ErvaringenSite

  Ervaringen Fnatic

  Ben jij op zoek naar gaming accessoires en merchandise? Neem dan eens een kijkje op de website van FNATIC. FNATIC is een wereldwijd esports-merk met het hoofdkantoor in Londen. Dit bedrijf is gericht op het zoeken naar en het verbeteren en versterken van gamers en creators. Esports is een combinatie van technologie en sport en competitief gamen is nu populairder dan ooit. Maar hoe weet je nou of dit bedrijf betrouwbaar is? Of de producten van FNATIC van goede kwaliteit zijn? En wat je van de klantenservice van FNATIC kunt verwachten? Hier op ErvaringenSite hebben wij reviews en beoordelingen van voorgaande klanten van FNATIC verzameld, zodat jij een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Bovendien vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren. Heb jij zelf wel eens een bestelling op de webshop van FNATIC geplaatst? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met het bedrijf.

  Over FNATIC

  FNATIC is opgericht in 2004 en is nu één van de meest succesvolle esports-merken aller tijden. Ze winnen dan ook meer tier 1-gametoernooien dan welk ander team dan ook. Bovendien behoort dit bedrijf ook tot de top 6 van meest innovatieve gamingbedrijven van 2021.

  Naast het scouten en ontwikkelen van esports-spelers, verkoopt het bedrijf ook esports appartuur. Denk aan producten als muizen, toetsenborden en headsets. De producten van FNATIC zijn te vinden op de webshop, Amazon en bij zorgvuldig geselecteerde retailers wereldwijd.

  Tevens bestaat het team van FNATIC uit meer dan 100 werknemers over de hele wereld en beschikt het bedrijf over 6 kantoren en gebouwen in Londen, Berlijn, Taiwan, Belgrado, Kuala-Lumpur en Mumbai.

  buying my dream wardrobe for sping/summer! online shop with me :)

  De producten en diensten van FNATIC

  Op de webshop van FNATIC kom je vooral gaming apparatuur en kleding tegen. Zo kun je er sportkleding en petten vinden, maar ook alledaagse kleding zoals hoodies, t-shirts en jassen van FNATIC. Bovendien kun je er ook terecht voor merchandise van FNATIC. Zo hebben ze producten als petten, vlaggen, sleutelhangers, maskers, bidons en popsockets.

  Wil jij graag door het bedrijf op de hoogte worden gehouden van updates? Vergeet dan niet om je op de website in te schrijven voor de online nieuwsbrief. Daarnaast kun je het bedrijf ook volgen op de social media kanalen Twitter, Instagram, YouTube, Facebook en Twitch. Heb jij vragen voor het bedrijf? Raadpleeg dan het hulpcentrum op de website. Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice van FNATIC door gebruik te maken van de chatfunctie op de website of het online contacformulier op de website in te vullen.

  Geaccepteerde betalingsmogelijkheden op de webshop van FNATIC

  Op de webshop van FNATIC kun je betalen met diverse betalingsmogelijkheden. Zo accepteert het bedrijf betalingen via debet-/creditcards en PayPal.

  Klachten, Complimenten en Tips voor FNATIC

  Heb jij zelf wel eens producten van FNATIC gekocht? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met dit bedrijf is. Was jij tevreden met jouw merch van FNATIC? Wat is de kwaliteit van de producten van FNATIC? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van FNATIC ervaren? Laat jouw review over FNATIC achter op deze pagina en laat ons en andere liefhebbers van gaming en esports jouw mening over dit bedrijf weten!

  Fnatic
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fnatic

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fnatic een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fnatic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fnatic actief?

  Fnatic is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fnatic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.