ErvaringenSite

  Ervaringen John Beerens

  Het zal niet vaak voorvallen dat je iemand tegenkomt die er niet graag mooi uitziet. Hiervoor kun je allerlei schoonheidsproducten aanschaffen in een zogenaamde beautyshop, zoals John Beerens. Echte schoonheid zit vanbinnen, maar bij John Beerens willen ze ervoor zorgen dat je dit ook vanbuiten ziet. Voordat je via hun webshop allerlei producten begint aan te kopen, kunnen we wel aanraden om eerst eens goed op Ervaringensite verder lezen. We hebben hier immers alle ervaringen van klanten van deze winkel verzameld, zodat je goed geïnformeerd kan worden. Van de beoordelingen van andere mensen kun je veel leren, dus lees zeker verder.

  Over John Beerens
  John Beerens is een beautywebshop waar je allerlei verzorgingsproducten kan aanschaffen. Deze winkel is opgericht door de eponieme Limburger John Beerens, een kapper met veel ervaring in het vak. Hij heeft onder andere de Kapper van het Jaar 2006 gewonnen. Hij zat ook in de jury van Holland’s Next Top Model. Je kunt John Beerens contacteren via telefoon en e-mail, elke werkdag van 09:00 uur tot 20:30 uur. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor hun nieuwsbrief. Ben je op zoek naar hun sociale media? Dan kun je eens een kijkje nemen op hun Facebook, Pinterest, Instagram of YouTubekanaal. De hoofdvestiging van John Beerens bevindt zich in Goirle.

  Producten en diensten van John Beerens
  Bij John Beerens kunnen klanten terecht om via een webshop schoonheidsproducten aan te kopen. Zo zijn er een heleboel Tools, denk aan stijltang, krultang, airstyler, krulborstel, stijlborstel, haarrollers, tondeuse, trimmer, haarborstel, haarkam, enzovoort. Voor je Haar kun je verzorgingsproducten kopen (shampoo, conditioner, haarserum, haarolie, ...), net als zaken voor styling, kleuring, en keratine, arganolie, enzovoort. Voor de huid van je hele lichaam zijn bij John Beerens ook producten te koop, dit zijn dan voornamelijk crèmes, deodorants en oliën. Ook als man kun je bij deze webshop terecht voor je baard, snor en ander haar, geen zorgen.

  John Beerens verkoopt producten van een heleboel merken, denk aan Babyliss, Biosilk, Ecotest, Foligain, L’Oréal, Reviderm en Whitetobrown. Indien je je bestelling bij John Beerens plaatst vóór 16:00 uur, zal je die de volgende dag reeds in huis hebben. De producten van John Beerens zijn alleen uit voorraad. Mits je voor een bepaalde waarde bestelt, zal die tevens gratis worden geleverd. Het is ook mogelijk om die af te komen halen in het afhaalpunt in Goirle. De producten worden geleverd door heel Europa, binnen doorgaans tussen 2 en 5 werkdagen. Voor de producten van John Beerens kun je betalen met PayPal, Apple Pay, Visa, Bancontact Mister Cash, Payconiq en achteraf betalen met Afterpay.

  Klachten, complimenten en tips voor John Beerens
  Indien je producten hebt besteld bij John Beerens en je bent hier niet tevreden over voor om het even welke reden, heb je het recht om die binnen 14 dagen te retourneren. In zo’n geval is het ook leuk als je hier op Ervaringensite eens laat weten waarom je niet tevreden bent. Wat is de aard van je klacht? Vertel er alles over, laat het weten aan potentiële klanten. Schrijf zeker een review, of jouw ervaringen nu positief of negatief waren. Een complimentje is immers zeker ook welkom.

  All about running a ONLINE SHOP + quick office tour! ~ Frannerd

  John Beerens
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over John Beerens

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is John Beerens een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over John Beerens. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is John Beerens actief?

  John Beerens is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van John Beerens gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.