ErvaringenSite

  Ervaringen Gearbest


  Elektronica, groot en klein, is niet meer weg te denken in de hedendaagse maatschappij. Alles draait in feite om goede, eenvoudig te bedienen en soms meer geavanceerd bestuurde elektronica. Denk maar aan huishoudartikelen, drones en computer gestuurde bedrijfsmachines. Goede doordachte investeringen in elektronica doet u dan ook niet zonder meer overal. Maar bij een gekwalificeerde verkoopwinkel met technisch deskundig opgeleid personeel, dat haar rol kent in het vertalen van het productassortiment naar de klant toe. De beste tips van goede ervaring krijgt u van personen die al te maken hebben gehad met deze verkopers. Lees hier op ErvaringenSite over hun bevindingen met de aangekochte elektronica, in hoeverre deze apparaten optimaal functioneren zonder technische mankementen kort na aankoop en de garantieregeling bij aankoop. Wij hebben alle reviews van klanten verzameld om u een beter beeld te geven in de dienstverlening van de elektronica aanbiedende bedrijven. U bent ook welkom uw eigen bevindingen neer te pennen in de reviews.

  Over Gearbest

  Gearbest is een in Shenzen gevestigde webshop. Het bedrijf is opgericht op 14 maart 2014 met als hoofddoel elektronica aan te bieden aan Europese consumenten. Vanaf de start van de bedrijfsactiviteiten zijn de voornaamste productcategorieën: mobiele telefoon, tablets en speelgoed. Een onderneming van meer dan 40 miljoen gebruikers in 150 verschillende landen. Het concern is onderdeel van moederbedrijf Globalegrow. Het bedrijf geeft aan een strikte selectie van hoge kwaliteit producten aan te bieden. Verder is het bedrijf een gerenommeerde Chinese grensoverschrijdende onderneming van het merkproduct van Globalegrow en wordt het ondersteunt door verschillende fondsen en middelen.

  CARA CEPAT BANJIR ORDERAN UNTUK ONLINE SHOP PEMULA || WAJIB PAHAM❗️

  Producten en diensten van Gearbest

  Gearbest biedt smartphones en bijbehorende accessoires aan, zoals waterdichte telefoonhoesjes, beschermhoesjes, screenprotectors en powerbanks. Op hun computer afdeling vind u laptops, tablets projectors, tv’s en tv-boxen. Aan computer onderdelen vindt u muizen, toetsenborden, draadloze routers, printers en scanners. Ook voor de dagelijkse huishoudelijke elektronica, microscopen, schroevendraaiers, drones, sensoren en soldeermateriaal, kunt u bij hen terecht. Hun categorie horloges & juwelen biedt oorbellen, bruidsjuwelen, ringen, armbanden en nog vele andere opties. Naast deze leuke accessoires en persoonlijk verzorgingsartikelen heeft Gearbest ook een selectie kleding en schoenen voor heren.

  Verzending, betaling en garantie bij Gearbest

  Gearbest wilt haar producten voor eenieder bereikbaar maken, daarom verschepen zij naar alle locaties over de gehele wereld. Verzendkosten verschilt dan ook per plaats. Het bedrijf geeft aan dat zij leveren vanuit één van hun warenhuizen en de levering daardoor kan variëren tussen de 2 tot 7 werkdagen. Dit is afhankelijk van de plaats van bestemming. Om te betalen voor uw producten gebruikt Gearbest voornamelijk de betaalmogelijkheid PayPal, maar u kunt ook met uw Visa, MasterCard, American Express, Discover en bankafschrift worden geholpen.

  Complimenten, klachten en tips voor Gearbest

  Voor vragen en klachten kunt u de klantenservice bereiken via e-mail op support@gearbest.com. Retourneren en inruilen mag. Terugbetaling bij retour is niet uitgesloten.

  Hebt u al gebruik gemaakt van de dienstverlening van Gearbest? Laat dan uw ervaring achter op ervaringensite.be. Door het delen van uw complimenten, klachten en eventueel tips kunt u andere klanten helpen in hun besluit of zij wel of niet hun bestelling zullen plaatsen.

  Iets leuks gezien bij Gearbest? Maar toch nog twijfelachtig of u het moet bestellen? Lees dan de reviews van anderen.

  Gearbest
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gearbest

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gearbest een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gearbest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gearbest actief?

  Gearbest is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gearbest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.