ErvaringenSite

  Ervaringen Jumbo Golf

  Het spelen van golf en hockey met vrienden bij de golf- en hockey club door de week na het werk of in het weekeinde is een ontspanningsactiviteit, die niemand een gedreven golf- of hockeyspeler kan ontnemen. U hebt bijvoorbeeld de basis gelegd en bent in staat om een leuke ronde golf te spelen. Maar u wilt u zich professionaliseren. U hebt gemerkt dat golfen toch lastiger is dan gedacht en bent nieuwsgierig op hoe u uw golf swing en spel nog verder kunt verbeteren. Hoe koopt u nu een nieuwe golf- of hockeyset? Welke golfclubs zijn er? Waarop te letten bij de aankoop van de best passende golfsets? Geïnteresseerd in het beoefenen van deze spelen, maar nog niet echt op de hoogte van de vereisten en sportmateriaaldat nodig is. Kijk hier op ErvaringenSite voor al uw golf en hockey spelen! Bekijk ook hier de reviews over Jumbo Golf en laat ons ook weten wat uw eigen ervaring is bij uw bezoek aan Jumbo Golf & Hockey.

  Over Jumbo Golf & Hockey

  Jumbo Golf werd, met de aankoop van de London Golf Centres door Karl van Eerd, opgericht op 30 juni 2004. Online winkel voor golf-retail. In de maand november 2019 nam Jumbo Golf, de Hockey Republic, gespecialiseerde winkelketen voor hockeyliefhebbers, over. Hockey Republic staat bekend om de beleving in de winkels, waarin ouders en kinderen materialen kunnentesten in een ruime hockeybak van gemiddeld 10 bij 5 meter. De naam veranderde toen van Jumbo Golf naar Jumbo Golf &Hockey.

  Producten en diensten van Jumbo Golf & Hockey

  Golfclubs, golf- en hockeykleding en schoenen voor dames, heren en junior, ballen, tassen, handschoenen, golf accessoires om uw spel te verbeteren en of om uw golfuitrusting te completeren? Bij Jumbo Golf & Hockey vindt u ook het grootste assortiment aan hockey accessoires voor veilig trainen, zoals gezichtsbeschermers, gebitsbeschermers en scheenbeschermers. Naast de aanschaf van uw golf- en hockeymateriaal bent u ook terecht voor onderhoud en de vakkundige reparatie van al uw golfmaterialen in de superstores. Of het inruilen van oude clubs bij de aanschaf van nieuwe.

  Complimenten, klachten en tips voor Jumbo Golf & Hockey

  Binnen 14 dagen mag u uw artikelen terugsturen, indien niet tevreden en u krijgt uw geld terug. Jumbo Golf & Hockey streeft ernaar dat de bestelling snel wordt afgeleverd. Uw artikel wordt 1 à 2 werkdagen, na de dag van het plaatsen van de bestelling, bij u afgeleverd door PostNL. De Online shop is 24 uur per dag bereikbaar en gratis achteraf betalen mag.

  Jumbo Golf & Hockey zegt te streven naar 100% tevreden klanten maken. Komt Jumbo Golf & Hockey zijn beloften na? Wat is uw ervaring met de artikelen en de dienstverlening bij Jumbo Golf & Hockey? Hoe vindt u haar klantenservice? We lezen graag uw complimenten en tips, maar ook klachten, als die er zijn, op onze website.

  Weet u zelf nog niet veel over Jumbo Golf & Hockey en haar service en over hockeyaanbod, zoals de dames- en heren schoenen, tassen en accessoires? Lees dan hier op onze website, ErvaringenSite, de reviews van meer ervaren klanten.

  HOW TO SHOP ONLINE!! | THE ULTIMATE GUIDE

  Jumbo Golf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  scheenbeschermers en schoenen

  Wat een verschrikkelijk slechte klantenservice. Na de bestelling op de webshop ontvang je een factuur. Daarna ontbreekt iedere vorm van communicatie. Op 22 mei scheenbeschermers en schoenen besteld. Je zou een berichtje krijgen als het verstuurd zou worden. Vandaag heb ik een berichtje ontvangen dat de scheenbeschermers verstuurd zouden zijn .... klopt, maar die hebben we al bijna een week in huis. Toch maar even gebeld naar de klantenservice voor de schoenen. Wat blijkt nu ... de schoenen kunnen niet geleverd worden. Als ik niet gebeld had, wie weet hoe lang ik nog had moeten wachten op een berichtje van Jumbo. Ik had al meerdere reviews gelezen, waarin mensen hetzelfde was overkomen. Bestel hier geen spullen, klantenservice is ontzettend moeilijk bereikbaar en communiceren kunnen ze ook niet!! Echt waardeloos.

  Door: Jolanda07-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Jumbo Golf

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Jumbo Golf een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Jumbo Golf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jumbo Golf actief?

  Jumbo Golf is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jumbo Golf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.