75% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

J
Julie
Ik kan Glossier echt niet genoeg aanraden, van hun producten tot hun klantenservice! Ik zou ze graag 10 sterren geven! De communicatie met Heather, Jamie en Christine was geweldig. Christine heeft ...Lees verder
A
Arthur
Dus ja, ik kocht deze foundation in de winkel in Londen, maar hij paste niet bij mijn huidskleur, dus ik stuurde een e-mail en ze reageerden super snel en stuurden me gratis een nieuwe tint op! Ze ...Lees verder
C
C. Maréchal
Mijn bestelling is vrij vlot aangekomen in België, maar jammer genoeg was één item niet de kleur die ik had gehoopt. Ik heb hen een mail gestuurd om te vragen of ik het kon ruilen. Binnen 12 uur ha...Lees verder
J
jana
Yeet! Ik ben echt helemaal gek op Glossier! Hun klantenservice is echt geweldig, serieus, Brittney was zo super lief en behulpzaam. De producten zijn ook gewoon geweldig, ik wil nooit meer een ande...Lees verder
H
H. Pieters
Ik heb altijd super goede ervaringen gehad bij het bestellen van producten. Future Dew is een van mijn favorieten, net zoals de Jelly Cleanser (die consistentie is gewoon top). En wie kan die roze ...Lees verder

Reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huidverzorgingsproducten

  Ik kan Glossier echt niet genoeg aanraden, van hun producten tot hun klantenservice! Ik zou ze graag 10 sterren geven! De communicatie met Heather, Jamie en Christine was geweldig. Christine heeft mijn vraag meteen opgelost en ik ben echt blij met het antwoord. Als alle bedrijven en hun service zo geweldig zouden zijn! Ik wilde al lang iets bestellen en nu leveren ze ook in Europa. Mijn eerste aankoop bij hen was gewoon geweldig en hun service is echt top! Glossier en het Glossier team ... Dank je wel voor jullie geweldige service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  A lot of foundation

  Dus ja, ik kocht deze foundation in de winkel in Londen, maar hij paste niet bij mijn huidskleur, dus ik stuurde een e-mail en ze reageerden super snel en stuurden me gratis een nieuwe tint op! Ze keken zelfs naar mijn selfies en kozen een nieuwe tint voor mij. Het licht in de winkel moet misschien verkeerd zijn geweest, maar het is allemaal goed omdat Glossier altijd helpt. Een shoutout naar Jess en Christine voor zo snel te reageren op de e-mails!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangenaam verrast

  Mijn bestelling is vrij vlot aangekomen in België, maar jammer genoeg was één item niet de kleur die ik had gehoopt. Ik heb hen een mail gestuurd om te vragen of ik het kon ruilen. Binnen 12 uur had ik al een reactie en meteen werd er een nieuw item opgestuurd. Het is fijn dat Glossier begrijpt dat het niet altijd even makkelijk is om schoonheidsproducten online te kopen, en dat zie je terug in hun topklantenservice.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mascara Lash Slick en skincare producten

  Yeet! Ik ben echt helemaal gek op Glossier! Hun klantenservice is echt geweldig, serieus, Brittney was zo super lief en behulpzaam. De producten zijn ook gewoon geweldig, ik wil nooit meer een andere mascara gebruiken dan Lash Slick. En hun huidverzorgingsproducten zijn gewoon top! De marketing is ook echt helemaal in orde! Glossier, jullie zijn geweldig!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Future Dew en Jelly Cleanser

  Ik heb altijd super goede ervaringen gehad bij het bestellen van producten. Future Dew is een van mijn favorieten, net zoals de Jelly Cleanser (die consistentie is gewoon top). En wie kan die roze Glossier etui nu niet weerstaan? Ideaal om mee te nemen op reis en als DIY-organizer te gebruiken. Echt geweldig!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Matige ervaring

  Hoewel mijn ervaring niet helemaal top was, had ik toch gemengde gevoelens over mijn aankoop. Het was niet makkelijk om door de website te navigeren en ik vond niet echt veel aanbiedingen die me aanspraken. De selectie leek beperkt en de prijzen waren vrij hoog voor wat er was. De klantenservice was oké, maar niet geweldig - het heeft me niet echt verrast of enthousiast gemaakt. Alles bij elkaar genomen, denk ik niet dat ik hier snel weer zal winkelen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Superleuke producten

  Ik had echt een toffe ervaring met dat merk. De producten zijn meestal wel oké, soms is het gewoon moeilijk om het juiste ding te vinden. De klantenservice en de keuze zouden beter kunnen. Het aanmelden was soms wel lastig en het lukte pas na een paar keer proberen. Foutjes in de tekst zijn gewoon vervelend, maar over het algemeen zou ik zeggen, het was oké. Niet echt iets speciaal.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vertraagde levering

  Ik ben echt teleurgesteld over de leveringsservice van dit bedrijf. Ik kreeg mijn pakket pas na 9 dagen, terwijl er magazijnen zijn in het Verenigd Koninkrijk. Het duurde veel langer dan de beloofde 3-5 werkdagen. Er moet echt iets veranderen aan de levertijden om klanten gelukkig te maken en hun vertrouwen te behouden.


Anderen bekeken ook