Glamnetic

Alle reviews

Glamnetic

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Vision Direct

1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Durexshop.nl

2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Arganwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Arganwinkel

4 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.be is een online shop met producten voor persoonlijke verzorgi...

Glamnetic

Ben jij op zoek naar een website waarop je al jouw nepwimers kunt bestellen? Wellicht kun je dan eens een kijkje nemen op de webshop van Glamnetic. Glamnetic is namelijk online leverancier van divere soorten nepwimers, nepnagels eyeliners en accessoires. Bovendien is het bedrijf opgericht door Ann en Kevin Gould. Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit bedrijf en zou je wel meer willen weten over Glamnetic? Bijvoorbeeld wat voorgaande klanten van het bedrijf vinden? Welke levertijden het bedrijf aanhoudt? En hoe de klantenservice van Glamnetic met jouw vragen omgaat? Dan ben je bij ErvaringenSiteaan het juiste adres! Op deze pagina verzamelen wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Glamnetic, zodat jij je rustig in het bedrijf kunt inlezen. Op die manier kun jij dan gemakkelijker een weloverwogen keuze maken. Heb jij zelf al wel eens een bestelling op de webshop van Glamnetic geplaatst? Dan zouden wij het erg op prijs stellen als jij jouw review over het bedrijf op deze pagina zou willen achterlaten.

Over Glamnetic
Glamnetic biedt o.a. magnetische wimpers op haar website aan. Het bedrijf werkt met veel merken, artiesten en influencers over de hele wereld samen. Denk aan Iggy Azealea, Doja Cat, Kathleen Lights en Natalia Taylor. Tevens vind je op de webshop van Glamnetic een pagina met uitleg over hoe je de magnetische wimpers aan moet brengen en weer moet verwijderen. Het hoofdkantoor van Glamnetic is gevestigd in Los Angeles, CA, Amerika. 

Wil jij graag door Glamnetic op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Instagram, Facebook, YouTube, Twitter, Pinterest en TikTok volgen. Heb je vragen voor het bedrijf? Dan kun je de klantenservice pagina op de website van Glamnetic bezoeken of contact opnemen met het klantenserviceteam van Glamnetic door een e-mail te sturen naar support@glamnetic.com

De producten van Glamnetic
Je kunt bij Glamnetic terecht voor make-up removers, magnetische wimpers, nepnagels en magnetische eyeliners. Daarnaast vind je er diverse accessoires voor je wimpers en je nagels. Denk aan producten als wimperkrullers, wimper applicators, stickers voor op je nepnagels en lijm voor je nepnagels.

Glamnetic & betalingsmogelijkheden
Op de webshop van Glamnetic kun je afrekenen met de meeste Creditcards. Het is ook mogelijk om te betalen met PayPal, Amazon Pay, QuadPay en BITCOIN.

Je producten van Glamnetic retourneren
Het is mogelijk om je bestelde en ongebruikte producten van Glamnetic te retourneren. Je kunt dit regelen door een e-mail te sturen naar support@glamnetic.com en een retouraanvraag te doen. Zodra Glamnetic jouw retourzending ontvangen heeft, zullen ze je binnen 7 werkdagen terugbetalen. 

Klachten, Complimenten en Tips voor Glamnetic
Heb jij wel eens magnetische wimpers van Glamnetic besteld? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze webshop is. Was jij tevreden met jouw producten van Glamnetic? Wat is de kwaliteit van de nepwimers, nepnagels en eyeliners van Glamnetic? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Glamnetic ervaren? Laat jouw review over Glamnetic achter op deze pagina en help daarmee andere beauty liefhebbers.