ErvaringenSite

  Ervaringen Inktwereld

  Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het aanbod van Inktwereld iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg waarderen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een informatieve review te schrijven. Zo geef je andere potentiële klanten de nodige informatie om voor zichzelf uit te maken of Inktwereld aansluit op hun persoonlijke waarden, wensen en behoeften. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Inktwereld

  Inktwereld is een Nederlandse onderneming waarvan het hoofdkantoor in Harderwijk in de provincie Gelderland is gevestigd. Bij dit bedrijf kun je terecht voor een breed scala aan inktpatronen en fotopapier, waarbij bestellingen zowel in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg als Frankrijk kunnen worden geleverd. Enkele van de merken waarmee het samenwerkt, zijn Hahnemühle, Innova, Proline, Epson en Olmec. Inktwereld zou volgens zijn slagzin de laagste prijs voor zowel particulieren als bedrijven bieden. Deze onderneming zou meer dan 6000 artikelen uit voorraad kunnen leveren en de specialist voor foto en fine art papier zijn. Als je niet helemaal zeker weet welk papier je nodig hebt, zou je ook gebruik kunnen maken van hun tool voor papierselectie.

  buying my DREAM wardrobe! online shopping + try on haul

  Producten en diensten van Inktwereld

  Op de website van Inktwereld heeft u de keuze tussen twee verschillende categorieën: Fine art - fotopapier en Inktcartridges. Dankzij de verdere opdeling in subcategorieën kunt u makkelijk doorheen het menu navigeren. Weet u (ongeveer) waarnaar u op zoek bent? Dan kunt u een specifieke term in het zoekvenster bovenaan ingeven. Volgens de informatie op deze website zou u bij Inktwereld de mogelijkheid hebben om te profiteren van gratis verzendkosten en kunnen rekenen op een verzending dezelfde dag als u uw bestelling voor 17.00 uur plaatst, een overzichtelijke website die makkelijk in gebruik is en een kwalitatieve dienstverlening van een bedrijf met meer dan 14 jaar ervaring. Heeft u een vraag of opmerking voor het team van Inktwereld? Dan kunt u de klantenservice bereiken door het contactformulier op de website in te vullen.

  Complimenten, klachten en tips voor Inktwereld

  Heeft u ooit al één of meerdere items bij Inktwereld besteld? En ben je op zoek naar een platform om een korte, bondige review te schrijven? Dan is dit jouw uitgelezen kans! De door jou geleverde informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming, en hen helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij dit bedrijf te plaatsen. Hoe heb jij de bestel- en betaalprocedure ervaren? Ben je tevreden over de levertijd van je bestelling? Is de kwaliteit van de producten dat wat je ervan had verwacht? Of heb je misschien nuttige tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten, wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw review! En als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, kun je hier klikken.

  Inktwereld
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Inktwereld

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Inktwereld een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Inktwereld. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Inktwereld actief?

  Inktwereld is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Inktwereld gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.