ErvaringenSite

  Ervaringen FragranceX

  Het parfum dat we dragen kan veel over ons vertellen. Sommige geuren zijn beter voor alledaags gebruik, terwijl andere gedurfdere geuren zijn die indruk kunnen maken tijdens een afspraakje of een ander soort sociale bijeenkomst. Maar is reuk online kopen niet ingewikkeld? Het is zeker de grootste uitdaging dat we niet in staat zijn om het direct te proberen. Om deze reden is het lezen van reviews of meningen van mensen over een bepaald parfum erg behulpzaam. Zo bekijk je of het parfum geschikt is voor je. Bijvoorbeeld, als de ervaringen van veel mensen over een parfum bemerken dat het "te sterk" is en je liever een zachte geur hebt, dan is dit parfum waarschijnlijk niet voor jou. Daarnaast kun je referenties bekijken die afkomstig zijn van een bepaald product of parfum dat je lekker vindt en vervolgens op zoek gaan naar aanbevelingen.

  Over FragranceX

  Een van de winkels die veel luxe merken huisvest met al hun series is FragranceX. Met de tagline als "Echte Geuren, Onwerkelijke Prijzen" is hun visie om de beste merken te presenteren aan redelijke prijzen. FragranceX bestaat al sinds 2001 en is gevestigd in New York.

  The truth about online shopping.

  Producten van FragranceX

  Op hun website hebben ze een collectie van dames en heren parfums van alle soorten. Parfum, eau de toilette en eau de cologne, maar ook body lotions, deodorants, aftershave en meer. Bovendien tonen ze de samenstelling van de geur, sterkte van elk product, evenals een beetje info over de fabrikant. FragranceX heeft ook een speciale categorie waar je testers en reisformaten van verschillende luxe wereldmerken kunt kopen. Dit is een geweldige manier om verschillende geuren uit te proberen zonder een fortuin uit te geven of jezelf te binden aan één luxe merk.

  Diensten van FragranceX

  Als je een product ziet dat niet op voorraad is, maar je wel graag zou willen kopen, dan kun je klikken om op de hoogte te blijven. Door je e-mailadres op te geven, zullen ze je een melding sturen wanneer het terug in voorraad is. Als extraatje kun je als klant punten verzamelen. Deze zijn in te wisselen voor kortingen op volgende aankopen. Ook in de nieuwsbrief zul je kortingscodes zien passeren, net als de nieuwste producten in het gamma. Daarnaast staat FragranceX ook open voor dropshipping. Ben je een reseller, neem dan even contact op om de details te bespreken. Wat leuker is aan deze service, is dat je de producten rechtstreeks als geschenk naar je naasten kunt opsturen. Het komt dan aan alsof jij het persoonlijk op de bus hebt gedaan. Ten laatste hebben we het over de betaling bij FragranceX. Omdat dit soort producten niet de goedkoopste zijn, is het handig om te weten dat je met een credit card, maar ook verschillende online platforms zoals PayPal en Klarna kunt betalen.

  Complimenten, Klachten en Tips over FragranceX

  Voor servicekwesties biedt FragranceX een klantenservice die vragen beantwoordt en oplossingen biedt via telefoon en e-mail. Ze hebben ook verschillende social media voor aanbevelingen, discussies en nieuws. Als je een artikel hebt besteld, kun je de status van de bestelling direct in je account volgen. En als de goederen zijn ontvangen, maar er zijn problemen, dan kun je het product ook terugsturen of omruilen voor een nieuw product binnen 30 dagen na de leverdatum. Of je nu voldaan bent met de service en producten of niet, het is altijd aan te raden om deze ervaring te delen met anderen. Het schrijven van reviews helpt je medemens met hun aankopen. Hebben de beoordelingen jou ook niet geholpen bij je keuze?

  FragranceX
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FragranceX

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FragranceX een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over FragranceX. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FragranceX actief?

  FragranceX is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FragranceX gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.