ErvaringenSite

  Ervaringen Glossier

  Ben jij op zoek naar een webshop waarop jij huidverzorgingsproducten, make-up, lichaamsverzorgingsproducten en parfum kunt bestellen? Wellicht is Glossier dan wel een interessante partij voor jou. Glossier is namelijk een online leverancier van schoonheidsproducten. Denk aan skin care producten, make-up, lichaamsverzorgingsproducten en parfum. Maar hoe kom je er nou achter wat de ervaringen van andere mensen met Glossier zijn? Wat de kwaliteit van de producten van Glossier is? Wat je van de klantenservice van Glossier kunt verwachten? En welke levertijden het bedrijf aanhoudt? Voor de antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSiteaan het juiste adres. Wij verzamelen op deze pagina namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Glossier. Op die manier kun jij je rustig inlezen in het bedrijf om uiteindelijk een weloverwogen keuze voor een webshop te maken. Heb jij zelf al wel eens een bestelling geplaatst op de webshop van Glossier? Dan zouden wij het erg op prijs stellen als jij jouw review en ervaring met ons zou willen delen.

  Over Glossier
  Emily Weiss,

  de oprichtster van Glossier begon het bedrijf met een beautywebsite genaamd Into The Gloss. Op deze website konden mensen hun favoriete producten delen en dit vormde een bron van inspiratie en informatie voor Glossier. In 2014 is Glossier opgericht met het belangrijkste doel om naar de wensen van klanten te luisteren, zodat het bedrijf producten kan ontwikkelen die aansluiten op deze wensen.

  Wil jij graag door het bedrijf op de hoogte worden gehouden van updates? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Instagram, Pinterest, Facebook, Twitter en YouTube volgen. Heb je vragen voor Glossier? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina raadplegen of contact opnemen met het klantenserviceteam door een e-mail te sturen naar gTEAM@glossier.com of gebruik te maken van de live chatfunctie op de website.

  How to make online store in Pakistan with #WebxEcommerce

  De producten van Glossier

  Het assortiment van Glossier is op de webshop onderverdeeld in de categorieën skincare, makeup, body, fragrance, balms en GlossiWEAR. In de eerste categorie vind je producten als gezichtscrèmes, hydraterende crèmes, serums en reinigingsmiddelen. Vervolgens behoren er tot de tweede categorie producten als mascara's, eyeliners, lippenstiften, foundations en make-up kwasten. Daarnaast kun je bij Glossier terecht voor scrubs, douchegels, handcrèmes, parfums en kleding en accessoires van GlossiWEAR, het eigen merk van Glossier.

  Glossier.com & cadeaukaarten

  Wil jij iemand graag een cadeau geven van Glossier, maar weet je niet zo goed welk product je moet kiezen? Dan kun je er ook voor kiezen om een digitale cadeaukaart van Glossier cadeau te doen, zodat degene zelf een cadeau bij Glossier uit kan zoeken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Glossier

  Heb jij wel eens een parfum of schoonheidsproduct van Glossier besteld? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze webshop is. Was jij tevreden met jouw producten van Glossier? Wat is de kwaliteit van de parfums en schoonheidsproducten van Glossier? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Glossier ervaren? Laat jouw review over Glossier achter op deze pagina en help daarmee andere beauty liefhebbers.

  Glossier
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Glossier

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Glossier een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Glossier. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Glossier actief?

  Glossier is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Glossier gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.