50% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

I
ilias
Ik was echt heel blij met de super snelle en correcte klantenservice die ik kreeg via Facebook Messenger en e-mail. Ze gaven zelfs nuttige links en tips. De draadloze oortjes waren heel gemakkelijk...Lees verder
M
Malak Carlier
Mijn rechter oordopje van mijn oordopjes werkte niet meer goed na een paar weken. Ik nam contact op met de klantenservice via de app en ze reageerden supersnel. Na wat tips uit te proberen, moest i...Lees verder
L
Linde
Ik heb in november bluetooth oortjes gekocht en was er echt blij mee, maar na 9 maanden begon het rechteroortje te haperen. Gelukkig reageerde de klantendienst snel en gaven ze advies om het proble...Lees verder
F
femke
Deze oortjes zijn echt top, het geluid is super en ze gaan lang mee. Ik vind ze echt fantastisch en zou ze zeker aanraden aan anderen. Ik geniet volop van mijn favoriete muziek dankzij deze oortjes...Lees verder
N
N. Hermans
De klank van deze koptelefoon is gewoonweg fantastisch! Ik kan er echt helder mee telefoneren en de oordopjes zitten ook nog eens heel comfortabel in mijn oren. Echt een aanrader als je op zoek ben...Lees verder

Alle reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Draadloze oortjes

  Ik was echt heel blij met de super snelle en correcte klantenservice die ik kreeg via Facebook Messenger en e-mail. Ze gaven zelfs nuttige links en tips. De draadloze oortjes waren heel gemakkelijk in te stellen, zowel op papier als met een eenvoudige app op elk apparaat. Het was zelfs mogelijk om meteen te verbinden en te gebruiken. Echt een droom die uitkwam voor mij, iemand die niet zo technologisch is maar wel van muziek en luisterboeken houdt. Bovendien waren de oortjes milieuvriendelijk verpakt en kon ik ze na het testen binnen 100-200 dagen retourneren, zelfs als de verpakking open was. Dit voorkwam dat ik nog een miskoop zou doen. En het feit dat ze gratis het doosje konden graveren, maakte de ervaring nog leuker. Het toonde aan dat ze echt geloven in hun product en ik kon met mijn kleine oren testen of ze goed zouden blijven zitten en niet zouden irriteren. Kortom, in mijn ogen meer dan geslaagd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oordopjes kapot

  Mijn rechter oordopje van mijn oordopjes werkte niet meer goed na een paar weken. Ik nam contact op met de klantenservice via de app en ze reageerden supersnel. Na wat tips uit te proberen, moest ik uiteindelijk foto's en de aankoopbon opsturen. Gelukkig kreeg ik de mogelijkheid om nieuwe dopjes toegestuurd te krijgen en binnen enkele dagen had ik ze al in huis. Het hele proces verliep heel vlot en ik ben echt tevreden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van bluetooth oortjes

  Ik heb in november bluetooth oortjes gekocht en was er echt blij mee, maar na 9 maanden begon het rechteroortje te haperen. Gelukkig reageerde de klantendienst snel en gaven ze advies om het probleem op te lossen. Toen dat niet lukte, hebben ze meteen een nieuw paar opgestuurd. Geweldige klantendienst en geweldige producten! Ik zal zeker opnieuw bestellen en aanraden aan vrienden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  In-ear oortjes

  Deze oortjes zijn echt top, het geluid is super en ze gaan lang mee. Ik vind ze echt fantastisch en zou ze zeker aanraden aan anderen. Ik geniet volop van mijn favoriete muziek dankzij deze oortjes, wie anders dan dit merk en zijn eigenschappen zouden dit beter kunnen? Bedankt voor het delen, vrede zij met jou en je familie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Koptelefoon draadloos

  De klank van deze koptelefoon is gewoonweg fantastisch! Ik kan er echt helder mee telefoneren en de oordopjes zitten ook nog eens heel comfortabel in mijn oren. Echt een aanrader als je op zoek bent naar kwalitatieve draadloze oordopjes.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van oordopjes voor mijn vrouw

