ErvaringenSite

  Ervaringen Glamnetic

  Ben jij op zoek naar een website waarop je al jouw nepwimers kunt bestellen? Wellicht kun je dan eens een kijkje nemen op de webshop van Glamnetic. Glamnetic is namelijk online leverancier van divere soorten nepwimers, nepnagels eyeliners en accessoires. Bovendien is het bedrijf opgericht door Ann en Kevin Gould. Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit bedrijf en zou je wel meer willen weten over Glamnetic? Bijvoorbeeld wat voorgaande klanten van het bedrijf vinden? Welke levertijden het bedrijf aanhoudt? En hoe de klantenservice van Glamnetic met jouw vragen omgaat? Dan ben je bij ErvaringenSiteaan het juiste adres! Op deze pagina verzamelen wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Glamnetic, zodat jij je rustig in het bedrijf kunt inlezen. Op die manier kun jij dan gemakkelijker een weloverwogen keuze maken. Heb jij zelf al wel eens een bestelling op de webshop van Glamnetic geplaatst? Dan zouden wij het erg op prijs stellen als jij jouw review over het bedrijf op deze pagina zou willen achterlaten.

  Over Glamnetic

  Glamnetic biedt o.a. magnetische wimpers op haar website aan. Het bedrijf werkt met veel merken, artiesten en influencers over de hele wereld samen. Denk aan Iggy Azealea, Doja Cat, Kathleen Lights en Natalia Taylor. Tevens vind je op de webshop van Glamnetic een pagina met uitleg over hoe je de magnetische wimpers aan moet brengen en weer moet verwijderen. Het hoofdkantoor van Glamnetic is gevestigd in Los Angeles, CA, Amerika.

  Wil jij graag door Glamnetic op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Instagram, Facebook, YouTube, Twitter, Pinterest en TikTok volgen. Heb je vragen voor het bedrijf? Dan kun je de klantenservice pagina op de website van Glamnetic bezoeken of contact opnemen met het klantenserviceteam van Glamnetic door een e-mail te sturen naar support@glamnetic.com

  MYSTERY ONLINE CLOTHES SHOPPING CHALLENGE w/The Norris Nuts

  De producten van Glamnetic

  Je kunt bij Glamnetic terecht voor make-up removers, magnetische wimpers, nepnagels en magnetische eyeliners. Daarnaast vind je er diverse accessoires voor je wimpers en je nagels. Denk aan producten als wimperkrullers, wimper applicators, stickers voor op je nepnagels en lijm voor je nepnagels.

  Glamnetic & betalingsmogelijkheden

  Op de webshop van Glamnetic kun je afrekenen met de meeste Creditcards. Het is ook mogelijk om te betalen met PayPal, Amazon Pay, QuadPay en BITCOIN.

  Je producten van Glamnetic retourneren

  Het is mogelijk om je bestelde en ongebruikte producten van Glamnetic te retourneren. Je kunt dit regelen door een e-mail te sturen naar support@glamnetic.com en een retouraanvraag te doen. Zodra Glamnetic jouw retourzending ontvangen heeft, zullen ze je binnen 7 werkdagen terugbetalen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Glamnetic

  Heb jij wel eens magnetische wimpers van Glamnetic besteld? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze webshop is. Was jij tevreden met jouw producten van Glamnetic? Wat is de kwaliteit van de nepwimers, nepnagels en eyeliners van Glamnetic? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Glamnetic ervaren? Laat jouw review over Glamnetic achter op deze pagina en help daarmee andere beauty liefhebbers.

  Glamnetic
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Glamnetic

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Glamnetic een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Glamnetic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Glamnetic actief?

  Glamnetic is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Glamnetic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.