ErvaringenSite

  Ervaringen FNAC

  Fnac is een grote Franse winkelketen die zich richt op het verkopen van culturele en elektronische producten. Fnac is een afkorting van Fédération Nationale d'Achats des Cadres (vertaling: Nationale Aankoopfederatie voor Executives). Het bedrijf heeft inmiddels meerdere winkels verspreid over heel Europa. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Fnac lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Fnac

  Fnac werd opgericht als bedrijf in het jaar 1954. Het idee achter het bedrijf werd echter in 1953 al bedacht door de twee oprichters André Essel en Max Théret. Zij bedachten een nieuwe kopersclub op basis van tijdschriften. In het begin was het dan ook een exclusieve club voor kopers die scherpe kortingen aanbood op commerciële en consumentenproducten, gebaseerd op de socialistische principes van de oprichters. Hun doel was om het leven van arbeiders te verbeteren, niet door hogere salarissen maar door lagere prijzen. De eerste winkel werd geopend op 31 juli 1954 in een onderhuur, een appartement op de tweede verdieping aan de rue de Sebastopol in de Franse hoofdstad Parijs. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid binnen Europa maar het Franse bedrijf heeft nu zelfs winkels buiten Europa, bijvoorbeeld in Brazilië.

  buying my dream wardrobe//online shop w me (Part 1)

  Producten en diensten van Fnac

  Maar wat verkoopt Fnac dan nou precies? Fnac winkels hebben een breed assortiment aan producten op voorraad. Van audio, boeken, cd's, computersoftware en -hardware, dvd's, televisies en video games. Sommige winkels bieden ook nog fotografiediensten en kaartverkoop aan. Het bedrijf biedt daarnaast ook een selectie van duurdere consumentenproducten aan die zichzelf positioneren boven discountwinkels.

  Fnac heeft ook een loyaliteitsprogramma met punten die worden toegekend telkens wanneer de Fnac kaart wordt gepresenteerd aan de kassa, voor elke bestede euro. Er geldt wel een lidmaatschapsbijdrage. Voor elke 4,000 verdiende punten wordt een cadeaukaart ter waarde van tien euro uitgereikt aan de kaarthouder. Sinds 2008 heeft het programma bijna twee miloen leden, waarbij de klantenkaart ook als creditcard dient. Ook zijn er sinds dat jaar twee versies van de kaart: een lidmaatschapskaart voor een jaar of een lidmaatschapskaart voor drie jaar. Deze kaarten bieden vijf procent korting op hardware, boeken en verschillende maandelijkse aanbiedingen.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Fnac

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Fnac? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Fnac op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Fnac vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Fnac of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Franse bedrijf Fnac nu achter.

  FNAC
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FNAC

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FNAC een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over FNAC. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FNAC actief?

  FNAC is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FNAC gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.