ErvaringenSite

  Ervaringen Ferns n Petals

  Wanneer er iemand jarig is, of er valt iets anders te vieren, is het altijd leuk om een cadeautje te geven. Maar de corona pandemie overschaduwt heel veel gezellige samenkomsten. Er niet allen de corona pandemie hoeft de reden te zijn van onze afwezigheid tijdens een feestelijke dag. Moeten we dan maar geen cadeautje geven? Hoe krijgen we toch een leuke verrassing bezorgt? Online cadeaus kopen heeft veel voordelen. Wanneer je op een cadeausite van Ferns n Petals kijkt kan je heel veel ideeën opdoen, ideeën waar je zelf misschien niet eens opgekomen zou zijn. En het voordeel is, je kunt ze zo via je telefoon of laptop bestellen, betalen en op de juiste datum op het adres van het feestvarken laten bezorgen. Een heerlijke doos bonbons en een bos bloemen voor moederdag, een leuk ornament voor in de tuin voor je vrienden die zojuist een nieuwe woning hebben, juwelen voor je jarige nichtje. Wat vinden de kopers van Fern n Petals? Bij ErvaringenSite.be lees je hier meer over. Lees hier de eerlijke beoordelingen van echte klanten, of laat uw eigen review bij ons achter.

  Over Ferns n Petals
  In 1994 werd Ferns n Petals in India opgericht. Het bedrijf specialiseerde zich in het bezorgen van boeketten in Delhi. Ferns n Petals is nu de grootste bloemisterijketen met meer dan 300+ winkels (en er zijn er nog steeds) in alle grote steden en dorpen van India. Nadat ze zich gevestigd hadden als marktleiders in India, heeft Ferns n Petals zijn internationale aanwezigheid uitgebreid naar Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten. Al snel volgden aparte websites voor levering van bloemen en gebakjes in Qatar en Saoedi-Arabië. In de 25 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige cadeau webshop met thuisbezorging van unieke cadeaus in de meeste landen van de wereld.

  Producten en Diensten van Ferns n Petals
  Bij Ferns n Petals vind je alles om een speciale gelegenheid op te luisteren. Het bedrijf is begonnen met de bezorging van mooie boeketten bloemen, maar heeft zijn service inmiddels uitgebreid naar prachtige gebakjes van de speciale banketbakker, persoonlijke geschenken en felicitatiekaarten, chocolade, juwelen, handtassen, beren en zachte knuffeldieren voor de pasgeborenen, luxe verzorgingsproducten en prachtige handgemaakte producten uit India. Een bestelling plaatsen is gemakkelijk. Bij het inladen van je digitale winkelwagen en na het doorgeven van het bezorgadres krijg je een bezorgdatum door. Uiteraard duurt het wat langer voor de handgemaakte producten om bezorgt te worden, dan een bos bloemen en een taart. Er zijn verschillende digitale betalingsmogelijkheden, waaronder PayPal en iDEAL

  Complimenten, Klachten en Tips over Ferns n Petals
  Het kopen van een cadeautje voor iemand is een delicate zaak. Het laten bezorgen van een ongezien cadeau is om het maar even recht voor zijn raap te zeggen een risico. Wat als de bos bloemen niet vers is, de taart eruit ziet alsof die in een verkeersongeluk is geweest of het prachtige handgemaakte schilderij eruit ziet alsof de lokale kleuterklas een knutselmiddag had? Hier kun je de ervaringen van anderen lezen. Wij hopen dat u ook een beoordeling wilt achterlaten bij de bedrijven die in onze gids zijn opgenomen en waarbij u iets online gekocht heeft.


  online shop with me! (online shopping spree in quarantine)

  Ferns n Petals
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ferns n Petals

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ferns n Petals een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ferns n Petals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ferns n Petals actief?

  Ferns n Petals is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ferns n Petals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.