ErvaringenSite

  Ervaringen Jumbo Golf

  Lees hier alles over de webshop van Jumbo Golf. Ben jij een fanatieke golfer of wil je er juist graag mee gaan beginnen? Op Jumbo Golf vind je alle artikelen die je nodig hebt om aan de slag te gaan, of om je assortiment uit te breiden. Maar het is natuurlijk prettig om van anderen te horen hoe zij de artikelen van Jumbo Golf beoordelen. Is de kwaliteit bijvoorbeeld voldoende? En hoe lang duurde het voor zij hun bestelling binnen kregen? Naast de kwaliteit van de producten is de dienstverlening ook erg belangrijk. Komt Jumbo Golf zijn afspraken na? En hoe gaan zij om met jouw vragen en eventuele klachten? Op ErvaringenSite vind je alle informatie overzichtelijk bij elkaar. Van het aanbod tot de ervaringen van andere klanten.

  Over Jumbo Golf

  Bij Jumbo Golf vraag je je natuurlijk direct af, of dit iets te maken heeft met de welbekende supermarktketen Jumbo. Het antwoord is ja. De eigenaars van de Jumbo supermarkten willen de succesformule van de supermarktketen vertalen naar de golfsport. In 2003 kochten zij Londen Golf Centers en hebben deze in 2004 omgebouwd tot Jumbo Golfwereld. In maart 2004 openden zij de eerste winkel met als doel een groot aanbod met lage prijzen in een winkelomgeving waar je je thuis voelt als klant. Er zijn Jumbo Golfwereldwinkels in Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Breda, Bunnik, Veghel, Kerkrade en Nijverdal en er is natuurlijk de online webshop, waar je alles kunt bestellen.


  1997 Masters: Vintage Tiger Woods

  Diensten

  In de winkels en via de webshop biedt Jumbo Golf lage prijzen, een groot assortiment en goede service. Golfclubs, kleding, tassen en accessoires; alles is te verkrijgen via Jumbo Golf. Naast het bestellen van producten, kun je online een afspraak maken voor een gratis Clubfitting en/of schoenfitting in een van de winkels. Op een virtuele golfbaan wordt gemeten welke club en/of schoen het best bij je past. Bij aankoop na een fitting krijg je een 60 dagen tevredenheidsgarantie. In de winkels kun je ook terecht voor onderhoud en reparatie aan je golfproducten. Jumbo Golf biedt voordeel als je meerdere van dezelfde artikelen bestelt, dit noemen zij multivoordeel. Dit geldt voor golfschoenen, ballen, mode en handschoenen. Over het algemeen geldt dat je het tweede artikel voor de helft van de prijs krijgt, maar hier zitten voorwaarden aan verbonden, dus lees de informatie goed. Wanneer je een bestelling plaats kun je er voor kiezen deze af te halen bij een van de winkels of bij je thuis te laten bezorgen. In de meeste gevallen geldt dat wanneer je vandaag besteld, je de producten binnen twee werkdagen in huis hebt. Bij een bestelling vanaf €25 is de bezorging gratis. Afrekenen kan via Creditcard, AfterPay, bankoverschrijving, PayPal of iDeal.

  Klachten

  Bij klachten en vragen is het raadzaam om eerst te kijken bij veelgestelde vragen op Jumbo Golf. Hier is veel informatie te vinden over alles wat met je bestelling te maken heeft en welke stappen je moet ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een defect van een door jou besteld artikel, een foutieve levering of het retourneren van een bestelling. Mocht jouw vraag of klacht hier niet beantwoord worden, dan kun je je klacht schriftelijk indienen en wordt hier binnen veertien werkdagen op gereageerd, tenzij Jumbo Golf meer tijd nodig heeft om inhoudelijk op je klacht in te gaan. Dan zullen zij je hiervan op de hoogte stellen en je een indicatie geven van de tijd die zij nodig hebben op je klacht te behandelen.

  Hoe beoordelen echte klanten van Jumbo Golf deze webshop? Hoe goed is de gratis clubfitting? Waar vind je vestigingen en hoe is de service? Kun je retourneren?

  Jumbo Golf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jumbo Golf

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Jumbo Golf een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Jumbo Golf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jumbo Golf actief?

  Jumbo Golf is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jumbo Golf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.