ErvaringenSite

    Ervaringen HLN

    Bij HLN (Het Laatste Nieuws) kan je terecht voor al het nieuws uit je streek, nationaal en internationaal nieuws zodat je helemaal bij bent in de moderne maatschappij. Wat klanten vinden van het aanbod, de service en de kwaliteit van HLN lees je hier op ErvaringenSite.
    Heb je zelf ervaring met HLN? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo laat je anderen weten wat ze mogen verwachten van de krant.

    Over HLN

    Het Laatste Nieuws, of kortweg HLN, is een krant die je zowel op papier als online kan lezen. Het is een Nederlandstalige, liberale, vrijzinnige Belgische krant die wordt uitgegeven door De Persgroep. Het Laatste Nieuws werd in 1888 opgericht in Brussel. In 1995 groeide Het Laatste Nieuws uit tot een sensatiegerichte, populair-populistische krant. De krant schrijf zowel over streekgebonden, nationaal en internationaal nieuws. Het Laatste Nieuws verschijnt dagelijks in eenentwintig verschillende regionale edities, daarin zitten een aantal pagina's met nieuws uit die bepaalde Vlaamse regio.

    Reclame van HLN

    Diensten van HLN

    Bij HLN kan je terecht voor nieuws uit je eigen streek, nationaal en internationaal nieuws. Op de website van Het Laatste Nieuws kan je ook heel wat artikels gratis lezen. Voor de meer kwaliteitsvolle artikels en reportages neem je best een abonnement of koop je beter de papieren versie van de krant. De artikels worden heel gemakkelijk ingedeeld per categorie. Zo heb je Showbizz met het laatste nieuws over film en tv-sterren en bekende Vlamingen, sportnieuws, nieuws, regionaal nieuws, Nina (lifestyle en shopping) en video's. Bij Het Laatste Nieuws kan je een abonnement nemen voor de papieren krant, Nina-magazine's en de digitale versie samen of enkel de digitale versies van de krant en het magazine.


    Klachten of vragen voor HLN

    Heb je vragen of een klacht over HLN? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per e-mail, telefoon of via het online contactformulier. Je kan ze ook bereiken op sociale mediakanalen zoals Facebook en Twitter. HLN heeft ook een uitgebreide FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met HLN? IS het je nieuwsbron van onschatbare waarde? Laat het weten in de reviews! Potentiële lezers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van HLN. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een abonnement te nemen bij HLN. Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

    HLN
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

    4
    20% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.2
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    HLN DIGITAAL

    Waarom is er tegenwoordig op vele gevoelige berichten zoals nu met de vechtpartijen in Blankenberge, Syriestrijders geen reacties meer zichtbaar en wel vaak de berichten waar vroeger wel veel reacties op kwamen. Ik besef dat de racistische reactie eruit moeten maar ik vind dit toch belangrijke topics waarover gedebatteerd moet worden onder de lezers !!

    Door: DIRK TOURNY10-08-2020
    Christiaens theo22-08-2020

    Heb een abb. en er is een prijsverandering van 22,95 naar 28,95 hoe kan dat?

    Ria 30-08-2020

    hoi ik heb een digitaal abonnement en kan niet meer inloggen en als ik een nieuw paswoord aanvraag krijg ik geen mail

    Luc16-09-2020

    Sinds 25 juni heb ik een abonnement bij Proximus, waarin e-press (digitaal lezen HLN) begrepen is. Het heeft enkele dagen geduurd, maar het kwam in orde. Inderdaad, ook maar enkele dagen en dan ... gedaan met lezen. Even Proximus gebeld, de technische fout lag bij HLN. Even HLN gebeld, er zou toch iets schelen bij Proximus. Na 15 telefoonoproepen... 'u hebt een GID-code nodig' zegt de klantendienst van HLN. Uiteindelijk bezorgt Proximus mij deze code, die ik op mijn beurt aan HLN bezorg. Nu gaat het opgelost worden. Joepie! Helaas... er geraakt niks opgelost! We zijn intussen bijna 3 maanden en minstens 30 telefoonoproepen verder en nog steeds kan ik HLN digitaal niet lezen. Toch kreeg ik vandaag netjes en tijdig de rekening van Proximus in de bus. Ik heb geen zin om te betalen, maar dan kan ik ook niet meer telefoneren, internetten of T.V. kijken. Dan misschien toch nog maar eens HLN digitaal proberen te lezen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    mobiele airco

    Enkele maanden geleden heb ik 2 dezelfde mobiele airco's besteld waarvan 1 geleverd werd en de andere niet . Toen ik HLN EINDELIJK te pakken kreeg , zeiden ze dat ze contact gingen opnemen met de leverancier .Niks vernomen. Nadien zei ik dat ik mijn geld terug wou omdat ik hem al niet meer hoefde en men ging met Marketing contact opnemen. We zijn nu enkele maanden verder en nog NIKS vernomen, ook nog geen geld terug gekregen. Ben ik blij dat ik mijn eectrische fiets daar niet heb gekocht! Van HLN moet ik niks meer hebben, alleen zo vlug mogelijk mijn geld terug!

    Door: luc de wolf24-07-2020
    Van Der Kelen Dirk 07-08-2020

    Een ramp na negen weken levering. Fiets HLN minerva. Na mail telefoon (anoniem) kan niet geleverd worden. Wordt geleverd op 08.08 na mail. Geen mail of telefoon. Dus op tot na de winter. Fiets afzeggen geen mogelijkheid. Anonieme nrs

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    e bike

    fiets werd geleverd beetje uitleg gehad daarna met fiets gereden gaf geen ondersteuning dus mail gestuurd naar service bike gezegd wat het probleem was gingen mij iets laten weten wanneer ze langskomen ondertussen 2maand verder nog niemand gezien of gehoord dus fiets staat daar stof te vangen van service gesproken amai

    Door: Vermoens 17-07-2020
    Sylvia baclaine07-08-2020

    E fiets na 15 weken niet geleverd en contact onmogelijk. Een ramp. We hebben abonnement op HLN en gaan afzeggen. Erger als de regering

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    e fiets

    De fiets wordt niet geleverd als beloofd! Nu al maand uitgesteld: na bericht mail dat bijzonder geleverd worden. ?? Bij Minerva zou die onmiddellijk geleverd worden?,?? De zomer zal voorbij zijn . Droevige hervatting.

    Door: Van Der Kelen Dirk 28-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    schandalig

    schandalige site. Plaatsten ooit op web 'zelfmoord is erfelijk. Wie als kind een ouder heeft verloren aan zelfdoding heeft later grote kans zich ook van het leven te benemen'. Hoe onuitdrukbaar grof, onmedemenselijk, en een schokkend gebrek aan elementaire moraal en zin voor nuance rond zùlk delicaat thema hiermee tonend - in de eerste plaats naar jong-nabestaanden van zelfdoding. Zoals ik (en het vraagt moed dat te noteren).

    Door: C13-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over HLN

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is HLN een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 5 ervaringen geplaatst over HLN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is HLN actief?

    HLN is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HLN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.