ErvaringenSite

  Ervaringen HLN

  Bij HLN (Het Laatste Nieuws) kan je terecht voor al het nieuws uit je streek, nationaal en internationaal nieuws zodat je helemaal bij bent in de moderne maatschappij. Wat klanten vinden van het aanbod, de service en de kwaliteit van HLN lees je hier op ErvaringenSite.
  Heb je zelf ervaring met HLN? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo laat je anderen weten wat ze mogen verwachten van de krant.

  Over HLN

  Het Laatste Nieuws, of kortweg HLN, is een krant die je zowel op papier als online kan lezen. Het is een Nederlandstalige, liberale, vrijzinnige Belgische krant die wordt uitgegeven door De Persgroep. Het Laatste Nieuws werd in 1888 opgericht in Brussel. In 1995 groeide Het Laatste Nieuws uit tot een sensatiegerichte, populair-populistische krant. De krant schrijf zowel over streekgebonden, nationaal en internationaal nieuws. Het Laatste Nieuws verschijnt dagelijks in eenentwintig verschillende regionale edities, daarin zitten een aantal pagina's met nieuws uit die bepaalde Vlaamse regio.

  Reclame van HLN

  Diensten van HLN

  Bij HLN kan je terecht voor nieuws uit je eigen streek, nationaal en internationaal nieuws. Op de website van Het Laatste Nieuws kan je ook heel wat artikels gratis lezen. Voor de meer kwaliteitsvolle artikels en reportages neem je best een abonnement of koop je beter de papieren versie van de krant. De artikels worden heel gemakkelijk ingedeeld per categorie. Zo heb je Showbizz met het laatste nieuws over film en tv-sterren en bekende Vlamingen, sportnieuws, nieuws, regionaal nieuws, Nina (lifestyle en shopping) en video's. Bij Het Laatste Nieuws kan je een abonnement nemen voor de papieren krant, Nina-magazine's en de digitale versie samen of enkel de digitale versies van de krant en het magazine.


  Klachten of vragen voor HLN

  Heb je vragen of een klacht over HLN? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per e-mail, telefoon of via het online contactformulier. Je kan ze ook bereiken op sociale mediakanalen zoals Facebook en Twitter. HLN heeft ook een uitgebreide FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met HLN? IS het je nieuwsbron van onschatbare waarde? Laat het weten in de reviews! Potentiële lezers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van HLN. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een abonnement te nemen bij HLN. Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  HLN
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3.2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  3

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  e fiets

  De fiets wordt niet geleverd als beloofd! Nu al maand uitgesteld: na bericht mail dat bijzonder geleverd worden. ?? Bij Minerva zou die onmiddellijk geleverd worden?,?? De zomer zal voorbij zijn . Droevige hervatting.

  Door: Van Der Kelen Dirk 28-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  schandalig

  schandalige site. Plaatsten ooit op web 'zelfmoord is erfelijk. Wie als kind een ouder heeft verloren aan zelfdoding heeft later grote kans zich ook van het leven te benemen'. Hoe onuitdrukbaar grof, onmedemenselijk, en een schokkend gebrek aan elementaire moraal en zin voor nuance rond zùlk delicaat thema hiermee tonend - in de eerste plaats naar jong-nabestaanden van zelfdoding. Zoals ik (en het vraagt moed dat te noteren).

  Door: C 13-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over HLN

  Uw beoordeling

  FAQ