Fenty Beauty

Alle reviews

Fenty Beauty

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Vision Direct
1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Durexshop.nl
2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Flapoorstickers
1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Lowlens merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Lowlens
1 reviews

Als je alles niet meer zo scherp ziet ga je natuurlijk naar de opticien voor een oogmeting. Wanneer blijkt dat je een bril nodig bent, kan dit een ...

Fenty Beauty

Fenty Beauty is een cosmetica merk dat gelanceerd is door Rihanna. Het merk is vooral populair vanwege zijn brede inclusiviteit van huid tinten en geslacht, met name de Pro Filt'R foundation. De oorspronkelijke lancering van deze foundation omvatte veertig tinten, sindsdien uitgebreid tot vijftig tinten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Fenty Beauty lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het cosmetica merk achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan. 

Over Fenty Beauty
In juni 2013 registreerde Rihanna haar achternaam, Fenty, voor gebruik op een reeks producten. Fenty Beauty was een van deze nieuwe handelsmerken. Rihanna lanceerde Fenty Beauty in 2017 toen zij 29 jaar oud was. Ze had eerder al samengewerkt met MAC Cosmetics, en ook tien geuren uitgebracht via Parlux Ltd., maar Fenty Beauty is haar eerste echte solo-cosmeticamerk. Ze ontwikkelde de Fenty Beauty lijn met luxeconglomeraat Louis Vuitton Moët Hennessey (LVMH) en tekende in 2016 een deal om Fenty Beauty te produceren via de Kendo-divisie van LVMH. Kendo Holdings, Inc. is een "incubator"-bedrijf dat cosmetica vervaardigt als "white label" producten voor verkoop via cosmetica-retailer Sephora, een andere dochteronderneming van LVMH, evenals andere verkooppunten. 

Producten en diensten van Fenty Beauty
Maar wat maakt Fenty Beauty dan zo onderscheidend van andere soortgelijke bedrijven? Rihanna, die uit Barbados komt, heeft Fenty Beauty gecreëerd om te zorgen van de opname van alle huid tinten in het cosmetica aanbod, inclusief uitgebreide schaduwaanbiedingen voor mensen met diepere huid tinten. De eerste producten die door Fenty Beauty werden uitgebracht werden algemeen gezien als redelijk geprijsd (vooral in vergelijking met andere prestigieuze merken) en dus ook toegankelijk voor een breed scala aan consumenten. 

Fenty Beauty producten hebben ook veel internationale lof gekregen voor het aanbod van kleuren, in het bijzonder voor het opnemen van donkere tinten bij de eerste veertig, daarna vijftig verschillende kleuren voor de Pro Filt'R foundation, die een lang bekritiseerde kloof aanpakt in het aanbod van de cosmetische industrie voor zwarte vrouwen en andere gekleurde vrouwen (maar ook mannen). Veel merken volgden Fenty al snel na de release en voegden meer tinten toe aan hun collecties. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Fenty Beauty
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Fenty Beauty? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Fenty Beauty op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Fenty Beauty vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Fenty Beauty of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Fenty Beauty nu achter.