91% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
Mathys Noël
Mijn ervaring met de elektrische step met 1000 watt motor is echt top. Die step is echt stevig gemaakt en heeft 3 standen voor verschillende snelheden. Enige minpunt is dat ie wel wat zwaar is om i...Lees verder
G
Gabriel
De draadloze stofzuiger die ik gekocht heb, was echt geweldig! Hij kwam keurig op tijd aan in Nederland, helemaal vanuit Duitsland. Ik kreeg een hele mooie korting bij Geekmaxi, veel meer dan in an...Lees verder
B
Bertrand
Ik moet zeggen, ik ben echt blij met de service van Geekmaxi. Mijn slimme robotstofzuiger was wat later dan verwacht, maar hij is van topkwaliteit en werkt geweldig. Nu heb ik veel meer vrije tijd,...Lees verder
N
Noé
Ik was echt blij om te zien hoe snel mijn bestelling geleverd werd en dat het product helemaal overeenkwam met wat ik op het internet gezien had. Alles zat netjes verpakt en de prijs was echt goed....Lees verder
F
ferre
Ik was eigenlijk behoorlijk wantrouwig om iets te bestellen bij een bedrijf dat ik nog nooit had gehoord. Vooral omdat het geld naar Hongkong moest. Maar uiteindelijk ben ik blij dat ik het toch ge...Lees verder

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Elektrische step 1000 watt motor

  Mijn ervaring met de elektrische step met 1000 watt motor is echt top. Die step is echt stevig gemaakt en heeft 3 standen voor verschillende snelheden. Enige minpunt is dat ie wel wat zwaar is om in de auto mee te nemen. Maar de eerste rit verliep perfect en die step maakt bijna geen geluid, wat super fijn is. De levering duurde maar 4 dagen vanaf Polen naar Nederland, sneller dan gedacht. Ik vind dus echt dat dit product het geld waard is.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn draadloze stofzuiger

  De draadloze stofzuiger die ik gekocht heb, was echt geweldig! Hij kwam keurig op tijd aan in Nederland, helemaal vanuit Duitsland. Ik kreeg een hele mooie korting bij Geekmaxi, veel meer dan in andere winkels. En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik ook nog extra korting met een couponcode. Ik ben echt super blij met mijn aankoop. De levering was ook helemaal in orde, geen klachten. Alles ging precies zoals afgesproken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een slimme robotstofzuiger

  Ik moet zeggen, ik ben echt blij met de service van Geekmaxi. Mijn slimme robotstofzuiger was wat later dan verwacht, maar hij is van topkwaliteit en werkt geweldig. Nu heb ik veel meer vrije tijd, want de stofzuiger doet al het werk voor mij. Ik ben echt tevreden met mijn aankoop en zou Geekmaxi zeker aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goed product, snelle levering

  Ik was echt blij om te zien hoe snel mijn bestelling geleverd werd en dat het product helemaal overeenkwam met wat ik op het internet gezien had. Alles zat netjes verpakt en de prijs was echt goed. Ik zou Geekmaxi zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten voor een goede prijs.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nieuwe koptelefoon

  Ik was eigenlijk behoorlijk wantrouwig om iets te bestellen bij een bedrijf dat ik nog nooit had gehoord. Vooral omdat het geld naar Hongkong moest. Maar uiteindelijk ben ik blij dat ik het toch gedaan heb. Mijn nieuwe koptelefoon arriveerde binnen 4 dagen en was perfect verpakt. Helemaal tevreden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hibrew 5in1

  Ik heb mijn bestelling binnen 48 uur ontvangen, zelfs al stond op de tracker dat het pakket nog in Polen was. Plots werd mijn pakket al geleverd, gelukkig was ik thuis. Super snelle service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn nieuwe koptelefoon

  Ik heb net mijn nieuwe koptelefoon ontvangen en ik ben er echt super blij mee! De geluidskwaliteit is geweldig en hij zit ook nog eens super comfortabel op mijn hoofd. De batterij gaat ook lekker lang mee, dus ik kan de hele dag genieten van mijn favoriete muziek zonder onderbrekingen. Echt een aanrader!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle levering en scherpe prijs

  De bestelling is vlotjes verlopen en ik had mijn pakketje al binnen 1,5 dag, dat vond ik echt top. Het product was netjes ingepakt en voldeed aan wat ik ervan verwachtte. En de prijs was echt belachelijk laag, wat me aangenaam verraste.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Top service en levering, scherpe prijzen!

  Eerst was ik een beetje sceptisch, maar alles is uiteindelijk goed verlopen. Ik kreeg meteen een bevestiging van mijn bestelling en kreeg ook nog een mooie korting. Het product heb ik zonder problemen ontvangen. Echt top service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkope producten, slechte kwaliteit

  Ik was echt teleurgesteld door de service die ik kreeg. De producten waren wel goedkoop, maar de kwaliteit ervan was echt niet goed. Toen ik om hulp vroeg, namen ze mij totaal niet serieus en kreeg ik alleen maar vage e-mails terug. Dat moet echt beter bij dat bedrijf, want klantenservice is superbelangrijk om klanten te houden. Gelukkig is alles wel in orde gekomen op 1 juli.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fiddo D11 elektrische vouwfiets

  Ik heb een FIIDO D11 (elektrische vouwfiets) aangeschaft, 02-2023 bij dit Duitse bedrijf. Na 1 jaar en 6 maanden deed het elektrieke deel niets meer. De service die GEEKMAXI biedt zijn opdrachten die jezelf moet uitvoeren. Aan de hand daarvan bepalen zij wat er moet gebeuren. GEEKMAXI bepaalde dat de batterij stuk is en bood mij een nieuwe aan: €330,00. Daarbij geen enkele garantie dat het daarwerkelijk de batterij zou zijn die stuk is. Met andere woorden... doet de fiets nog niets dan... dikke pech. Kapotte fiets èn €330,00 armer. (Zij rijker).
  En nu?
  Ik schakel juridische hulp in want binnen het Euopees consumentenrecht is de garantie 2 jaar. Daar val ik binnen. Toen ik GEEKMAXI daar netjes op wees, gaven zij nog even aan dat zij maar 6 maanden geven.
  Aldus Dennis de Jong van GEEKMAXI.
  Op de vp van hun site melden zij trots dat zij 2 years warrenty geven.
  Kortom, koop er niet. Het lijkt aantrekkelijk maar als er iets mee is dan houden ze je eerst aan het lijntje, proberen ze nog wat aan je te verdienen en als dat niet lukt doen ze niets meer.


Anderen bekeken ook