Jaggs Alarm Reviews

: 7
43% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
L. De Smet
Ik heb een alarm set gekocht voor een goede prijs en het werd snel geleverd, ondanks problemen door overstromingen in Europa in 2021. Ik kreeg regelmatig updates over mijn bestelling en toen ik zag...Lees verder
M
Meunier
Mijn ervaring met het kopen van een alarmsysteem bij dit bedrijf was echt top. De prijzen waren fair en de communicatie via e-mail verliep vlot en helder. De medewerkers namen de tijd om al mijn vr...Lees verder
J
Jana
Ik wil gewoon zeggen dat deze firma geen echte partner is van het alarmsysteem dat ik gekocht heb. Alle officiële partners staan vermeld op de website van het merk zelf. Dit bedrijf staat niet op d...Lees verder
N
Nore Goffin
Ik heb op 15 mei een alarm besteld, maar het werd pas op 19 mei geleverd vanwege een feestdag en problemen met de levering. Jaggs was telefonisch niet bereikbaar en reageerde niet op mijn berichten...Lees verder
L
Lukas Cornet
Mijn bestelling werd geannuleerd enkel omdat ze zeiden dat het product niet beschikbaar was, zonder enige goede reden. Nochtans is het product nog steeds te koop op hun website. Ik zou oppassen met...Lees verder

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  alarm set

  Ik heb een alarm set gekocht voor een goede prijs en het werd snel geleverd, ondanks problemen door overstromingen in Europa in 2021. Ik kreeg regelmatig updates over mijn bestelling en toen ik zag dat de sirene ontbrak, kreeg ik meteen hulp van de klantenservice die direct actie ondernam. Uiteindelijk kreeg ik de ontbrekende onderdelen snel geleverd en was ik blij met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van alarmsysteem

  Mijn ervaring met het kopen van een alarmsysteem bij dit bedrijf was echt top. De prijzen waren fair en de communicatie via e-mail verliep vlot en helder. De medewerkers namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en ik voelde me goed geïnformeerd over mijn aankoop. En ook niet onbelangrijk, de nazorg was ook helemaal in orde. Ik waardeer dat echt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van alarm systeem

  Ik wil gewoon zeggen dat deze firma geen echte partner is van het alarmsysteem dat ik gekocht heb. Alle officiële partners staan vermeld op de website van het merk zelf. Dit bedrijf staat niet op de lijst van erkende verkooppunten op die website.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alarm besteld

  Ik heb op 15 mei een alarm besteld, maar het werd pas op 19 mei geleverd vanwege een feestdag en problemen met de levering. Jaggs was telefonisch niet bereikbaar en reageerde niet op mijn berichten via Facebook Messenger. Uiteindelijk hebben we flink gediscussieerd via e-mail en heeft Jaggs de aankoop geannuleerd. Ze willen pas terugbetalen op de uiterste betaaldatum vanwege mijn negatieve recensie. De communicatie was onbeschoft en de manier waarop ze met klanten omgaan is verschrikkelijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Annuleerden mijn bestelling zonder geldige reden

  Mijn bestelling werd geannuleerd enkel omdat ze zeiden dat het product niet beschikbaar was, zonder enige goede reden. Nochtans is het product nog steeds te koop op hun website. Ik zou oppassen met dit bedrijf, aangezien ze zelfs niet eerlijk kunnen zijn over hun voorraad. Het was echt een teleurstellende ervaring en ik zal zeker niet opnieuw bij hen bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling van alarmsysteem

  Ik heb een bestelling geplaatst en het duurde veel te lang voordat ik het eindelijk ontving. Ondertussen had ik elders al besteld, dus vroeg ik om terugbetaling bij de webshop nog voordat ze hadden geleverd. Ik kreeg een bevestigingsmail, maar pas nadat ik een negatieve review had achtergelaten kreeg ik eindelijk een reactie. Ze vertelden me dat ik buiten de bedenktijd viel en adviseerden me om de producten terug te sturen naar de andere winkel. Belachelijk! Ik heb een klacht ingediend bij thuiswinkelwaarborg.nl, maar ze reageerden traag en namen geen concrete actie. Nu wacht ik op de geschillencommissie. Kortom, wees voorzichtig met deze webshop!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop en garantiegeval

  Mijn ervaring met Jaggs Alarm was echt niet goed. Ik heb twee keer met hen contact gehad, een keer om iets te kopen en een keer voor garantie, en beide keren verliep de communicatie erg moeizaam. Het lijkt wel alsof het bedrijf totaal niet begrijpt hoe belangrijk klantenservice is. Bij het bestellen en bij het aanvragen van garantie werd ik gewoon genegeerd. Telefoontjes bleven onbeantwoord, e-mails bleven onbeantwoord en zelfs het mobiele nummer werkte niet meer. Ik kreeg gewoon geen duidelijke antwoorden op mijn vragen en uiteindelijk heb ik mijn aankoop ergens anders gedaan. Ik zal niet meer teruggaan naar dat bedrijf en ik raad het ook anderen niet aan, want er zijn genoeg alternatieven die wel beter met hun klanten omgaan.


Anderen bekeken ook