ICI Paris

Alle reviews

ICI Paris

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Vision Direct

1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Durexshop.nl

2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Arganwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Arganwinkel

4 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.be is een online shop met producten voor persoonlijke verzorgi...

ICI Paris

ICI Paris is een van oorsprong Belgische parfumwinkelketen. De naam ICI Paris betekent "dit is Parijs", verwijzend naar de treinreizen die de oprichters ondernamen om parfum uit Parijs te kopen. Vandaag de dag is het bedrijf gevestigd in zowel België als Nederland en Luxemburg. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over ICI Paris lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Belgische bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over ICI Paris
ICI Paris werd opgericht aan het einde van de jaren zestig in België. Vaak staat er achter ICI Paris ook nog XL, de XL verwijst naar de locatie van de eerste winkel van het bedrijf. De eerste winkel bevond zich namelijk in Elsene (uitgesproken als XL), dit is een buurt in Brussel. Het bedrijf werd in 1996 overgenomen door de Kruidvat Groep, die op haar beurt weer onderdeel werd van de AS Watson Groep in 2002. Na de overname door de AS Watson Groep groeide het bedrijf snel door nieuwe winkels te openen en bestaande winkels uit te breiden, op te knappen en te verplaatsen. Inmiddels heeft het bedrijf 230 fysieke winkels in België, Nederland en in Luxemburg. 

Producten en diensten van ICI Paris
ICI Paris is dus een Belgische parfumwinkel, toch verkopen zij niet alleen parfum. Ze verkopen ook verzorgingsproducten en make-up. Het bedrijf heeft een assortiment met zo'n dertien duizend beauty producten en noemen zichzelf dan ook dé beautyspecialist in België. Het bedrijf heeft ook zogeheten "Beauty Experts" die altijd voor u klaar staan om uw persoonlijk advies te geven en om hun tips & tricks met u te delen. Dit doen ze zowel online als in de fysieke winkels van het bedrijf. 

Het bedrijf is ervan overtuigd dat echte schoonheid vanbinnen zit. Ze vinden dat iedereen mooi is op zijn eigen, unieke manier. Maar het is niet altijd makkelijk om er stralend uit te zien en u goed te voelen. Daarom heeft het bedrijf er zijn doel van gemaakt om u te helpen met honderd procent u zelf durven zijn. Daarom biedt het bedrijf elke dag opnieuw een professionele en persoonlijke service aan, waarbij ze echt kijken naar wie u bent en luisteren naar wat u wil. 

Aanbevelingen, klachten en tips over ICI Paris
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf  ICI Paris? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over ICI Paris op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over ICI Paris vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over ICI Paris of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Belgische bedrijf ICI Paris nu achter.