ErvaringenSite

  Ervaringen HLN

  Bij HLN (Het Laatste Nieuws) kan je terecht voor al het nieuws uit je streek, nationaal en internationaal nieuws zodat je helemaal bij bent in de moderne maatschappij. Wat klanten vinden van het aanbod, de service en de kwaliteit van HLN lees je hier op ErvaringenSite.
  Heb je zelf ervaring met HLN? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo laat je anderen weten wat ze mogen verwachten van de krant.

  Over HLN

  Het Laatste Nieuws, of kortweg HLN, is een krant die je zowel op papier als online kan lezen. Het is een Nederlandstalige, liberale, vrijzinnige Belgische krant die wordt uitgegeven door De Persgroep. Het Laatste Nieuws werd in 1888 opgericht in Brussel. In 1995 groeide Het Laatste Nieuws uit tot een sensatiegerichte, populair-populistische krant. De krant schrijf zowel over streekgebonden, nationaal en internationaal nieuws. Het Laatste Nieuws verschijnt dagelijks in eenentwintig verschillende regionale edities, daarin zitten een aantal pagina's met nieuws uit die bepaalde Vlaamse regio.

  Reclame van HLN

  Diensten van HLN

  Bij HLN kan je terecht voor nieuws uit je eigen streek, nationaal en internationaal nieuws. Op de website van Het Laatste Nieuws kan je ook heel wat artikels gratis lezen. Voor de meer kwaliteitsvolle artikels en reportages neem je best een abonnement of koop je beter de papieren versie van de krant. De artikels worden heel gemakkelijk ingedeeld per categorie. Zo heb je Showbizz met het laatste nieuws over film en tv-sterren en bekende Vlamingen, sportnieuws, nieuws, regionaal nieuws, Nina (lifestyle en shopping) en video's. Bij Het Laatste Nieuws kan je een abonnement nemen voor de papieren krant, Nina-magazine's en de digitale versie samen of enkel de digitale versies van de krant en het magazine.


  Klachten of vragen voor HLN

  Heb je vragen of een klacht over HLN? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per e-mail, telefoon of via het online contactformulier. Je kan ze ook bereiken op sociale mediakanalen zoals Facebook en Twitter. HLN heeft ook een uitgebreide FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met HLN? IS het je nieuwsbron van onschatbare waarde? Laat het weten in de reviews! Potentiële lezers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van HLN. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een abonnement te nemen bij HLN. Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  HLN
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

  3.8
  36% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.6
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  3.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  laptop hp + weekendkrant

  abonnement aangegaan in nov 2018 van een laptop hp + digitale weekendkrant + weekendkrant langs de post, moest maandelijks met een domicilie van 21.20 € 2 jaar lang betalen, alles is vlot verlopen geen probleem die 2 jaar.
  vanaf januari 2021 moet ik niet meer betalen maar toch loopt de domiciliering door, (mijn fout moest beter opletten) ga nu mijn bank verwittigen om de domicilie te stoppen, heb nu van hln 3 x 21.20 € te goed, min 9 x 3.70 € = nog 8 weekenden krant te goed !!!!
  grtjs.

  Door: corneel crauwels03-03-2021
  Lauwers Nicole19-09-2021

  Graag contact met het nummer 0472.98.34.99 betreffende het artikel over Danny Lauwers.

  Lauwers Nicole19-09-2021

  Graag contact. Nemen met het nummer 0472.98.34.99 betreffende het artikel over Danny Lauwers

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Het Laatste Nieuws

  Vorige week werden minimum 10 bladzijden in jullie sportcatern gevuld met als onderwerp ' Messi ' waarvan zeker geen 20 procent van uw abonnees geinteresseerd was en zeker niet werd gelezen . Tevergeefs werd door meerdere lezers gezocht naar de uitslag van de wielerwedstrijd van 11/8/ 21 in Beernem voor ' Elites zonder contract en Beloften ' die zelfs tot op heden 18/8/21 nog steeds niet werd gepubliceerd . Ook de wieleruitslagen van het voorbije weekend zijn nog steeds onvindbaar waardoor we steeds opnieuw ' Het Nieuwsblad ' van de buren moeten vragen om toch op de hoogte te blijven van de actuele resultaten . Ook het dagelijks regionaal sportnieuws is onvindbaar net als de dagelijkse wielerkalenders . Jullie krant is momenteel de slechtste sportkrant van Vlaanderen en misschien ook van het land en ook de meest fanatieke Anderlechtkrant zodat jullie misschien de naam kunnen veranderen in ' Het Laatste Nieuws van Anderlecht '

