ErvaringenSite

  Ervaringen Ins

  Shop jij graag online? Van kleding, zwemkleding tot aan sieraden en accessoires? En ben je nog op zoek naar een nieuwe online shop met fashion items? Misschien kun je dan een kijkje nemen op de website van INS. INS is een online aanbieder van betaalbare fashion items. Ben jij benieuwd naar dit bedrijf en wil jij graag meer weten over INS? Bijvoorbeeld over de kwaliteit van de items van INS? Hoe de klantenservice van het bedrijf met jouw vragen omgaat? En uit welke verzendmethoden je bij INS kun kiezen? Dan ben je op de juiste pagina beland, want op ErvaringenSiteverzamelen wij reviews en beoordelingen van voorgaande klanten, zodat jij een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Heb jij zelf wel eens een bestelling op de webshop van INS geplaatst? Vergeet dan niet om jouw ervaring met het bedrijf met ons te delen op deze pagina.

  Over INS

  INS is een online Amerikaans bedrijf dat wereldwijd opereert. Je vind er betaalbare fashion items volgens de laatste trends. Elke dag plaatst het bedrijf ruim 100 nieuwe fashion items op haar webshop, zodat jij altijd uit de nieuwste items kunt kiezen. Bovendien kun je op het bedrijf betalen met de Engelse pond, de euro, de Canadese dollar, de Amerikaanse dollar en de Australische dollar. INS heeft ook een eigen app genaamd INS.com. Deze app is te downloaden in zowel de App Store als Google Play.

  Heb jij een vraag voor het bedrijf? Stuur dan een mail naar de klantenservice via service@ins.com, bel naar +1 860 245 8856 of stuur een berichtje via de WhatsApp chatfunctie op de website. Het is ook mogelijk om het online contactformulier op de website in te vullen. Over het algemeen wordt je vraag binnen 24 uur beantwoord. Vergeet ook niet om de social media kanalen van het bedrijf op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en YouTube te volgen om op de hoogte te blijven van updates.

  The truth about online shopping.

  De producten van INS

  INS heeft een breed assortiment aan fashion items. Dit assortiment is op de website onderverdeeld in de categorieën tops, bottoms, dresses, curve+plus, accessoires & jewelry, hats en swimsuit. Daarnaast is er nog een pagina waar je alle nieuwe items van INS kunt bekijken. In de eerste categorie vind je producten als t-shirts, tank tops, blazers, blouses en hoodies. Tot de categorie bottoms behoren producten als broeken, shorts, rokken, jumpsuits, jeans en matchende sets.

  Op INS vind je ook verschillende soorten jurken, waaronder feestjurken, sweater jurken, casual jurken en bodycon jurken. In de curve+plus categorie kom je producten tegen als plus lingerie, jurken, tops en broeken. Bij INS kun je ook terecht voor zwemkleding, armbanden, ringen, oorbellen, kettingen, lingerie, hoeden en bikini's.

  Verzending INS

  Wanneer je op een werkdag een order plaatst op de webshop van INS, zal je bestelling binnen 1-3 dagen worden verwerkt. Je zult je bestelling dan tussen 5-12 dagen na verwerking ontvangen. Bij bestellingen met een orderwaarde van $50 of minder, worden er $4.97 aan verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen met een orderwaarde van meer dan $50 worden gratis verzonden.

  Klachten, Complimenten en Tips voor INS

  Heb jij wel eens een jurkje, armband, crop top of broek van INS gekocht? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze webshop is. Was jij tevreden met de fashion items van INS? Wat is de kwaliteit van de producten van INS? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van INS ervaren? Laat jouw review over INS achter op deze pagina en laat ons en andere fashion lovers weten wat jouw mening over deze webshop is.

  Ins
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ins

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ins een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ins. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ins actief?

  Ins is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ins gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.