ErvaringenSite

  Ervaringen Fixami

  Goederen kopen bij een online shop wordt steeds makkelijker en eenvoudiger. Maar hoe staat het bijvoorbeeld met reparaties en garantie als je gereedschap bij een webwinkel koopt? Om je veilig door het grote aanbod aan online shops te leiden raden we je aan de reviews op onze website te lezen. In deze reviews beschrijven andere klanten tot in detail wat hun belevenis is met deze online winkels en hoe zij de service en klantvriendelijkheid ervaren hebben. Zo kom je er eenvoudig achter welke shops er goed gewaardeerd worden en waar je dus de beste prijs en kwaliteit krijgt. Zo weet je zeker dat het nieuwe gereedschap dat je in een onbekende shop hebt zien staan ook echt de moeite waard is om te bestellen.

  Over Fixami

  In de online shop van Fixami koop je alles wat met professioneel gereedschap en accessoires te maken heeft. De geschiedenis van Fixami begint in 2007 toen de eigenaren begonnen met het aanbieden van tweedehands gereedschap via Marktplaats. De handel floreerde en al snel werd Gereedschapcentrum.nl opgericht en werd er begonnen met de verkoop van nieuwe DeWalt apparatuur. In 2017 wordt Fixami.be gelanceerd. Naast deze webwinkel beschikt Fixami ook over een fysieke winkel net over de grens in Tilburg, Nederland waar je terecht kunt om het aangeboden gereedschap te bekijken. De medewerkers van de winkel staan van maandag tot en met zaterdag voor je klaar maar je kunt net zo makkelijk de klantenservice bellen of mailen waar je van maandag tot vrijdag tot 21.00 uur je vragen kunt stellen.

  buying my DREAM wardrobe! (online shop with me)

  De producten en service van Fixami

  Zoals gezegd verkoopt deze online shop een keur aan gereedschappen en diverse accessoires. Je kunt hier onder andere binnenstappen voor tuingereedschap, handgereedschap of laser- en meetgereedschap. Tot de merken die er verkocht worden behoren zoal Milwaukee, Metabo, Bosch, DeWalt en Makita. De producten die je bij deze aanbieder bestelt worden vanaf €80 gratis bij he thuisbezorgd en je krijgt in totaal 100 dagen bedenktijd en volledige garantie op de gekochte producten. Bovendien kun je in sommige gevallen een offerte aanvragen waarna Fixami voor je uit zal zoeken of je, al naar gelang de artikelen die je wilt kopen, extra korting zult krijgen. Als je voor 20.00 uur besteld krijg je jouw producten de volgende dag al geleverd. Afrekenen doe je hier eenvoudig met je creditcard of PayPal.

  Reviews over Fixami

  Vertel andere consumenten over de ervaring die jij hebt met de producten van deze online shop. Hoe? Door een gedetailleerde review over Fixami op onze website te plaatsen. Op die manier kun je duidelijk beschrijven wat jij vindt van de geleverde service, de kwaliteit van de producten en de netheid van de klantenservice. Je geeft klanten die deze webshop nog niet kennen zo inzicht in de werkwijze van het bedrijf en ze komen er precies achter wat de plus- en minpunten van het winkelen hier zijn. Door jouw beoordeling wijs je hen er precies op waar zij op moeten letten zodra zij hier een bestelling plaatsen. Jouw hulp wordt nu al op prijs gesteld!

  Fixami
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fixami

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fixami een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fixami. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fixami actief?

  Fixami is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fixami gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.