Kaiser Kraft

Alle reviews

Kaiser Kraft

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Inktwereld

1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Disposables.bio

1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Printwinkel

1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

HEMA

1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Kaiser Kraft

Wanner je op zoek bent naar nieuw materiaal of meubilair voor op werkplekken, kan het verstandig zijn om te kiezen voor kwaliteit. Of je nu aan het werk bent op een stoel, ladder of aan een werkbank, het is belangrijk dat je kunt vertrouwen op je materiaal. Er zijn veel verkopers van deze producten, waaronder Kaiser+Kraft.

Je wilt daarom goed onderzoek doen voordat je spullen koopt bij een verkoper waar je nog niet bekend mee bent, om vervelende verrassingen in een later stadium te voorkomen. Dit is op vele manieren mogelijk, waaronder het bekijken van de reviews van de mensen die al producten bij de winkel hebben afgenomen. Bekijk daarom eerst eens wat mensen hier te zeggen hebben over Kaiser en Kraft!

Over Kaiser Kraft
Kaiser en Kraft is een Duits bedrijf dat al een lange geschiedenis heeft. Het werd oorspronkelijk opgericht in 1945 met de naam Takkt, wat nog steeds de naam van het moederbedrijf is. Sinds de oprichting is Kaiser + Kraft gegroeid, met vestigingen in meer dan 18 landen en met meer dan 1000 werknemers onder haar hoede. Sinds 1967 is het bedrijf uitgebreid naar Nederland en in 1975 ook naar België. Ook in landen waar Kaiser Kraft nog geen vestigingen heeft kan het bedrijf leveren via haar Export-Shop. Hiermee is het bedrijf over de hele wereld actief.

Producten van Kaiser Kraft
Kaiser Kraft biedt producten aan van haar eigen merk EUROKRAFT en van andere merken. Ze splitsen hun assortiment op in vijf verschillende categorieën. We zullen deze categorieën kort toelichten.

Transport beslaat producten die gebruikt kunnen worden door het veilig transporteren van goederen binnen en buiten een loods: van aanrijdpalen, naar heftrucks, tot verpakkingsmateriaal. Opslag gaat over het bewaren van producten. Hier kan gedacht worden aan bakken, stellingen en ruimteystemen. Dan is er Milieu, hetgeen bijvoorbeeld afvalbeheer en reiniging beslaat. Bedrijf is een brede categorie, maar hierbij kan onder meer aan werkkleding, terreinvoorzieningen en andere benodigdheden worden gedacht. Tot slot is er Kantoor, hetgeen specifiek over de kantoorruimte gaat: meubels, presentatiemateriaal en zelfs fitnessapparatuur.

De Kaiser Kraft Catalogus
Wanneer je alle producten rustig wilt doornemen, kun je de catalogus van Kaiser + Kraft downloaden. Deze komt dan in PDF-vorm, en kun je op de ouderwetse manier (digitaal) doorbladeren.

Op de cataloguspagina van haar website kun je verschillende catalogi vinden. Zo is er de hoofdcatalogus, met alle producten van Kaiser+Kraft, maar heb je ook verschillende met specifieke producten. Er is een catalogus met alle huismerk-producten en eentje met de ‘best of’, waarin al een voorselectie is gemaakt. Let er wel op dat de prijzen die in de catalogus staan niet altijd hoeven te kloppen, daar deze door het jaar heen kunnen veranderen.

Klachten, complimenten of tips voor Kaiser Kraft?
Neem jij al producten af bij Kaiser Kraft? Graag horen we je mening hierover. Omdat het hier gaat om het draaiend houden van bedrijven, dienen de producten van goede kwaliteit te zijn. Het beoordelen van jouw aankoop, helpt anderen in het kiezen van een goede leverancier van bedrijfsapparatuur.