Goedkoopste-Kantoorartikelen

Alle reviews

Goedkoopste-Kantoorartikelen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Goedkoopste-Kantoorartikelen

Een bedrijfje hebben heeft ongetwijfeld veel voordelen. Maar je moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat je om een kantoor te beheren heel wat materiaal nodig hebt, denk aan computers, papier, enzovoort. Het leven in de 21ste eeuw is toch zo makkelijk, want je kunt al die zaken gewoon online aanschaffen, zoals bij Goedkoopste-Kantoorartikelen. Die artikelen worden dan gewoon bij je bedrijf afgeleverd, nog zo eenvoudig. Omdat je voor een bedrijf doorgaans grote aantallen aanschaft, moet je natuurlijk wel zeker zijn dat je op dit bedrijf kan betrouwen voor een snelle levering van kwalitatieve producten aan een eerlijke prijs. Is dat het geval bij Goedkoopste-Kantoorartikelen? Lees snel verder op ErvaringenSite, want hier kun je de reviews en ervaringen van klanten van dit bedrijf vinden. Ze vertellen je alles wat je moet weten over Goedkoopste-Kantoorartikelen.

Over Goedkoopste-Kantoorartikelen
Goedkoopste-Kantoorartikelen is een Nederlandse webshop voor kantoorbenodigdheden. Het bedrijf levert doorheen de Benelux en heeft zijn hoofdvestiging in Westzaan. Let wel op dat er geen fysieke winkel is, dit is een pure webshop. Je kunt Goedkoopste-Kantoorartikelen bereiken per e-mail, telefoon of met een contactformulier op de site. Doorheen de werkweek (maandag tot vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur) is er ook een live chat. Goedkoopste-Kantoorartikelen is actief op sociale media, voornamelijk Facebook en Twitter. Goedkoopste-Kantoorartikelen heeft ook een aantal milieukeurmerken, zoals het EU Ecolabel, Sustainable Office, en Paper by Nature.

Producten en diensten van Goedkoopste-Kantoorartikelen
Goedkoopste-Kantoorartikelen heeft meer dan 15.000 kantoorartikelen in hun aanbod, die je via de webshop 24/7 kan bestellen. Hun producten worden opgedeeld in de secties Toners & Inkt, Computer (accessoires, meubilair, tassen, soft- en hardware, tablets, smartphones,...), Facilitair (hygiëneproducten, afvalverwerking, keuken- en kantine-artikelen, geldkisten, enzovoort), Kantoorartikelen (meubilair, nietmachines, paperclips, postzegels, ...), Kantoormachines (denk aan printers, lamineermachines, communicatieapparatuur), Opbergen, Papier, Presentatie en Schrijven. Al deze producten komen van bekende en kwalitatieve merken zoals Atoma, Bic, Chaudfontaine, Fristi, Duracell, Samsung en Toshiba.

Bij Goedkoopste-Kantoorartikelen krijg je een laagsteprijsgarantie. Dat betekent dat als je hetzelfde artikel elders kan vinden aan een lagere prijs, zal je dezelfde prijs betalen bij Goedkoopste-Kantoorartikelen, en betaal je geen verzendkosten. Hiervoor zijn wel voorwaarden van toepassing, dus bekijk die zeker op de site. Je kunt betalen voor je bestelling per iDeal en creditcard. Ook vooruit betalen per bank is mogelijk, of achteraf betalen (voor particulieren). Bedrijven kunnen ook op factuur bestellen. Wat betreft de levertijd kan Goedkoopste-Kantoorartikelen uitpakken met het feit dat 96% van alle bestellingen de volgende werkdag reeds geleverd wordt. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief van Goedkoopste-Kantoorartikelen om op de hoogte te blijven van acties en nieuws.

Klachten, complimenten en tips voor Goedkoopste-Kantoorartikelen
Bij klachten over een bestelling van Goedkoopste-Kantoorartikelen kun je contact opnemen met hun klantenservice. Bij een complimentje kun je hen een beoordeling geven op de website, maar het is ook belangrijk dat je dat hier op ErvaringenSite een review nalaat. Zo kunnen andere mensen die op zoek zijn naar jouw mening over dit bedrijf die makkelijk zien. Hier kunnen ze immers veel van leren. Ben je tevreden over je ervaringen met Goedkoopste-Kantoorartikelen, of net niet? Laat het weten aan de wereld door een beoordeling te schrijven.