ErvaringenSite

  Ervaringen Jomashop

  Online shops die gevestigd zijn in andere landen, wat mag je er van verwachten en welke service bieden ze je? Hoe zit het met levertijden, de afhandeling van klachten en vragen over niet bezorgde producten? Om meer over dit soort zaken te weten te komen is het van belang dat je reviews leest. We raden je daarom ook aan de reviews over online shops op onze website te lezen. Alleen op die manier kom je van andere klanten te weten hoe zij het winkelen bij deze webshops ervaren hebben. Zodoende kom je er het makkelijkst achter hoe al die online shops gewaardeerd worden en waar je het beste terecht kunt voor de producten die je wilt gaan bestellen. We hopen dat we je op deze manier behulpzaam kunnen zijn om een miskoop of slechte ervaring te voorkomen.

  Over Jomashop

  Dit is een Amerikaanse online shop die zich specialiseert in de verkoop van handtassen, zonnebrillen, horloges en andere accessoires zoals schrijfwaren en juwelen. Sinds de start meer dan 30 jaar geleden is het assortiment dat aangeboden wordt behoorlijk uitgebreid en worden er inmiddels meer dan 75000 artikelen te koop aangeboden van meer dan 650 bekende merken. Het hoofdkantoor van deze organisatie is in New York gevestigd en vanuit het magazijn daar worden alle internationale order verwerkt en verstuurt. Op het moment dat je een bestelling plaatst krijg je te zien wat je aan bezorgkosten betaalt voor levering naar Europese landen zoals Nederland en België. Mocht je vragen of klachten over de producten of bezorging hebben dan kun je via e-mail of live chat contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice.

  Is Jomashop a SCAM? The Grey Market Explained

  De producten van Jomashop

  Dat Jomashop veel verschillende artikelen verkoopt wordt duidelijk op het moment dat je de homepagina bekijkt. Allerlei producten van merken zoals Dior, Gucci, Rolex en Carrera worden getoond en zijn vaak met kortingen te bestellen. Er zijn wekelijkse aanbiedingen te zien naast promoties die maar korte tijd beschikbaar zijn. Je kunt hier onder andere terecht voor horloges van Seiko en Tag Heuer, handtassen van Burberry en herenkleding van Lacoste. Het bestellen van producten bij Jomashop gaat eenvoudig en je kunt de bestelde producten op meerdere manieren betalen. Deze website accepteert onder andere betalingen via creditcard en PayPal. Je kunt zelfs betalen door het bedrag per internationale bankoverschrijving over te maken. Met de Track&Trace code die ja de bevestiging van je bestelling krijgt kun je bijhouden wanneer jouw pakketje bezorgd zal worden.

  Reviews over Jomashop

  Juist bij internationale online shops is het belangrijk dat klanten vooraf weten waar ze aan toe zijn. Daar kan jij als klant van Jomashop in dit geval bij helpen. Hoe? Door een beoordeling over deze online shop op onze website te publiceren. Je maakt het op die manier duidelijk voor nieuwe klanten om te weten te komen wat de plus- en minpunten zijn van het winkelen bij een, in dit geval, Amerikaanse online shop. Aan de hand van jouw ervaring kunnen consumenten dus veel beter besluiten of zij ook bij Jomashop willen winkelen of niet.

  Jomashop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jomashop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Jomashop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Jomashop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jomashop actief?

  Jomashop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jomashop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.