Inktwereld

Alle reviews

Inktwereld

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

I
inktman
Ik besteld regelmatig cartridges op inktwereld.be. Ze leveren altijd snel en voor een goede prijs. Laartst werkte de toner niet bij mijn HP printer, maar dit bleek te komen door een update die h p ...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  toner

  Ik besteld regelmatig cartridges op inktwereld.be. Ze leveren altijd snel en voor een goede prijs. Laartst werkte de toner niet bij mijn HP printer, maar dit bleek te komen door een update die h p had doorgevoerd om merkloze toners niet meer toe te staan. Er naar!
  Echter, sinds kort werkt het toch weer sinds ik een nieuwe update heb gedaan op mijn printer. Ik heb ook nog even contact gehad met inktwereld hierover en ze vertelden dat meer mensen dit probleem hadden met hp printers en dat ze me zouden updaten wanneer ze meer informatie vonden. Dit vond ik erg netjes.


Anderen bekeken ook

TVC Mall merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kinderen & baby producten

TVC Mall

1 reviews

Op het internet stikt het van de webshops die elektronica aanbieden. Nieuwe mobieltjes vliegen als warme broodjes over de toonbank en iedere dag vi...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Disposables.bio

1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Printwinkel

1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

HEMA

1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Inktwereld

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het aanbod van Inktwereld iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg waarderen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een informatieve review te schrijven. Zo geef je andere potentiële klanten de nodige informatie om voor zichzelf uit te maken of Inktwereld aansluit op hun persoonlijke waarden, wensen en behoeften. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Inktwereld
Inktwereld is een Nederlandse onderneming waarvan het hoofdkantoor in Harderwijk in de provincie Gelderland is gevestigd. Bij dit bedrijf kun je terecht voor een breed scala aan inktpatronen en fotopapier, waarbij bestellingen zowel in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg als Frankrijk kunnen worden geleverd. Enkele van de merken waarmee het samenwerkt, zijn Hahnemühle, Innova, Proline, Epson en Olmec. Inktwereld zou volgens zijn slagzin de laagste prijs voor zowel particulieren als bedrijven bieden. Deze onderneming zou meer dan 6000 artikelen uit voorraad kunnen leveren en de specialist voor foto en fine art papier zijn. Als je niet helemaal zeker weet welk papier je nodig hebt, zou je ook gebruik kunnen maken van hun tool voor papierselectie. 

Producten en diensten van Inktwereld
Op de website van Inktwereld heeft u de keuze tussen twee verschillende categorieën: Fine art - fotopapier en Inktcartridges. Dankzij de verdere opdeling in subcategorieën kunt u makkelijk doorheen het menu navigeren. Weet u (ongeveer) waarnaar u op zoek bent? Dan kunt u een specifieke term in het zoekvenster bovenaan ingeven. Volgens de informatie op deze website zou u bij Inktwereld de mogelijkheid hebben om te profiteren van gratis verzendkosten en kunnen rekenen op een verzending dezelfde dag als u uw bestelling voor 17.00 uur plaatst, een overzichtelijke website die makkelijk in gebruik is en een kwalitatieve dienstverlening van een bedrijf met meer dan 14 jaar ervaring. Heeft u een vraag of opmerking voor het team van Inktwereld? Dan kunt u de klantenservice bereiken door het contactformulier op de website in te vullen.

Complimenten, klachten en tips voor Inktwereld
Heeft u ooit al één of meerdere items bij Inktwereld besteld? En ben je op zoek naar een platform om een korte, bondige review te schrijven? Dan is dit jouw uitgelezen kans! De door jou geleverde informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming, en hen helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij dit bedrijf te plaatsen. Hoe heb jij de bestel- en betaalprocedure ervaren? Ben je tevreden over de levertijd van je bestelling? Is de kwaliteit van de producten dat wat je ervan had verwacht? Of heb je misschien nuttige tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten, wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw review! En als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, kun je hier klikken.