ErvaringenSite

  Ervaringen Jabra

  Om onbekende online shops, hun producten en voorwaarden beter te leren kennen is het prettig om de meningen van andere klanten te kennen. Maar omdat je niet direct kunt zien wie er nog meer bij dezelfde webshop winkelt zul je die informatie ergens anders vandaan moeten halen. Wij willen je daar graag bij helpen en bieden je daarom reviews van klanten op onze website. Zij hebben deze reviews geschreven naar aanleiding van hun ervaringen met de diverse webwinkels en de artikelen die er verkocht worden. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht over hoe de verschillende shops werken en hoe ze echt gewaardeerd worden. Het wordt een stuk makkelijker om te weten te komen welke online shops betrouwbaar zijn. Op deze manier hopen we dat je jezelf een negatieve ervaring kunt besparen.

  Over Jabra

  Jabra is als merk onderdeel van de GN Group, een bedrijf dat zich al meer dan 150 jaar bezighoudt met geluid. Het aanleggen van telegraafkabels tussen Azië en Europa, het produceren van ruisdempemde oordopjes en sportieve oordopjes van hartslagmeters voorzien behoren tot het verleden van deze firma. Jabra deelt de jarenlange kennis met haar zusterbedrijf ReSound, een producent voor hoortoestellen voor slechthorenden. Kun je makkelijk met de klantenservice van Jabra contact opnemen om technische vragen of zakelijke aanvragen te doen? Op de website vind je een uitgebreid helpcentrum waar je de weg vindt naar de ondersteuning die je als klant nodig hebt.

  online shop with me for my DREAM ROOM! *room decor unboxing haul*

  De producten van Jabra

  Je vindt bij Jabra een uitgebreide keuze aan apparaten die geluid overbrengen. Zowel consumenten als zakelijke klanten kunnen bij deze aanbieder terecht om producten aan te schaffen die het luisteren naar anderen eenvoudiger maakt. Voor de gewone consument zijn er draadloze oordopjes en stereokoptelefoons net zoals sportheadsets verkrijgbaar. Zakelijke klanten hebben onder andere de keuze uit kantoor- of callcenterheadsets en bluetooth monosets. Verder worden er oplossingen geboden voor videoconferenties en thuiswerken, denk daarbij aan apparaten waarin speakers en camera's geïntegreerd zijn. Voor dit soort vergaderingen zijn er verder nog speakerphones en carkits te bestellen. Kun je veilig online winkelen bij Jabra? De site biedt klanten betaalmethodes zoals creditcard en PayPal waardoor betalingen gewaarborgd zijn.

  Reviews over Jabra

  Vind jij Jabra een betrouwbare online shop? Als jij als klant ervaring hebt met het bestellen van producten van deze aanbieder door horen wij dat graag van je. Wij geven je alle ruimte om een review over deze online winkel op onze website te publiceren. Door dat te doen hopen we dat je in staat bent jouw beleving met zoveel mogelijk andere consumenten te delen. Wij vinden namelijk dat iedereen het recht heeft te weten hoe Jabra met klanten omgaat en jouw beoordeling zal bijdragen aan het beeld dat we van deze online shop kunnen laten zien. Wacht daarom niet langer en maak tijd om jouw recensie te schrijven. Je zult klanten die Jabra nog niet kennen er zeker een plezier mee doen. Als je zelf regelmatig reviews leest dan ben je het als tegenprestatie aan anderen bijna verplicht om die van jou ook te plaatsen.

  Jabra
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jabra

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Jabra een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Jabra. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jabra actief?

  Jabra is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jabra gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.