ErvaringenSite

  Ervaringen ICI Paris

  ICI Paris is een van oorsprong Belgische parfumwinkelketen. De naam ICI Paris betekent "dit is Parijs", verwijzend naar de treinreizen die de oprichters ondernamen om parfum uit Parijs te kopen. Vandaag de dag is het bedrijf gevestigd in zowel België als Nederland en Luxemburg. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over ICI Paris lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Belgische bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over ICI Paris

  ICI Paris werd opgericht aan het einde van de jaren zestig in België. Vaak staat er achter ICI Paris ook nog XL, de XL verwijst naar de locatie van de eerste winkel van het bedrijf. De eerste winkel bevond zich namelijk in Elsene (uitgesproken als XL), dit is een buurt in Brussel. Het bedrijf werd in 1996 overgenomen door de Kruidvat Groep, die op haar beurt weer onderdeel werd van de AS Watson Groep in 2002. Na de overname door de AS Watson Groep groeide het bedrijf snel door nieuwe winkels te openen en bestaande winkels uit te breiden, op te knappen en te verplaatsen. Inmiddels heeft het bedrijf 230 fysieke winkels in België, Nederland en in Luxemburg.

  How to Create An Online Store With WordPress In 2019 (FAST & EASY)

  Producten en diensten van ICI Paris

  ICI Paris is dus een Belgische parfumwinkel, toch verkopen zij niet alleen parfum. Ze verkopen ook verzorgingsproducten en make-up. Het bedrijf heeft een assortiment met zo'n dertien duizend beauty producten en noemen zichzelf dan ook dé beautyspecialist in België. Het bedrijf heeft ook zogeheten "Beauty Experts" die altijd voor u klaar staan om uw persoonlijk advies te geven en om hun tips & tricks met u te delen. Dit doen ze zowel online als in de fysieke winkels van het bedrijf.

  Het bedrijf is ervan overtuigd dat echte schoonheid vanbinnen zit. Ze vinden dat iedereen mooi is op zijn eigen, unieke manier. Maar het is niet altijd makkelijk om er stralend uit te zien en u goed te voelen. Daarom heeft het bedrijf er zijn doel van gemaakt om u te helpen met honderd procent u zelf durven zijn. Daarom biedt het bedrijf elke dag opnieuw een professionele en persoonlijke service aan, waarbij ze echt kijken naar wie u bent en luisteren naar wat u wil.

  Aanbevelingen, klachten en tips over ICI Paris

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf ICI Paris? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over ICI Paris op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over ICI Paris vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over ICI Paris of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Belgische bedrijf ICI Paris nu achter.

  ICI Paris
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ICI Paris

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ICI Paris een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ICI Paris. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ICI Paris actief?

  ICI Paris is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ICI Paris gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.