ErvaringenSite

  Ervaringen Gshopper

  Shop jij graag online? Maar hoe weet je nou of een website betrouwbaar is? Wat is de kwaliteit van de producten? En wat kun je van de klantenservice van een bedrijf verwachten? Op ErvaringenSite helpen wij jou met het uitzoeken van een geschikte online shop. Op deze pagina behandelen wij de online shop Gshopper. Gshopper is een internationale online marktplaats waarop je diverse producten van over de hele wereld kunt bestellen. Van elektronica en computers tot aan voeding, kleding en gezondheidsproducten. Wij hebben de reviews en beoordelingen over Gshopper van voorgaande klanten op deze pagina verzameld, zodat jij een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Op deze manier kun jij uiteindelijk gemakkelijker beslissen voor welke online shop jij wilt gaan. Tevens vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen over diverse bedrijven in verschillende sectoren.

  Over Gshopper

  Gshopper beschikt over 136 magazijnen en werkt samen met 64 logistieke partners over de hele wereld. In totaal heeft het bedrijf al meer dan 3.31 miljoen orders naar klanten over de hele wereld verzonden. Het bedrijf verkoopt een breed assortiment aan producten van merken uit o.a. Japan, Korea, Frankrijk en Amerika. Denk aan merken als Apple, NARS, Nintendo, Amazfit, Lenovo en Midea.

  Tevens heeft Gshopper kantoren in Shanghai, Pasadena, Shenzhen, Hong Kong, Tokyo, Melbourne, Moskou, Seoul en Singapore. De belangrijkse speerpunten van het bedrijf zijn snelheid, hard werk, transparantie, teamwork en inzet.

  Bovendien heeft het bedrijf ook haar eigen app, waarop je gemakkelijk producten kunt bestellen, ongeacht waar je bent. De app is te downloaden op de App Store en Google Play. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste updates van het bedrijf? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of het bedrijf volgen op de social media kanalen Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen of contact opnemen met de klantenservice door een e-mail te sturen naar support@gshopper.com.

  Krannich Solar Online-Shop Tutorial 2016

  Producten van Gshopper

  Het assortiment van Gshopper is onderverdeeld in verschillende categorieën; elektronica en computers, cosmetica, huis, keuken & bad, zwangerschap en baby, kleding, schoenen en accessoires, sport & buiten, voeding en gezondheid en gereedschappen. Hoewel het bedrijf een breed assortiment aan producten aanbiedt, is het vooral gefocust op het verkopen van elektronica. Denk aan consumentenelektronica, smart home producten, smartphones en smartwatches.

  Gshopper levertermijn

  Nadat je een bestelling hebt geplaatst op de website van Gshopper, zal deze binnen 1-5 werkdagen worden verpakt en verzonden door het bedrijf. Daarna duurt het over het algemeen nog ongeveer 2-7 werkdagen voordat je je pakketje in huis hebt. Dit hangt natuurlijk ook af van jouw adres en de verzendmethode waarvoor je kiest. Zodra je pakket verzonden is zul je een verzendbevestiging met tracking nummer ontvangen, zodat je de verzendstatus op je Gshopper account kunt bekijken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Gshopper

  Heb jij wel eens een bestelling geplaatst op de webshop van Gshopper? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze webshop is. Hoe tevreden was jij met jouw producten van Gshopper? Wat is de prijs-kwaliteitverhouding van de producten van Gshopper? En wat is jouw ervaring met de klantenservice van het bedrijf? Laat jouw review over Gshopper op deze pagina achter en laat ons weten wat jouw mening over deze webshop is.

  Gshopper
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gshopper

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gshopper een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gshopper. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gshopper actief?

  Gshopper is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gshopper gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.