim 800.000 aangesloten huishoudens in Nederland. Ze heeft een ruim aanbod aan producten en diensten. Een comfortabele, veilige en gezonde woonomgeving is de visie achter alles wat Feenstra u wilt aanbieden. Daarnaast opereert Feenstra op basis van duurzaam ondernemen, waarbij ze werkt aan het helpen verminderen van de uitstoot van CO2.

  Producten en diensten van Feenstra
  Feenstra heeft jarenlange vakkennis op het gebied van techniek. Feenstra voorziet u van techniek, die voldoet aan uw behoeften en wensen, met haar ruime portfolio van producten en diensten op het gebied van warmte, ventilatie, beveiliging, zonnepanelen of isolatie. Zij heeft alles op het gebied van warmtepompen, boiler en geiser, beveiliging van uw woning, ventilatie en zonnepanelen en biedt u nieuwe producten te koop, maar ook te huur, indien uw budget het niet zou toelaten. Feenstra heeft haar producten in verschillende soorten en merken. Vervolgens kunt u bij Feenstra niet alleen terecht voor aankoop van producten, maar ook voor onderhoud. Om haar dienstverlening te versnellen, heeft Feenstra filialen overal in Nederland. Ook bij u in de buurt.

  Feenstra biedt haar dienstverlening dag en nacht het hele jaar door. U kunt daarom ook online de producten van Feenstra betrekken via haar eigen online shop, maar ook via andere online verkooppunten. Feenstra biedt u verder de mogelijkheid achteraf te betalen. U bent er ook terecht voor persoonlijk advies over haar producten, nieuwe mogelijkheden en innovaties.

  Complimenten, klachten en tips voor Feenstra
  Feenstra streeft ernaar de techniek zo aan te wenden dat het u comfort, veiligheid en besparingen oplevert. Ze wilt u een eerlijk advies geven, zodat uw woning of uw bedrijfspand beter van wordt. Zij heeft een bestand ter beschikking met veel gestelde vragen en daarbij passende antwoorden. Mocht u nog klachten hebben dan is hun klantenservice te bereiken via hun contactformulier op hun website.

  Van zouden wij graag meer willen horen over uw ervaringen met Feenstra. Komt u daar goed aan uw trekken? Hoe staat het met hun onderhoud en de producten die zij leveren. Laat ons hier uw reviews achter. U zult anderen op weg helpen, die ook een aankoop of service moeten doen bij Feenstra.

  Heeft u zelf ook vragen of twijfelt u erover om in zee gaan met Feenstra? Lees hier ook reviews van klanten die u zijn voorgegaan.

  Onlineshop Erstellen mit WordPress 2020 - WooCommerce Tutorial

  Feenstra
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Feenstra

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Feenstra een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Feenstra. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Feenstra actief?

  Feenstra is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Feenstra gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.