ErvaringenSite

  Ervaringen FPV24

  Naar aanleiding van de reviews van andere consumenten kom je zoveel meer te weten over een online shop of website. Hoe een webshop met zijn klanten en bestellingen omgaat wordt dan ook pas duidelijk als je die reviews aandachtig leest. Alle commentaren en klachten die klanten hebben over de aangeboden producten en de verleende service wordt in die reviews beschreven. Aan de hand van de informatie die je leest krijg je vanzelf zicht op de meest betrouwbare online shops. Je vindt al deze ervaringen, commentaren en tips op onze website zodat jij er je voordeel mee kunt doen. We hopen dat je zo kunt kiezen voor een shop waar een miskoop uitgesloten is.

  Over FPV24

  FPV24 is een online shop die eigendom is van het Duitse bedrijf Meilon GmbH uit Remagen. Deze shop verkoopt FPV producten en aanverwante artikelen. Wat is FPV? FPV is de afkorting van de Engelse term First Person View die wordt gebruikt om op afstandbestuurbare apparaten te besturen vanuit het oogpunt van de bestuurder. De site van FPV24 beschikt over uitgebreide handleiding voor de producten die er verkocht worden en bij twijfel of vragen kun je van maandag tot en met vrijdag contact opnemen met de klantenservice. Bestellingen die voor 13.00 uur geplaatst zijn worden nog dezelfde dag verzonden. Voor producten die je naar België of Nederland laat bezorgen betaal je extra bezorgkosten die je betaalt bij het afrekenen van je order.

  ONLINE SHOP WITH ME | ZARA, H&M, NA-KD | Julia Verbij

  De producten en diensten van FPV24

  Bij FPV24 vindt je een ruim assortiment FVP producten. Van videodrones en videobrillen tot afstandsbedieningen en vele artikelen er tussen in. Daarnaast biedt deze online shop een grote keuze aan accessoires en onderdelen zoals elektronica, batterijen en camera's. Zodra je de producten die je besteld hebt thuisbezorgd krijgt heb je 14 dagen bedenktijd om ze terug te sturen als je niet tevreden mocht zijn. Voor klanten die de Duitse taal beheersen zijn er ook blogs met tips over diverse producten te lezen. Enkele van de merken die je bij FPV24 in de schappen zult vinden zijn iFlight, DJI en FrSky. Ben je benieuwd naar de commentaren en ervaringen van andere klanten met FPV24? Dan raden we je aan hun reviews op onze website te bekijken.

  Reviews en commentaren over FPV24

  De reviews op onze site zijn geplaatst door klanten die graag hun mening over FPV24 met anderen delen. Zo geven zij meer inzicht in de voor- en nadelen van het winkelen bij deze online shop. Wil jij als klant ook jouw ervaring met FPV24 delen? Dan kun je dat zonder veel moeite kosteloos op onze website doen. We geven je alle ruimte om jouw eerlijke en openhartige beoordeling te plaatsen. Jouw ervaring en de commentaren van andere klanten zullen een duidelijk beeld laten zien over de klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid van deze online shop. Weet je niet precies hoe je moet beginnen? Beschrijf in jouw review alles wat jij belangrijk vindt, van de kwaliteit van de geleverde producten tot de manier waarop FPV24 een klacht van je heeft afgehandeld.

  FPV24
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FPV24

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FPV24 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over FPV24. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FPV24 actief?

  FPV24 is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FPV24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.