ErvaringenSite

  Ervaringen Geekmaxi

  Net als echte winkels moeten online shops zich ook aan regels en wetten houden. Maar welke wetten zijn er van toepassing? Een webshop die zich in China of Korea bevindt zal zich houden aan de daar geldende regels en de lokale Europese regels niet eens kennen. Om dus meer te weten te komen over dit soort onderwerpen en de betrouwbaarheid van een onbekende webwinkel heb je meer informatie nodig. Die info vind je op onze website in de vorm van reviews die andere klanten gepubliceerd hebben. In die recensies beschrijven zij hun ervaringen en geven zij commentaren op zaken zoals de productkwaliteit, de manier waarop klachten behandeld worden en levertijden. We raden je aan om deze reviews aandachtig te lezen zodat je kunt voorkomen dat je in een vervelende situatie terecht komt.

  Over Geekmaxi

  Geekmaxi is een online shop die technologische gadgets en elektronische producten verkoopt. Het bedrijf Hong Kong Agile Ecommerce Co.Ltd. uit Hong Kong gebruikt deze site om zijn producten in onder meer Nederland, België en Duitsland te verkopen. Nederlands sprekende klanten kunnen voor al hun vragen de klantenservice van maandag tot en met vrijdag bellen of mailen. Omdat Geekmaxi gebruikt maakt van magazijnen in verschillende Europese landen worden producten onder normale omstandigheden binnen 24 uur geleverd. Voor de betaling van bestellingen kun je bij dit platform gebruik maken van iDeal, Giropay of creditcard. Twijfel je nog over deze aanbieder? Lees dan de Geekmaxi ervaringen van andere klanten op onze website.

  ONLINE SHOP WITH ME | ZARA, H&M, NA-KD | Julia Verbij

  De producten en diensten van Geekmaxi

  De online shop van Geekmaxi verkoopt diverse producten in uiteenlopende categorieën. Zo zijn er sport- en buitenartikelen verkrijgbaar zoals E-bikes, campingproducten en fitnessapparatuur. Verder verkoopt deze webwinkel ook 3D-printers, gereedschappen en stofzuigers. Om het assortiment compleet te maken kun je hier ook terecht als je gadgets of meubilair voor in huis of op kantoor zoekt. Komt de kwaliteit van de aangeboden producten van Geekmaxi overeen met de foto's en omschrijvingen? Door de commentaren van andere klanten te lezen kom je hier meer over te weten. Op onze website lees je hun ervaringen en meningen. Als je na ontvangst van een product of bestelling uiteindelijk toch niet tevreden bent dan heb je 14 dagen de tijd om producten terug te sturen.

  Reviews en tips over Geekmaxi

  Heb jij als klant van Geekmaxi tips voor andere klanten? Deel jouw commentaar over de producten en service van deze online shop zodat anderen weten wat hen te wachten staat. Als tevreden klant kun je natuurlijk schrijven wat jij zo positief vindt aan deze site. Ben je ontevreden en heb je klachten over Geekmaxi? Laat dan vooral weten waarom je ontevreden bent. Alleen op die manier kunnen we samen andere consumenten informeren over de kwaliteit en dienstverlening van Geekmaxi. Jouw beoordeling zal klanten in staat stellen om weloverwogen een keuze te kunnen maken. Wacht daarom niet langer en deel jouw review over jouw ervaring met deze online shop op onze website. Het is het minste wat je kunt doen om anderen behulpzaam te zijn tijdens hun zoektocht naar een betrouwbare webshop.

  Geekmaxi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Geekmaxi

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Geekmaxi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Geekmaxi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Geekmaxi actief?

  Geekmaxi is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Geekmaxi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.