ErvaringenSite

  Ervaringen Jaybird

  Sport jij veel

  of ben je graag buiten? En ben je nog op zoek naar oordopjes die je buiten of tijdens het sporten kunt dragen? Wellicht kun je dan eens op de webshop van Jaybird kijken. Jaybird is namelijk een online aanbieder van diverse draadloze oordopjes die speciaal zijn ontwikkeld voor atleten. Deze oordopjes zijn zo gemaakt dat ze allerlei avonturen kunnen weerstaan: of ze nou vies worden, nat worden van het zweet of op de grond vallen. Maar hoe kom je er nou achter wat de kwaliteit van de oordopjes van Jaybird is? Wat voorgaande klanten van Jaybird en haar producten vinden? En welke levertijden het bedrijf aanhoudt? Voor de antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSiteaan het juiste adres. Op deze pagina verzamelen we namelijk informatie, reviews en beoordelingen, zodat jij je rustig kunt inlezen in het bedrijf. Heb je zelf al wel eens oordopjes op de webshop van Jaybird besteld? Dan zouden we het erg waarderen als jij jouw review over Jaybird op deze pagina zou willen achterlaten.

  Over Jaybird

  Jaybird is in 2006 opgericht en sindsdien is het bedrijf de pioneer in geluidstechnologie voor atleten. Het doel van Jaybird is om atleten van alle niveaus ongestoord te kunnen laten genieten van muziek tijdens het sporten. Van een fietstocht door de stad, een wandeling in het stadspark tot het beklimmen van een berg: de oordopjes zijn speciaal ontworpen en gebouwd om diverse avonturen te weerstaan. Tevens werkt Jaybird samen met bekende atleten om haar producten te kunnen verbeteren. De atleten waarmee Jaybird samenwerkt zijn Jimmy Butler, Des Linden, Kelley O'Hara, Justin Williams, L39ION en Kate Courtney.

  Wil jij graag updates van Jaybird ontvangen? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Facebook, YouTube, Twitter en Instagram volgen. Heb je vragen? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen pagina op de website van Jaybird of neem contact op met het klantenserviceteam door het online contactformulier op de webshop in te vullen.

  Het assortiment van Jaybird

  Op de webshop van Jaybird vind je twee verschillende soorten oordopjes voor atleten: de Vista en de Vista 2 oordopjes. Daarnaast vind je ook verschillende accessoires voor deze oordopjes. Denk aan producten als opladers en hoesjes ter vervanging van de oude hoesjes.

  Jaybird Vista 2

  De Vista 2 oordopjes van Jaybird zijn de nieuwste draadloze oordopjes van Jaybird. Deze oordopjes gaan 24 uur lang mee en zijn duurzaam. Daarnaast zijn de oordopjes ontwikkeld met de SurroundSense-technologie. Hiermee kun je gemakkelijk geluiden in de wereld om je heen horen wanneer jij dat wilt, zodat je altijd veilig bent in het verkeer. Wanneer je je weer op je workout wilt concentreren, kun je de achtergrondgeluiden in de sportschool, op kantoor of op het vliegveld weer met één druk op de knop laten verdwijnen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Jaybird

  Heb jij wel eens een bestelling geplaatst op de webshop van Jaybird? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij jouw ervaring met deze webshop met ons wilt delen. Wat vind jij van de oordopjes van Jaybird? Wat is de kwaliteit van de oordopjes? Laat jouw mening achter op ErvaringenSite en help andere atleten met het vinden van draadloze oordopjes.

  PRODUCTS YOU NEED TO START AN ONLINE STORE!

  Jaybird
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jaybird

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Jaybird een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Jaybird. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jaybird actief?

  Jaybird is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jaybird gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.