Gereedschappelijk Reviews

: 13
92% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

H
Hanne Hajji
Ik heb onlangs een compacte en veelzijdige werkradio gekocht via deze website. Ik was op zoek naar een specifiek model dat bijna nergens anders te vinden was, maar gelukkig kon ik het hier vinden. ...Lees verder
O
Olivia
Mijn ervaring met Gereedschappelijk was echt top. Ik heb verschillende gereedschappen besteld en de verwerking van mijn bestelling ging supersnel. Zowel de reacties als de verzending verliepen heel...Lees verder
M
Margaux
Ik heb onlangs een boorhamer besteld bij Gereedschappelijk. Helaas heeft het lang geduurd voordat ik mijn aankoop kon ontvangen door een probleem met de levering van hun leverancier. Gelukkig was h...Lees verder
A
Anna Ceulemans
Het contact en de hulp waren super, maar jammer genoeg waren er problemen met de levering. Na twee keer op en neer te zijn gegaan, zonder dat wij er iets aan konden doen, is het uiteindelijk toch g...Lees verder
E
Enzo
Ik heb mijn bestelling eind oktober geplaatst en het kwam in twee delen aan. Het eerste deel kwam al binnen een halve dag, wat ik echt top vond. Daarom geef ik 5 sterren daarvoor. Het tweede deel z...Lees verder

Reviews (13)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een compacte en veelzijdige werkradio

  Ik heb onlangs een compacte en veelzijdige werkradio gekocht via deze website. Ik was op zoek naar een specifiek model dat bijna nergens anders te vinden was, maar gelukkig kon ik het hier vinden. Het duurde even voor het product geleverd kon worden, maar ik werd goed op de hoogte gehouden en de leveringsdatum werd gerespecteerd. De werkradio zelf is van topkwaliteit en heeft een stevig en robuust ontwerp, maar is toch elegant en gemakkelijk mee te nemen. Het geluid dat eruit komt is echt indrukwekkend en de batterij gaat lang mee. Bovendien is de radio heel veelzijdig en biedt verschillende aansluitingsmogelijkheden, zoals FM, Bluetooth, DAB+ en internetradio. Al bij al ben ik super tevreden met zowel de winkel als het geleverde product.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van diverse gereedschappen

  Mijn ervaring met Gereedschappelijk was echt top. Ik heb verschillende gereedschappen besteld en de verwerking van mijn bestelling ging supersnel. Zowel de reacties als de verzending verliepen heel vlot en efficiënt. Zelfs voor een product dat niet meteen beschikbaar was, duurde het hooguit vier dagen voor het geleverd werd. Bovendien was het contact met de klantenservice heel aangenaam en professioneel. Het was geen enkel probleem om twee extra machines te bestellen voor de prijs van één promotiepakket. Kortom, ik ben echt heel tevreden over de service en kwaliteit van Gereedschappelijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een boorhamer

  Ik heb onlangs een boorhamer besteld bij Gereedschappelijk. Helaas heeft het lang geduurd voordat ik mijn aankoop kon ontvangen door een probleem met de levering van hun leverancier. Gelukkig was het team van Gereedschappelijk altijd vriendelijk en behulpzaam, en dat waardeer ik enorm. Ze begrepen mijn beslissing om de accessoires te annuleren. Uiteindelijk kwam de boorhamer eerder dan verwacht, wat een leuke verrassing was. Het contact met Gereedschappelijk was altijd correct, vriendelijk en efficiënt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een super machine

  Het contact en de hulp waren super, maar jammer genoeg waren er problemen met de levering. Na twee keer op en neer te zijn gegaan, zonder dat wij er iets aan konden doen, is het uiteindelijk toch gearriveerd. Dat zorgde voor een periode van ongeveer een maand vol met dure telefoontjes. De machine zelf is echt geweldig, maar door de leveringsproblemen twijfelen we helaas voor een volgende aankoop. De webwinkel was altijd correct en behulpzaam, dus daar lag het probleem zeker niet.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gesplitst in twee delen