  Door: hubert De Brabander18-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Niefs

  Ik ben die strontplusartikelen echt beu. Alles is ook maar sensatie bij HLN. Nooit het echte nieuws. Echt een schijtkrant

  Door: S25-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Abonnement HLN

  Ik ben al jaren abonnee bij HLN maar de laatste 4 dagen krijg ik geen krant meer in de bus. Op mails wordt geantwoord dat er door Corona ook bij HLN problemen zijn en dat ik na afsluiten van het abonnement extra kranten kan krijgen voor de dagen dat ik er geen ontving. Wel, wanneer ik mijn abonnement afsluit betekent het dat ik geen krant meer nodig heb en wanneer ik voor kranten betaal moet ik ze ontvangen, zo simpel is dat. Wat HLN nu doet lijkt sterk op oplichting en om dat te laten ophouden zet ik de domiciliëring stop.

  Door: Guido Schockaert08-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Hln

  Ik wens mijn abo op te zeggen. Je moet bellen om dit te doen, maar alle lijnen blijvem bezet.

  Door: Philippe west14-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Krant

  Zeer slechte 'krant' met sensatie koppen en weinig inhoud.
  Vertaald soms artikels zonder ze na te lezen.
  Geeft duidelijke voorkeur in sport wedstrijden.
  Publiceerde alleen reacties die hun voorkeur uitdragen.
  Kortom geen referentie in de journalistiek

  Door: vincent13-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Smartwatch Sinji Premium.

  Dit is zuiver Chinese brol een webshop onwaardig. Men kan beter bestellen bij een Nederlands bedrijf. Het Laatste Nieuws lukt er weer in de geloofwaardigheid van de Belgische web chops naar beneden te halen en dit met reclame.
  Om dit soort incidenten te vermijden, hou U aan Uw core bussinnes.

  Door: Edouard Verlent02-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  niets, schandalige site, voor al wie van dichtbij betrokken is of was bij zelfdoding

  hln.be kopte ooit zeer groot 'zelfmoord is erfelijk'. Wie als kind een ouder verloor aan zelfdoding, heeft later grote kans zich zelf van het leven te benemen'. Je moet maar durven zo'n onmedemenselijk, sadistisch stuk op het net te gooien, in een land waar zelfdoding een serieus probleem is. Het was geschreven door Lieve Van Langenhove, zaakvoerster van Het huis Van Trinette, en Huis In A Box. Terwijl de mediarichtlijnen rond zelfdoding al làng bekend waren. Werkgroep Verder gaf me persoonlijk aan dat 'die van hln de moeilijkste zijn om de mediarichtlijnen rond zelfdoding te laten volgen'. Voor ieder die zoon, dochter, broer of zus is van iemand die zelfdoding beging, of die sympathie heeft voor zulke nabestaanden: jullie weten nu welke sites en winkels jullie niet meer moeten bezoeken. Ónmensen zijn het.

  Door: C D K21-10-2020
  Edouard Verlent02-03-2021

  Dit betreft HLN shop. De reklame komt niet overeen met het verstuurde produkt. Besteld een Smartwach Sinji Premium. Het ontvangen Smartwatchen valt niet te koppelen aan een androide smart phone. (gecontroleerd door professionelen.) Ik ga iedereen in mijn omgeving aanraden niets te kopen op deze web side. Het spijt mij, maar dit werpt een smet op Het Laatste Nieuws.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Digitaal abonnemenet

  Bedriegers!
  Een account kun je enkel opzeggen via een telefoongesprek op een betalende lijn en dit tijdens de werkuren! Resultaat 6 maanden betaald voor iets wat ik niet heb gebruikt omdat dit rot-abonnement niet kon opgezegd worden online!! De telefoniste kon duidelijk zien dat ik hun dienst helemaal niet gebruikte in deze maanden maar wil mij geen euro compenseren! Zelfs niet voor de laatste maand! Vlaams bedrijf die hun eigen volk bedriegt! Eerlijkheid en fatsoen een dikke 0!!!

