ErvaringenSite

  Ervaringen Handyman

  Huishoudelijk apparatuur vindt u in elk huishouden. Dit, daar het de dagelijkse huishoudelijke taken voor eenieder vergemakkelijkt. En wie houdt nu niet van gemak. Het bespaart uw tijd en energie. Deze toestellen worden door brandstof of elektriciteit aangedreven en u kunt verschillende taken hiermee uitvoeren. Huishoudelijk apparatuur wordt in verschillende soorten en merken op de markt gebracht. Maar uw apparatuur kan niet altijd 100 % blijven functioneren. Het dient tijdig te worden geserviced, gerepareerd of van onderdeel worden verwisseld. Maar waar kunt u de juiste vervanging onderdelen halen voor uw apparatuur? Op ErvaringenSite vindt u verschillende bedrijven die onderdelen voor huishoudelijke apparaten verkopen. En de ervaringen in de reviews zullen u helpen in uw zoektocht naar het geschikte bedrijf waar u kunt rekenen op een goede service en garantie. Verder kunt u uw eigen ervaringen ook delen in de reviews en zo andere consumenten van dienst zijn bij hun zoektocht naar een bedrijf voor de dienstverlening.

  Over Handyman
  Handyman is sinds 1947 actief in de verkoop van accessoires en onderdelen voor elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. En sinds 2014 is het assortiment van Handyman ook beschikbaar via hun webshop. Het assortiment van Handyman beslaat meer dan 300 A – merken en van diverse huismerken. Handyman maakt deel uit van Elka Pieterman Group. De activiteiten binnen Nederland vinden plaats vanuit het hoofdkantoor in Breda. Ook de distributie van de onderdelen naar meer dan 100 Handyman winkels in Nederland en België of rechtstreeks naar de klanten.

  Producten en diensten van Handyman
  Bij handyman bent u terecht voor de aankoop van onderdelen, voor het repareren en vervangen van de onderdelen van uw huishoudelijk apparatuur. Verder ook voor advies bij een aankoop. Het assortiment is steeds gaan aanpassen op de behoefte van de consument en hun brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, filters, lampen, reinigingsmiddelen, kabels, accu’s, zuigmonden, stekkers, batterijen, opladers, afstandsbedieningen, opslagmedia, computeraccessoires en stofzuigerzakken.

  Bestelling, betaling, klachten en levering
  Bij Handyman kunt u online of telefonisch uw bestellingen plaatsen. U kunt uw bestelling zelf ophalen bij een van de winkels of u kunt het laten bezorgen. Bij bestellingen vanaf € 25 zijn de verzendkosten gratis en bij bestellingen tot € 25 wordt er € 4.95 in rekening gebracht. De levertijd voor artikelen dat op werkdagen is besteld voor 20.00 u is de volgende dag al opgeleverd. En vele artikelen zijn direct op haalbaar bij de winkels. De betalingen kunt u doen met iDEAL, creditcard, PayPal. U kunt ook pinnen of contant betalen in de winkel. Verder bestaat de mogelijkheid van achteraf betalen ook, maar hieraan zijn er kosten € 1.80 verbonden.

  Tips en compimenten voor Handyman
  Handyman garandeert snelle bezorging en gratis retourneren. Hebt u dat gemerkt bij uw bestelling? Hebt u al gebruik gemaakt van de dienstverlening van hen? Wat vindt u van het assortiment van Handyman? Hoe hebt u de service en deskundig advies van Handyman ervaren? Wat is uw ervaring met de bestelling, betaling en het leveringsproces? Was uw retour snel geregeld?

  Deel ook uw ervaringen en maak uw mening kenbaar door het plaatsen van een review over de producten van Handyman op ervaringensite.

  Leest u ook de reviews van anderen op onze site en besluit of Handyman het bedrijf is waar u mee in zee wilt. Wij vernemen ook graag uw mening over Handyman.

  ❄️❄️Buy Online Saree Collection With Amazon ❄️❄️ Cheap Rate And Party Wear Saree Collection❄️❄️

  Handyman
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Handyman

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Handyman een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Handyman. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Handyman actief?

  Handyman is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Handyman gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.