  Ik heb mijn bestelling eind oktober geplaatst en het kwam in twee delen aan. Het eerste deel kwam al binnen een halve dag, wat ik echt top vond. Daarom geef ik 5 sterren daarvoor. Het tweede deel zou pas op 10/11 aankomen en als er iets veranderde, zouden ze me op de hoogte stellen. Vandaag is het 20/11 en ik heb nog steeds niets ontvangen, geen levering en geen update. Daarom geef ik slechts 1 ster, want 0 is geen keuze. Het gemiddelde is dan 3 sterren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Makita klopboormachine body

  Ik heb de beste prijs gevonden voor de body van een Makita klopboormachine.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dringende bestelling

  Als klant van Gereedschappelijk kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik super tevreden ben met mijn recente aankoop. Ik had dringend wat gereedschap nodig en besloot om het bij hen te bestellen. Het was net het weekend, wat een beetje onhandig was, maar de levering verliep vlot na het weekend. De kwaliteit van het gereedschap is top en ik ben echt blij met mijn aankoop. In de toekomst zal ik zeker niet twijfelen om opnieuw bij Gereedschappelijk te bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  leveringstermijn, communicatie, tevredenheid

  Mijn ervaring bij Gereedschappelijk was over het algemeen goed. Ik was wel even verrast door de tijd tussen mijn bestelling en wanneer het daadwerkelijk geleverd werd. Gelukkig werd dit na een mailtje snel en efficiënt opgelost. De service die ik kreeg was top en ik ben heel tevreden over hoe het allemaal is verlopen. Het geeft een gerust gevoel dat er een snelle en professionele klantendienst is om eventuele problemen op te lossen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aandrijfriem voor landbouwmachine

  Ik was op zoek naar een aandrijfriem voor mijn landbouwmachine en vond deze op jullie website. Na het bestellen werd de riem keurig op tijd bij mij thuis in België geleverd. Het was handig dat ik regelmatig updates kreeg over de verzenddatum, al leek de eerste geschatte datum iets te optimistisch. Misschien is het beter om de klant geen valse hoop te geven en een realistischere eerste datum te geven.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verschillende gereedschappen

  Ik heb al verschillende gereedschappen gekocht bij hen en ik ben altijd tevreden geweest. De levering is altijd op tijd en de producten zijn goed verpakt. Ik herinner me nog de keer dat ik een gratis luchtpomp kreeg bij mijn aankoop van een Makita en deze werd zelfs naar België verstuurd. Dat vond ik echt geweldig! Dit is echt een goed en betrouwbaar bedrijf waar ik zeker nog zal terugkomen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van gereedschapskist

  De bovenste kist van mijn aankoop is helaas gebroken tijdens het vervoer. Ik heb meteen een mail gestuurd en kreeg snel antwoord. Ze beloofden me een nieuwe kist te sturen en ik geloof dat het goed zal komen. De levering van mijn bestelling ging snel en efficiënt, wat me aangenaam verraste. Kortom, ik ben tevreden met de service die ik heb gekregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van halfautomatische maaikop

  Ik had een halfautomatische maaikop besteld voor mijn machine, maar blijkbaar was het M8 in plaats van M10, dus paste het niet. Gelukkig kon ik het gemakkelijk retourneren en heeft het bedrijf uit zichzelf besloten om me het juiste onderdeel op te sturen. Super service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Klopboorschroefmachine body

  Ik was echt blij met hoe snel en op tijd mijn bestelling werd geleverd. Het toestel kwam onbeschadigd aan en werkt echt perfect, helemaal zoals beloofd. De prijs/kwaliteit-verhouding is ook top, dus ik ben helemaal tevreden met mijn aankoop. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan anderen die kwaliteitsgereedschap zoeken, gebaseerd op mijn ervaring.


Anderen bekeken ook