Forest Essentials Reviews

: 11
45% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
L. Kaya
Als klant was ik teleurgesteld over mijn recente aankoop. Het product werd geadverteerd als volledig natuurlijk en biologisch, maar bij het controleren van de ingrediënten kwam ik erachter dat het ...Lees verder
C
Clara De Backer
Ik heb hun shampoo en conditioner gekocht, en mijn haar ziet er nu zo prachtig uit! Iedereen blijft me vertellen hoe mooi mijn haar eruitziet sinds ik ze begon te gebruiken.Lees verder
N
N. Dethier
Ik moet eerlijk zeggen dat ik echt teleurgesteld was toen ik ontdekte dat mijn nachtcrème vol zat met ingrediënten die helemaal niet natuurlijk of authentiek ayurvedisch waren. Ik had echt niet ver...Lees verder
D
De Meyer
Ik ben echt fan van hun producten! Ze zijn zo puur en natuurlijk, meestal niet te agressief, maar toch super effectief op mijn huid. Ik kan gewoon voelen dat de ingrediënten van topkwaliteit zijn e...Lees verder
L
Lara Cools
Ik ben al sinds 2017 een trouwe klant van dit merk en ik ben altijd blij geweest met de kwaliteit van hun producten. Maar de klantenservice die ik laatst heb gekregen was echt teleurstellend. Toen ...Lees verder

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  skincare product

  Als klant was ik teleurgesteld over mijn recente aankoop. Het product werd geadverteerd als volledig natuurlijk en biologisch, maar bij het controleren van de ingrediënten kwam ik erachter dat het een ingrediënt bevatte waar ik me niet prettig bij voelde. Ik probeerde het product terug te brengen en mijn geld terug te krijgen, maar dat bleek moeilijk te zijn. Uiteindelijk, na veel aarzeling, kreeg ik mijn geld terug. Het was een frustrerende ervaring, vooral vanwege de hoge verwachtingen die werden gewekt door de mediabuzz en het glamoureuze uiterlijk van de winkel. Het toont maar weer aan dat alles wat blinkt niet goud is, en dat men altijd voorzichtig moet zijn en de ingrediënten moet controleren voor men een aankoop doet.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hair products

  Ik heb hun shampoo en conditioner gekocht, en mijn haar ziet er nu zo prachtig uit! Iedereen blijft me vertellen hoe mooi mijn haar eruitziet sinds ik ze begon te gebruiken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van nachtbalsem

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik echt teleurgesteld was toen ik ontdekte dat mijn nachtcrème vol zat met ingrediënten die helemaal niet natuurlijk of authentiek ayurvedisch waren. Ik had echt niet verwacht dat het eerste ingrediënt aluminiumzetmeel zou zijn! En dan nog het feit dat het bedrijf eigendom is van een grote onderneming zoals Estee Lauder maakt me nog meer achterdochtig. Ik zou aanraden om altijd eerst de ingrediënten te controleren voordat je iets aanschaft.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pure en echte producten

  Ik ben echt fan van hun producten! Ze zijn zo puur en natuurlijk, meestal niet te agressief, maar toch super effectief op mijn huid. Ik kan gewoon voelen dat de ingrediënten van topkwaliteit zijn en het resultaat is gewoon fantastisch. Ik kan echt niet meer zonder hun producten, ik voel me er gewoon altijd zo mooi en gezond door.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  heerlijke producten

  Ik ben al sinds 2017 een trouwe klant van dit merk en ik ben altijd blij geweest met de kwaliteit van hun producten. Maar de klantenservice die ik laatst heb gekregen was echt teleurstellend. Toen ik onlangs de winkel in Delhi bezocht, negeerde het personeel me compleet terwijl ze andere klanten hielpen. Het was echt schokkend hoe ongeïnteresseerd en onvriendelijk ze waren. Na deze ervaring ben ik niet van plan om nog iets te kopen van dit bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Shea butter hand cream

  Ik voelde me echt slecht over mijn ervaring bij deze zaak. Ik had online sheaboter handcrème besteld en toen ik het kreeg, was de prijs hoger dan wat op de website stond vanwege de vervaldatum. Dat kan echt niet en is misleidend voor klanten. Na het lezen van andere negatieve ervaringen zal ik nooit meer iets van dit merk kopen en zal het ook niet aanbevelen aan mijn familie en vrienden. Ook toen ik vroeg naar een winkel in India, omdat ik in Nederland woon, werd ik niet geholpen. Alles bij elkaar genomen, vind ik dat dit merk zijn prijs niet waard is.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gezichtsverzorgingsproducten

  Ik vind dat dat merk toch wel iets te veel wordt gehypet en de klantenservice is echt ondermaats. Ze hebben wel een chatsysteem, maar er is nooit iemand online om te antwoorden. En die telefoonnummers die ze geven? Vergeet het maar, er neemt gewoon niemand op. Echt een van de slechtste ervaringen die ik al heb gehad.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Luxurious beauty products with ayurvedic herbs

  Dit merk is zo chic en hun producten ruiken geweldig. Ik hou ervan dat ze ouderwetse methoden gebruiken om hun spullen te maken, het laat me voelen als een koningin wanneer ik ze gebruik. Dank je wel dat je me zo speciaal laat voelen, merk!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bad experience in store

  Ik was in de winkel in Covent Garden tijdens het weekend. Nog nooit zoiets slechts meegemaakt in een winkel. Het was echt moeilijk om rustig rond te kijken zonder dat het personeel constant naar je toe kwam en producten probeerde te verkopen en me zelfs volgde doorheen de winkel. De verkoper vroeg het jongere meisje zelfs al om de producten door de kassa te halen voordat ik überhaupt iets had gezegd! Die super-agressieve verkoopstactiek werkt misschien bij anderen, maar bij mij werkt het net averechts. Ik voelde me enorm ongemakkelijk en wou gewoon de winkel uit. Hier kom ik niet meer terug! Ik houd van Ayurveda, maar niet van hier!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet goed

  Niet goed, deze producten zijn echt niet zo waardevol als je zou denken. Veel te duur voor de kwaliteit die je ervoor krijgt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnebrand

  Ik heb zonnebrand besteld maar niks ontvangen. Ook reageren ze niet op mijn mail en is hun telefoonnummer niet meer bereikbaar. Volgens mij is het oplichterij


Anderen bekeken ook