  Wel, ik weet echt niet waar te beginnen. Ik had die oordopjes voor mijn vrouw besteld op 9 december, en ik dacht dat ik ze snel zou krijgen omdat ze beloofden om binnen 2 dagen te leveren. Maar kijk nu, we zijn al 21 december en nog steeds geen oordopjes te bekennen. Het ene moment zijn ze er, het volgende moment zijn ze verdwenen. Ze stelden voor om de bestelling te annuleren en een nieuwe te plaatsen met expreslevering, maar dan moest ik wel 10 euro extra betalen. Alsof dat nog niet genoeg was, moest ik meerdere keren bellen en e-mailen voor wat duidelijkheid. Serieus, wat een gedoe allemaal! Nu moet ik last minute iets anders gaan kopen voor kerst. Echt niet hoe ik het me had voorgesteld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  probleem met microfoon.

  Sinds ik die microfoon heb gekocht, loop ik constant tegen problemen aan. Ik heb 'n mailtje gestuurd naar het bedrijf, maar tot nu toe heb ik nog steeds niks van hen gehoord. Ik had gehoord dat die microfoon super goed moest zijn, maar voor mij is dat precies niet het geval. Ik ben teleurgesteld in de kwaliteit en de klantenservice van dat bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dure koptelefoon

  Ik heb dus zo'n dure koptelefoon gekocht en nu na 3 jaar werkt de microfoon gewoon niet meer. Echt balen, want als ik met anderen probeer te praten, horen ze mij gewoon niet. Jabra wil het niet eens maken en dat maakt me echt pissed. Voor het geld dat ik ervoor heb neergeteld, had ik toch wel iets betere kwaliteit verwacht. Ik ga echt nooit meer iets van Jabra kopen, ze geven gewoon geen goede service en denken niet na over reparaties.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van headsets voor een recruitmentbedrijf

  Als rekruteringsbedrijf hebben we verschillende headsets gekocht voor ons team en over het algemeen zijn we best tevreden met de producten. Ze zijn handig in gebruik en helpen ons als headhunters in ons werk. Spijtig genoeg hebben we wel wat technische problemen gehad met een aantal van de headsets. Van de 10 of 11 headsets die we hebben gekocht, zijn er 4 kapot gegaan in 2-3 jaar tijd, sommige zelfs al na 1 jaar. De meeste problemen hadden te maken met het opladen van de headsets en in één geval werkte een oor zelfs niet meer. Het is echt frustrerend dat we te laat waren met de garantie voor 3 van de 4 kapotte headsets en nu moeten we op zoek naar een nieuwe oplossing. Dit is wel teleurstellend, vooral omdat we destijds heel bewust hebben gekozen voor een duurder product van goede kwaliteit. We hadden gehoopt dat de headsets langer zouden meegaan zonder technische problemen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Koptelefoon gekocht

  Oh man, ik heb een koptelefoon gekocht die niet werkte toen ik hem kreeg. De rechteroordop wilde niet opladen, zo vervelend! Het is nu al 10 dagen geleden en nog steeds geen verzendbevestiging gekregen voor de nieuwe. Echt slechte klantenservice! De eerste keer dat ik belde werd ik na 8 minuten weggedrukt en de tweede keer werd ik doorgestuurd naar voicemail. Moet ik nog veel geduld hebben?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Defect oortje na een korte tijd

  Twee jaar en twee maanden nadat ik het had gekocht, werkte één van mijn oortjes niet meer. Dat was amper tien keer gebruikt! Ik heb echt van alles geprobeerd, maar dat ding bleef gewoon stil. Toen ik de klantenservice belde, vertelden ze me dat de garantie van twee jaar verlopen was. Geen vriendelijk gebaar of zelfs maar een beetje onderzoek aangeboden. Van mij zullen ze alvast geen nieuwe producten meer verkopen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van Jabra oordopjes

  Ik ben echt blij met mijn Jabra oordopjes, maar vandaag heb ik helaas één ervan verloren tijdens mijn boottocht. Ik wil graag een nieuw paar bestellen met een leuke aanbieding van de Consumentenbond, maar helaas kan ik niet betalen in de Jabra winkel en het lukt me ook niet om telefonisch contact te krijgen.


Anderen bekeken ook