ErvaringenSite

  Ervaringen Fenty Beauty

  Fenty Beauty is een cosmetica merk dat gelanceerd is door Rihanna. Het merk is vooral populair vanwege zijn brede inclusiviteit van huid tinten en geslacht, met name de Pro Filt'R foundation. De oorspronkelijke lancering van deze foundation omvatte veertig tinten, sindsdien uitgebreid tot vijftig tinten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Fenty Beauty lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het cosmetica merk achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over Fenty Beauty

  In juni 2013 registreerde Rihanna haar achternaam, Fenty, voor gebruik op een reeks producten. Fenty Beauty was een van deze nieuwe handelsmerken. Rihanna lanceerde Fenty Beauty in 2017 toen zij 29 jaar oud was. Ze had eerder al samengewerkt met MAC Cosmetics, en ook tien geuren uitgebracht via Parlux Ltd., maar Fenty Beauty is haar eerste echte solo-cosmeticamerk. Ze ontwikkelde de Fenty Beauty lijn met luxeconglomeraat Louis Vuitton Moët Hennessey (LVMH) en tekende in 2016 een deal om Fenty Beauty te produceren via de Kendo-divisie van LVMH. Kendo Holdings, Inc. is een "incubator"-bedrijf dat cosmetica vervaardigt als "white label" producten voor verkoop via cosmetica-retailer Sephora, een andere dochteronderneming van LVMH, evenals andere verkooppunten.

  online shop with me for my DREAM ROOM! *room decor unboxing haul*

  Producten en diensten van Fenty Beauty

  Maar wat maakt Fenty Beauty dan zo onderscheidend van andere soortgelijke bedrijven? Rihanna, die uit Barbados komt, heeft Fenty Beauty gecreëerd om te zorgen van de opname van alle huid tinten in het cosmetica aanbod, inclusief uitgebreide schaduwaanbiedingen voor mensen met diepere huid tinten. De eerste producten die door Fenty Beauty werden uitgebracht werden algemeen gezien als redelijk geprijsd (vooral in vergelijking met andere prestigieuze merken) en dus ook toegankelijk voor een breed scala aan consumenten.

  Fenty Beauty producten hebben ook veel internationale lof gekregen voor het aanbod van kleuren, in het bijzonder voor het opnemen van donkere tinten bij de eerste veertig, daarna vijftig verschillende kleuren voor de Pro Filt'R foundation, die een lang bekritiseerde kloof aanpakt in het aanbod van de cosmetische industrie voor zwarte vrouwen en andere gekleurde vrouwen (maar ook mannen). Veel merken volgden Fenty al snel na de release en voegden meer tinten toe aan hun collecties.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Fenty Beauty

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Fenty Beauty? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Fenty Beauty op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Fenty Beauty vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Fenty Beauty of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Fenty Beauty nu achter.

  Fenty Beauty
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fenty Beauty

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fenty Beauty een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fenty Beauty. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fenty Beauty actief?

  Fenty Beauty is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fenty Beauty gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.