ErvaringenSite

  Ervaringen Horace

  Niet alleen gezond eten draagt bij tot een goede gezondheid, maar ook goede lichaamsverzorging, ongeacht de gender.Fijn is het wel om te merken dat naast de vrouwen ook de mannen er tegenwoordig veel aan doen om er piekfijn en geurig voor de dag te komen. Er ontstaat steeds meer bewustwording. Echter producten voor lichaamsverzorging zijn er zat. Welke zijn de juiste? Waar vindt je die? Veel van wat er wordt aangeboden in zelfs niet gezond. Welke zijn die wel. Maar de ervaringen van klanten kunnen u overweg helpen. Wilt u meer weten? Dan kunt u de reviews lezen op ervaringensite.be. U leest er de meningen en ervaringen over de aangeboden artikelen, betaling, verzending, de klantenservice en of klanten daadwerkelijk die dienstverlening en producten krijgen die hen wordt voorgeschoteld. U krijgt een beter beeld over het bedrijf waar u uw aankopen wilt gaan doen.

  Over Horace
  Horace is een online shop aan verzorgingsartikelen voor de man. De oprichters van het bedrijf zijn Marc en Kim. Ze zijn dit bedrijf gestart met als doel een merk te creëren waar eenieder zich mee kan relateren, ongeacht de huidskleur, behaard of niet, bekend of juist een beginner in de verzorgingswereld. De meeste producten, die Horace verkoopt, zijn vervaardigd op basis van de wensen van de klant. Alle producten worden gemaakt in Frankrijk.

  Producten en diensten van Horace
  De producten en diensten van Horace zijn gerelateerd aan haar, lichaam, baardverzorging, mond en gebitsverzorging en parfumerie. Horace heeft een gehele productlijn voor de man. Zo adverteren ze dat hun gezicht verzorgingsartikelen het gezicht reinigt en verzorgt zonder deze uit te drogen. Er zijn ook producten verkrijgbaar voor de frisse adem en een goed gebit. Hun sectie haarproducten bestaat uit producten voor elk type haar. Naast het feit dat Horace voorziet in de verzorgingslijn voor het hele lichaam en de haarproducten, is de man er ook terecht voor olie- en haarbehandelingen. Al deproducten zijn volgens het bedrijf op natuurlijke basis gemaakt en makkelijk te gebruiken.

  Verzending, garantie en betaling bij Horace
  Horace verzendt hun artikelen naar Frankrijk, België Luxemburg, Ierland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Elke verzending wordt voorzien van een trackingnummer. Horace geeft aan dat het voorbereiden van uw bestelling een dag duurt en dat alle bestellingen, die op een werkdag voor 9 uur zijn geplaatst, dezelfde dag nog worden verzonden. Inruilen kan door een e-mail te sturen naar team@horace.co. Herroepen van een bestelling kan binnen een termijn van 14 dagen vanaf de leveringsdatum van de bestelling. De klant betaalt op de site www.horace.co met een creditcard van de Visa-, Mastercard-, Maestro- en American Express-netwerken via Stripe.com en via Paypal.

  Complimenten en tips voor Horace
  Horace adverteert lichaamsverzorging op natuurlijke basis voor mannen. Bent u al bekend met de artikelen van Horace? Heeft u wel eens een bestelling geplaatst bij Horace? Wat is uw mening over de producten en diensten van het bedrijf? Zijn de medewerkers ervaren en gedreven in hun vak? Zou u weer bij het bedrijf bestellen? Beveelt u het andere klanten aan om hun lichaam verzorgingsartikelen te halen bij Horace? Waar moeten ze dan op letten? Ervaringensite.be ziet graag uw ervaring met dit bedrijf tegemoet. Laat ons weten wat u van het bedrijf vindt.

  Denkt u er zelf ook over na om ergens uw verzorgingsproducten aan te schaffen? Lees op Ervaringensite of Horace een goede keus is.

  How To Start Your Own Ecommerce Store & Sell Product Online - Complete Details

  Horace
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Horace

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Horace een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Horace. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Horace actief?

  Horace is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Horace gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.