ErvaringenSite

  Ervaringen Unigro

  Ben je op zoek naar een winkel waar je heel wat kwaliteitsvolle elektroproducten in één keer kan bestellen? Dan moet je bij Unigro zijn! Wat klanten vinden van de service en de kwaliteit van de producten bij Unigro lees je hier op ErvaringenSite!

  Over Unigro

  Unigro is een online winkel die meubelen, huishoudelektro, hifi, linnen, lichaamsverzorging, vrijetijdsproducten, games en nog veel meer verkoopt. Ze staan garant voor een stipte en correcte levering, een sterke dienst-na-verkoop en uitgebreide betaalmogelijkheden. Elke week vind je er een vernieuwd productassortiment. Bij Unigro krijg je ook een exclusief voordeel bij elke bestelling. Unigro is al 70 jaar gespecialiseerd in de verkoop op afstand. Het bedrijf werd in 1948 opgericht in Sint-Niklaas. In het begin werkten ze met een catalogus die ze rondstuurden waaruit mensen konden bestellen. Unigro is momenteel een filiaal van de OTTO Group, een actieve retailgroep met meer dan 50 000 werknemers in 123 bedrijven die actief zijn in 30 landen.


  Een van de producten die je kan terugvinden in het assortiment van Unigro!

  Diensten van Unigro

  Bij Unigro kan je terecht voor producten zoals meubilair en decoratie, huislinnen en beddengoed, huishoudelektro, hifi en multimedia, beauty, producten voor in je vrij tijd en voor de tuin en doe-het-zelf. Je kan bij Unigro er ook altijd voor kiezen om gebruik te maken van de extra diensten die ze aanbieden zoals het monteren van je meubilair en de installatie van onder andere vaatwassers, wasmachines en droogkasten. Unigro biedt ook babyproducten, klimaatregeling, en veel meer aan. Je vindt er ook een budget collectie; goede en kwaliteitsvolle producten voor een lagere prijs. Unigro biedt een 100% kwaliteitsgarantie, elk product wordt onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole, zo ben je altijd zeker van producten van onberispelijke kwaliteit.

  Vragen of klachten voor Unigro

  Wil je Unigro een vraag stellen of heb je een klacht? Contacteer de klantendienst dan! Ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle info die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail en Facebook maar je kan ze ook opbellen van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 20 uur en op zaterdag van 9 uur tot 18 uur. Unigro heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen vertellen over jouw ervaring met Unigro? Heb je er kwaliteitsvolle artikelen gevonden tegen een goede prijs? Hebben ze je er goed geholpen? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Unigro. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Zin om iets te bestellen bij Unigro? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Op de site vind je betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een bedrijf dat je niet zo goed kent? Of wil je een reis boeken bij een organisatie waar je nog nooit van gehoord hebt? Zoek het dan eerst even ervaringen op, op ErvaringenSite!

  Unigro
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  3
  20% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.2
  Service
  rating
  2.8
  Prijs
  rating
  3.2
  Leveren
  rating
  2.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Smartphone

  Bel je om een artikel dat besteld is te annuleren, ben je 45 minuut in de wacht wat dus heel veel geld kost want je betaald 0,30 cent per minuut om te bellen met Unigro.

  Krijg je dan een medewerker aan de telefoon super onproffesioneel, word gevraagd naar de bestelnummer en die zegt het is nu geannulleerd!

  Er word geen eens gevraagd naar bevestinging van je adres naam geboortedatum letterlijk niets. Wat ik dus niet gewend ben, dat wilt dus zeggen als je iets besteld en iemand anders gewoon belt om het te annulleren dan is het gewoon geef me het bestelnummer.

  Walgelijke webshop

  En ik wil 1 ster geven en geen 2 maar snap niet waarom ik niet gewoon 1 ster kan geven.

  Door: Mireille18-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Pannen en tassen

  Krijg ik wel niet kapotte tassen geleverd. Niet eens 1 maar allemaal, schandalig ! Pannen bij 1ste gebruik smelten aan de binnenkant. Kwaliteit trekt op niets. Hebben mij dan zogezegt een retour gestuurd zonder dat ik niet eens mail krijg.

  Door: Ann-Sophie Aelvoet02-05-2020
  marnik10-09-2020

  mijn 2 extra rollen van mijn dweil machine zijn geleverd +nog een extra fles kuisprodukt dank daarvoor ik blijf trouweklant hoogachtend marnik

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Smartphone

  Kreeg contract toegestuurd van een artikel dat al lang was teruggestuurd.
  Trachtte boekhouding te contacteren.
  Heb 3u aan de telefoon geprobeerd maar niemand neemt op.
  Kost me 30€ extra die trek ik af van mijn volgende factuur.
  Is een firma om nooit nog iets te bestellen. Regelmatig problemen.

  Door: Maes guido18-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Pc/laptop

  Boelshitters zijn zegge ze tussen 8:15 en 11:15 bij zijn ze er om 10 voor 8 wanneer ik nog in bed lig ben om 8 uur wakker en hebbe nog nie eens aangebeld maar 1 keer Belle ze op gsm en zijde er nie dan hedde ma pech he moede 2 weke wachte voor nieuwe afspraak dikke vinger ja ze kunne messchien es de volgende keer BIJ DE BRIEF ZETTE LEVERINGEN KUNNEN OOK EERDER AANKOMEN!!!!

  Door: Christiaan26-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  DIEVEN

  KOOP NIETS BIJ UNIGRO
  HET ZIJN DIEVEN
  IEMAND HEEFT EEN OPENSTAANDE SCHULD VAN IN 1994 EN DAT HOUDEN ZE NU VAN MIJN TEGOED AF
  GEWOON SCHANDALIG
  VUILE DIEVEN ZIJN HET
  NIET MOEILIJK DAT HET INTERNET VOL MET KLACHTEN STAAN
  IK VRAAG BEWIJZEN EN DAN ZEGGEN ZE VRAAG HET AAN JE MOEDER
  EN DIE ZEGT DAT ZE GEEN OPENSTAANDE REKENING HEEFT
  EN DAN NOG HET IS VAN 1994 DUS VAN 24J GELEDEN
  EN HUN GERIEF IS OOK NIET WAT HET MOET ZIJN
  IK KOOP VERDUISTERINGSGORDIJNEN DIE HOREN DUS GEEN LICHT BINNEN TE LATEN
  IK ZIE ER THANS ALLES DOOR
  BED VOL MET KRASSEN
  U BENT GEWAARSCHUWD KOOP BIJ HEN NIETS U WORD BEZEIKT
  OOK GEEN AFTER SERVICE EENS BETAALD BEN JE DE KLOS
  DOE ZO DOOR IK HOOP DAT JULLIE RAP FAILLIET VERKLAARD WORDEN
  IK MAAKTE EEN ACCOUNT AAN MET FACTUURADRES OP MIJN MAMA EN ZIJ MAKEN DAAR IETS HEEL ANDERS VAN ENKEL DE NAAM IS CORRECT MAAR NU STAAN DAAR ADRESSEN OP WAAR MIJN MOEDER ZELFS NOOIT GEWOOND HEEFT
  DAN DURVEN ZE NOG ZEGGEN DAT IK BELEEFT MOET ZIJN
  ZIJ PIKKEN BIJNA 100E VAN MIJ EN IK MOET BELEEFD BLIJVEN

  MIJN KLACHT TEGEN JULLIE IS AL INGEDIEND

  Door: jenny vervloet29-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Unigro

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Unigro een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Unigro. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Unigro actief?

  Unigro is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Electronica, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Unigro gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.