80% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

U
Urbain
Ik heb een nieuwe spelconsole besteld bij Unigro en ben blij dat de levering redelijk snel was. Maar ik was teleurgesteld dat er bijna geen informatie werd gegeven tussen het bestellen en het ontva...Lees verder
M
M. Pauwels
Ik heb een zoutwatersysteem besteld voor mijn zwembad en ik vond het nergens goedkoper! De levering was echt supersnel en alles was compleet. Ze hebben zelfs een cadeautje toegevoegd, een tv-plaid ...Lees verder
N
N. Simons
Hey, ik had net een heel fijn gesprek met een super vriendelijke dame aan de telefoon die me echt goed geholpen heeft. Ik vind het echt jammer dat Unigro gaat verdwijnen, ik shopte daar altijd zo g...Lees verder
R
robbe
Ik heb mijn stoomstrijkijzer ontvangen in perfecte staat, precies op tijd, zoals beloofd, vijf dagen na mijn bestelling. Ik was echt verrast door de goede kwaliteit van het product, vooral omdat he...Lees verder
L
Luyten
Ik was online aan het surfen en vond deze super coole plek om spullen te kopen. De kwaliteit van de dingen die ik kocht was echt goed. En de prijs was geweldig, super laag! Een beetje triest dat ze...Lees verder

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een nieuwe game console

  Ik heb een nieuwe spelconsole besteld bij Unigro en ben blij dat de levering redelijk snel was. Maar ik was teleurgesteld dat er bijna geen informatie werd gegeven tussen het bestellen en het ontvangen van het track & trace bericht. Het enige wat ik te zien kreeg was 'wordt voorbereid'. Ik had graag een duidelijke leveringsdatum gehad, want wachten op een bestelling zonder te weten wanneer het zal aankomen is gewoon frustrerend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zoutwatersysteem voor zwembad

  Ik heb een zoutwatersysteem besteld voor mijn zwembad en ik vond het nergens goedkoper! De levering was echt supersnel en alles was compleet. Ze hebben zelfs een cadeautje toegevoegd, een tv-plaid met een kap erop. Zo leuk voor de koude dagen of wanneer je 's avonds buiten zit en het begint frisser te worden. Nu kan ik echt genieten van een schoon en onderhoudsvrij zwembad. Ik ben super blij met mijn aankoop en de service van Unigro!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe meubels

  Hey, ik had net een heel fijn gesprek met een super vriendelijke dame aan de telefoon die me echt goed geholpen heeft. Ik vind het echt jammer dat Unigro gaat verdwijnen, ik shopte daar altijd zo graag. Vooral voor mensen met een kleiner budget was het echt een meerwaarde. Ik hoop echt dat er in de toekomst een soortgelijke winkel komt waar ik betaalbare meubels kan blijven kopen. Groetjes, Marleen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stoomstrijkijzer

  Ik heb mijn stoomstrijkijzer ontvangen in perfecte staat, precies op tijd, zoals beloofd, vijf dagen na mijn bestelling. Ik was echt verrast door de goede kwaliteit van het product, vooral omdat het zo goedkoop was. Het strijkijzer glijdt soepel en is supergemakkelijk in gebruik, met genoeg stoom en een gladde zool. Ik ben echt blij met mijn aankoop en zou het zeker aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Just bought some cool stuff

  Ik was online aan het surfen en vond deze super coole plek om spullen te kopen. De kwaliteit van de dingen die ik kocht was echt goed. En de prijs was geweldig, super laag! Een beetje triest dat ze stoppen, ik wou dat ik meer spullen daar kon kopen. De levering kwam op tijd aan, precies zoals ze zeiden in de e-mail, en de bezorgers waren echt aardig. Veel succes voor de toekomst, Unigro!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uitstekend meubilair

  Ik was altijd content met mijn aankopen bij Unigro. Het meubilair was altijd topkwaliteit en voldeed aan mijn verwachtingen. Het was handig dat ik maandelijks kon betalen, dat maakte het voor velen makkelijker om te shoppen. Het is jammer dat de winkel stopt, want ik vond het een super winkel en zal het missen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van meubels

  Jullie service was echt super! De levering ging mega snel, alles was in goede staat en zelfs nog een extraatje erbij gekregen. Jammer dat jullie ermee gaan stoppen, want ik was altijd heel tevreden als klant. Veel succes in de toekomst!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Compressiekousen ed

  Heb 3 weken geleden besteld en nog steeds niets ontvangen. Geen tracking


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Smartphone

  Bel je om een artikel dat besteld is te annuleren, ben je 45 minuut in de wacht wat dus heel veel geld kost want je betaald 0,30 cent per minuut om te bellen met Unigro.

  Krijg je dan een medewerker aan de telefoon super onproffesioneel, word gevraagd naar de bestelnummer en die zegt het is nu geannulleerd!

  Er word geen eens gevraagd naar bevestinging van je adres naam geboortedatum letterlijk niets. Wat ik dus niet gewend ben, dat wilt dus zeggen als je iets besteld en iemand anders gewoon belt om het te annulleren dan is het gewoon geef me het bestelnummer.

  Walgelijke webshop

  En ik wil 1 ster geven en geen 2 maar snap niet waarom ik niet gewoon 1 ster kan geven.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pc/laptop

  Boelshitters zijn zegge ze tussen 8:15 en 11:15 bij zijn ze er om 10 voor 8 wanneer ik nog in bed lig ben om 8 uur wakker en hebbe nog nie eens aangebeld maar 1 keer Belle ze op gsm en zijde er nie dan hedde ma pech he moede 2 weke wachte voor nieuwe afspraak dikke vinger ja ze kunne messchien es de volgende keer BIJ DE BRIEF ZETTE LEVERINGEN KUNNEN OOK EERDER AANKOMEN!!!!


Anderen bekeken ook