ErvaringenSite

  Ervaringen Inkbox

  Ben je al een tijdje aan het nadenken over een tatoeage? Maar weet je nog niet zeker wat je nu precies op je lichaam wil zetten? Dan heeft het bedrijf Inkbox misschien een optie voor je die wat minder permanent van aard is. Ze bieden tijdelijketatoeages aan die tot twee weken op je huid blijven staan. Het bedrijf heeft de inkt hiervoor in eigen beheer ontwikkeld en claimt een heel nieuwe vorm van tatoeage te bieden. Maar voor jou als consument is het lastig te achterhalen of dat wat men beweert op hun site ook daadwerkelijk waar is. Kun je Inkbox hierin vertrouwen? Hoe is het gesteld met de kwaliteit van de producten? Komen ze bijvoorbeeld hun internationale levertijden na? Hier op Ervaringensite.be lees je reviews met daarin meningen en ervaringen van mensen die je voor zijn gegaan. Hetgeen je hier leest zou je in staat moeten stellen om een gedegen besluit te nemen om bij Inkbox al dan niet je nieuwe tatoeage vandaan te laten komen.

  Over Inkbox

  Het bedrijf Inkbox is in 2015 opgericht door de broers Tyler en Braden Handley. Beide hebben ze een interesse in tatoeages, maar wisten ook dat ze 10 jaar later spijt zouden krijgen. Ze beseften dat ze waarschijnlijk niet de enige waren. Vanuit deze gedachten is Inkbox ontstaan en bieden een nieuw soort tatoeage dat hetzelfde eruit ziet en aanvoelt zonder dat het voor altijd blijft zitten. Na oprichting bleek dat er meerdere gelijk denkende waren en het bedrijf groeide gestaag. Inkbox levert opties voor tijdelijke tatoeages en hebben een eigen inkt daarvoor ontwikkeld die ervoor zorgt dat het tot wel twee weken lang blijft zitten. De inkt noemen ze For Now Ink en is veilig voor je huid en waterbestendig. Het is gemaakt zonder gebruik te maken van dieren en is 100 procent veganistisch. De For Now Ink reageert met de proteïnen en collageen in je huid. Aangezien Inkbox op de opperhuid zit raden ze aan om te blijven hydrateren en schuren en vervellen tegen te gaan. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Toronto, Canada. Ze bieden international verzendingen aan die binnen 4 dagen verzonden worden en je vervolgens online kan volgen. Dus Inkbox tatoeages zijn ook in Nederland en België verkrijgbaar.

  Producten en Diensten Inkbox

  Inbox heeft een aantal kant en klare producten op haar website staan die een alternatief biedt tegen de permanente tatoeage zoals men die van oudsher kent. Je kunt kiezen voor verschillendeontwerpen en stijlen. Wanneer je je afbeelding hebt gekozen krijg je te zien wie hem ontworpen heeft, wat de afmeting is en wat deze kost. Je kunt afbeeldingen kiezen op basis van categorie, afmeting en stijl. Naast de verschillende ontwerpen verkopen ze ook een Tattoo Marker waar je zelf uit de vrije hand je eigen tatoeage bepaald. Ze hebben zelf eens Artist Kit waarin niet alleen de Tattoo Marker zit, maar ook een overtrek pen en papier, handschoenen, ontwerp kaarten en spullen om de verschillende tatoeages te ontwikkelen.

  Ervaringen, mening, review, suggesties, klachten Inkbox

  Ben je bekend met het bedrijf Inkbox? Heeft u misschien eerder een tijdelijke tatoeage van Inkbox? Of heb je je hele lichaam misschien vol staan met Inkbox tatoeages? Wanneer je een mening kunt vormen over Inkbox en haar producten dan willen we je vragen om hier op onze site een review achter te laten. Jouw mening en ervaringen zullen bijdrage aan het scheppen van een reëel beeld van het bedrijf en haar producten. Daar voor op voorhand dank!

  Inkbox
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Inkbox

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Inkbox een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Inkbox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Inkbox actief?

  Inkbox is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Inkbox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.