Gereedschappelijk

Alle reviews

Gereedschappelijk

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Gereedschappelijk

Wil je graag weten bij welke bedrijven je terecht kunt voor professioneel gereedschap? Dan zou het aanbod van Gereedschappelijk iets voor jou kunnen zijn. Het is natuurlijk ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring met Gereedschappelijk te schrijven. Jouw informatie kan andere potentiële klanten namelijk helpen beslissen of dit bedrijf aansluit bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Het maakt ook helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Gereedschappelijk
Dit Nederlands bedrijf werd opgestart in 2007 en focust zich op de online verkoop van professioneel gereedschap in zowel Nederland als België. Gereedschappelijk begon als een zolder- en garageonderneming, maar is doorheen de jaren geëvolueerd naar een groot bedrijf waar talrijke vakmannen en -vrouwen aan de slag zijn. Dit bedrijf is dealer en verdeler van gerenommeerde merken, zoals Makita, HiKOKI, Metabo, Bosch Blauw, Brennenstuhl, Woodies, Dunlop, Caterpillar, DeWalt, Hitachi, Rems, Festool, Stanly, enz. Het hele team van Gereedschappelijk zou verplicht trainingen volgen bij de verschillende fabrikanten, waardoor je zou kunnen rekenen op up-to-date kennis en correct advies. Alle apparaten die door deze onderneming verkocht worden, zouden over een CE-keurmerk beschikken en worden geleverd met volledige service en garantie.

Producten en diensten van Gereedschappelijk
Heb je een idee van het product waarnaar je op zoek bent? Dan kun je een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster bovenaan ingeven. Daarnaast is het ook mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals Accu Gereedschap, Elektrisch Gereedschap, Laser & Meetapparatuur en Tuingereedschap. Elk van deze categorieën is onderverdeeld in een aantal subcategorieën, waardoor je sneller door het menu kunt navigeren. Er is ook een apart overzicht van best verkochte en populaire producten. Volgens de informatie op deze website kun je bij Gereedschappelijk onder andere rekenen op een groot assortiment van meer dan 20.000 producten, een snelle levering door gerenommeerde transporteurs en 30 dagen bedenktijd. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice telefonisch, via WhatsApp of per e-mail bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Gereedschappelijk
Heb je ooit één of meerdere items bij Gereedschappelijk gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf te schrijven. Zo kun je andere mensen helpen beslissen of het al dan niet de moeite is om bij deze onderneming een bestelling te plaatsen. Klopt het dat bestelde producten snel en in goede staat worden geleverd? Kun je, indien nodig, probleemloos een beroep doen op de aangeboden 30 dagen bedenktijd? En hoe zit het met de bereikbaarheid en vriendelijkheid van de klantenservice van Gereedschappelijk? Laat het onze bezoekers zeker weten! En als je benieuwd bent naar wat mensen zoal schrijven over andere bedrijven, kun je hier klikken. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!