ErvaringenSite

  Ervaringen Foreo

  Foreo is een Zweeds multinational schoonheidsmerk dat schoonheids- en mondverzorgingsproducten produceert. Het bedrijf is gevestigd en heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm in Zweden. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Foreo lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Zweedse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor onverwachtse verrassingen te staan.

  Over Foreo

  Foreo werd als bedrijf opgericht in 2013. Binnen drie jaar verzekerde het bedrijf zich al van aanwezigheid in luxe warenhuizen, premium parfumerieketens en high-end beauty e-commerce operators over de hele wereld. In totaal heeft het bedrijf meer dan zes duizend plaatsingen in meer dan vijftig landen. Het verhaal van Foreo begon allemaal met de Luna, een gezichtsreinigingsborstel. Foreo zag namelijk een probleem op de markt dat zij wilden oplossen, bij andere bedrijven met gezichtsreinigingsborstels traden namelijk dikwijls problemen op. De reiniging met andere borstels gebeurde bijvoorbeeld met schurende nylon borstelharen wat zou kunnnen leiden tot overmatige exfoliatie en de borstels zelf hielden vuil en make-up resten vast. Ook liet de vorm en ergonomie van andere borstels vaak veel te wensen over. Foreo wilde dit probleem dus aanpakken met een nieuw product.

  buying my dream wardrobe for sping/summer! online shop with me :)

  Producten en diensten van Foreo

  Het meest populaire en bekende product van Foreo is de Luna, het product was hun eerste product en is gelanceerd in 2013. De Luna is een gezichtsreinigingsapparaat dat, door middel van pulsen van verschillende intensiteiten, het gezicht diep reinigt via de medische siliconen aanraakpunten. De Luna is ook voorzien van een anti-verouderingsmodus die de tekenen van veroudering zou verminderen. Het product assortiment is tegenwoordig nog meer uitgebreid en omvat nu ook de Iris oogmassager en de ISSA elektrische tandenborstel die werd gelanceerd in 2014. Ook verkoopt het bedrijf tegenwoordig gezichtsreinigers voor dag en nacht.

  Er zijn bepaalde maatregelen genomen om er voor te zorgen dat alle producten van Foreo daadwerkelijk veilig zijn voor je gezicht. Voor alle Foreo producten geldt bijvoorbeeld dat ze allemaal ISO 9001 gecertificeerd zijn. Ook worden de producten onderworpen aan zeven kwaliteitscontroles om een constante hoge kwaliteit te garanderen en zijn de producten CE- en EMC-gemarkeerd. Door geen BPA en ftalaten toe te voegen aan hun producten weet u ook zeker dat de producten van Foreo lichaamsveilig zijn. Hiernaast gebruikt het Zweedse bedrijf FDA-goedgekeurde siliconen van een medische kwaliteit en zijn al hun producten gemaakt van niet-poreuze siliconen die bestand zijn tegen de opbouw van eventuele bacteriën.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Foreo

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Foreo? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Foreo op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Foreo vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Foreo of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Zweedse bedrijf Foreo nu achter.

  Foreo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Foreo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Foreo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Foreo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Foreo actief?

  Foreo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Foreo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.