  Door: Glenn21-10-2020
  noten serge07-04-2021

  Beste krant Sinds een paar jaar lees ik elke morgen hln digitaal op mijn smarthphone. De artiekels zijn goed , maar wat mij opvalt ,,is dat sommige artikels die , voor iedereen van belang zijn ,worden afgebroken omdat ze zogezegd alleen bestemd zijn voor abonees EXCLUSUEF STAAT ER BIJ. Iedereen wil toch het volledige artiekel lezen wat betrekking heeft op onze samenleving en ons welzijn .WAAROM WAAROM MOET EEN MENS ERVOOR BETALEN??IIedereen mag moet toch volledig kunnen lezen wat hij zelf wil . Ik vindt het is niet aan de krant om te zeggen wie er wat ,waar , wanneer kan en mag lezen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  HLN DIGITAAL

  Waarom is er tegenwoordig op vele gevoelige berichten zoals nu met de vechtpartijen in Blankenberge, Syriestrijders geen reacties meer zichtbaar en wel vaak de berichten waar vroeger wel veel reacties op kwamen. Ik besef dat de racistische reactie eruit moeten maar ik vind dit toch belangrijke topics waarover gedebatteerd moet worden onder de lezers !!

  Door: DIRK TOURNY10-08-2020
  Christiaens theo22-08-2020

  Heb een abb. en er is een prijsverandering van 22,95 naar 28,95 hoe kan dat?

  Ria 30-08-2020

  hoi ik heb een digitaal abonnement en kan niet meer inloggen en als ik een nieuw paswoord aanvraag krijg ik geen mail

  Luc16-09-2020

  Sinds 25 juni heb ik een abonnement bij Proximus, waarin e-press (digitaal lezen HLN) begrepen is. Het heeft enkele dagen geduurd, maar het kwam in orde. Inderdaad, ook maar enkele dagen en dan ... gedaan met lezen. Even Proximus gebeld, de technische fout lag bij HLN. Even HLN gebeld, er zou toch iets schelen bij Proximus. Na 15 telefoonoproepen... 'u hebt een GID-code nodig' zegt de klantendienst van HLN. Uiteindelijk bezorgt Proximus mij deze code, die ik op mijn beurt aan HLN bezorg. Nu gaat het opgelost worden. Joepie! Helaas... er geraakt niks opgelost! We zijn intussen bijna 3 maanden en minstens 30 telefoonoproepen verder en nog steeds kan ik HLN digitaal niet lezen. Toch kreeg ik vandaag netjes en tijdig de rekening van Proximus in de bus. Ik heb geen zin om te betalen, maar dan kan ik ook niet meer telefoneren, internetten of T.V. kijken. Dan misschien toch nog maar eens HLN digitaal proberen te lezen?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  mobiele airco

  Enkele maanden geleden heb ik 2 dezelfde mobiele airco's besteld waarvan 1 geleverd werd en de andere niet . Toen ik HLN EINDELIJK te pakken kreeg , zeiden ze dat ze contact gingen opnemen met de leverancier .Niks vernomen. Nadien zei ik dat ik mijn geld terug wou omdat ik hem al niet meer hoefde en men ging met Marketing contact opnemen. We zijn nu enkele maanden verder en nog NIKS vernomen, ook nog geen geld terug gekregen. Ben ik blij dat ik mijn eectrische fiets daar niet heb gekocht! Van HLN moet ik niks meer hebben, alleen zo vlug mogelijk mijn geld terug!

  Door: luc de wolf24-07-2020
  Van Der Kelen Dirk 07-08-2020

  Een ramp na negen weken levering. Fiets HLN minerva. Na mail telefoon (anoniem) kan niet geleverd worden. Wordt geleverd op 08.08 na mail. Geen mail of telefoon. Dus op tot na de winter. Fiets afzeggen geen mogelijkheid. Anonieme nrs

  banderole clitorienne03-01-2021

  HLN SHOP IS IN ZEE MET ANONIEME CHINESE BEDRIEGERS! zoals face book!!! bestellen bij hun is geld kwijt!! toegelaten diefstal met andere worden!!!!!

  Lindsay Dertho02-05-2021

  Ik wil toch even melden dat er geen gemeenten zijn met 100 procent gevaccineerden mijn pa in ledegem is 81 jaar en kreeg nog steeds geen vacin. En hij is zeker niet de enige.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  e bike

  fiets werd geleverd beetje uitleg gehad daarna met fiets gereden gaf geen ondersteuning dus mail gestuurd naar service bike gezegd wat het probleem was gingen mij iets laten weten wanneer ze langskomen ondertussen 2maand verder nog niemand gezien of gehoord dus fiets staat daar stof te vangen van service gesproken amai

  Door: Vermoens 17-07-2020
  Sylvia baclaine07-08-2020

  E fiets na 15 weken niet geleverd en contact onmogelijk. Een ramp. We hebben abonnement op HLN en gaan afzeggen. Erger als de regering

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over HLN

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is HLN een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 14 ervaringen geplaatst over HLN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HLN actief?

  HLN is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HLN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.